имав секс со дечкоми синоќа без кондом сега гледам дека полоден ден ми бил ке се убијам да напоменам ми влезе само 5-6 пати и после надвор го извади и продолзив да го галам и сврши надвор дали има големи санси за бременост??????????
чекај , а претходно не пиша дека си имала секс со кондом или грешка сум од оваа течност многу многу е ретко да се забремени , јас не познавам некоја така да забременила , но да ти биде мирна главата за друг пат најдобро да си користите кондомче нема причина да се грижиш
Леле бе!!! Читам и се чудам. Сакате секс без кондом и после паничите за бременост и STD. Зарем не е тоа малце претеризам. Кондомите се измислени за заштита од тие работи. Не за џабе се прават кампањи и кампањи за подигање на свеста кај младите ДА СЕ ЗАШТИТАТ од несакана бременост и болести. Ај да немаше средства за заштита ај некако, ама во ова време кога има се и сешто за заштита да се изложувате на ризици за што? Не било толку убаво без кондом?! Ма ајде само изговор за неодговорност!!!!!!!!
Дечко ми ретко да стави кондом. Секогаш кога имаме секс му велам пази пази, ајде со кондом, тој само вели не се секирај знам што правам. Пред да сврши го вади и свршува надвор. Нон стоп ми вели да не се секирам, па луѓе тој е многу самоуверен дека ништо неможе да се случи, а кога ми дојде време за мензис ако ми касне јас се стресувам, и кога му кажам вели дека нема шанси нешто да се случило. Незнам како да му кажам веќе дека без кондом се чуствувам пред се јас несигурна.Тој ми вели тие што остануваат бремени е заради тоа што машкото сака да ги забремени, дека многу мали шанси има вака да се забремени. Но, сепак сумњата мене никогаш не ме остава пред да добиам.
Леле потполно те разбирам и јас имам проблем со партнерот и кондомите му било непријатно да купува и имаме незаштитен некогаш заштитен зависи ако купам или ако се враќа од пат тој да купи од друга држава А да те прашам кога имате по втор пат однос тој уринира или?
Иде во вц, се измива, брише, уринира, пошо проблем им е ако им се моча ги боли пред да свршат, си заврши работа во вц па после од ново..
Па и нема простор за паника али кондом си е најдобро..Иако знам пример 10 години имаа незаштитен однос скоро секој втор ден и не остана бремена девојката.Ама кога би можела да го натераш барем мирно ке спиеш
Па и нема простор за паника али кондом си е најдобро..Иако знам пример 10 години имаа незаштитен однос скоро секој втор ден и не остана бремена девојката.Ама кога би можела да го натераш барем мирно ке спиеш[/quote] Ова што го напиша ми олекна.
Ауу истиот проблем Без кондом веќе две години. Секој месец се тресам . Фала му на Господ што не сум трудна Иначе би требало да уринира откако ќе сврши за да не останат сперматозоидчиња ако имате пак односи
Никого не осудувам, нити кондомите не се најсигурна заштита на светот, но јас еве, без кондом не можам и не сакам. Сакам да си бидам опуштена и комплетно да уживам.
Па добро дечко ви сам ли има секс па како сака он се да биде? Јас мислам потешко е да се чува бебе него да се каже не дозволувам да ме ебеш без кондом и крај на приказната. Сами си се потчинувате, не се криви дечковците.
Мене исто ми се фаќа дали со кондом или без него бидејки и двајцата сне спремни да ги сносиме последиците иако јас сакам уште малце да почекаме али не би се бунела и вака
Инаку кога е во прашање бебе веќе чувам 6 месеци и е мн лесно верувајте поубава работа од бебе нема поготово да е ваше и од љубов направено