Ние скоро секогаш користиме кондом, али кога не користиме многу сум напната, не можам целосно да се препуштам, постојано мислам леле ако отиде леле не ми се чува дете.... и затоа инсистирам на кондом, не дека мојот прави проблем, кога ке му рецам стави кондом, не сакам без , не прави проблем , не се буни ама знам дека му е подобро без и мене ми е ама превише ми е тешко без... а па и уште како што знае да ми касни... превише стрес....
Minatiot mesec mi dojde na 21.8 ali ne mi e redovna tuku mi doagja posle 40 dena odprilika...znaci treba da mi dojde pocetokot na oktomvri.Na 7.9 imavme odnos ali bez kondom,ne svrsi vo mene ama mnogu mi e strav.Ve molam kazete mi ako mi doagja posle 40 dena,na 20 den odprilika li ke bide ovulacijata?
Значи јас сум среќничка што дечко ми самиот сака да користиме кондом, бидејќи мислам дека он повеќе од мене се плаши да не се случи нешто.. Стално ми вика многу ми е страв дури и со кондом, тоа дека се работи за тебе... Еднаш само имавме незаштитен ама тогаш иако не сврши сепак после тоа вечерта незнаете колку му беше страв, вика не е можно не свршив ама пак.. Кога добив жив среќен А вие што викате дека дечкото несакал да користи кондом а вие после се плашите па кажете им го тоа, зошто вие да доживувате стресови.. Иако се мали шансите сепак може да се забремени и од предсемената течност. Вака барем нема да ве боли глава и вие ќе можете целосно да си се опуштите, не само они.
vsusnost i poveke od 40 dena se faka kaj mene...vo juli mi dojde na 2 a vo septemvri na 21...ovulacijata na 20 i kusur dena valda
Hahaha, koga go citam ova sto si pisala kako mojot seksualen zivot da si go citam, isto i decko mi, samo nie dve sreknicki sme sto ni baraat kondom
можеби и така ке му дојде ноти немој толку да се ослонуваш на тоа и да си имаш незаштитени односи во другите денови пошто плодниот ден се менува сеој месец не е фиксно пример23 и секој месец да е 23 некогас 22 некогас23 некогаш 24-25 знаци немој да се опушташ премногу со овие плодни денови
Da,znam deka se menuva.Spored moite 20 i nekolku dena narednata nedela treba da mi bidat plodni denovi,no nie sme takvi postojano mislime na toa sto ne treba,se nadevam deka ke se smiram malku.Fala mnogu
Со дечко ми имавме секс без кондом. Пред да сврши го извади, се избриша со тоалет а не се изми и потоа пак. Вториот пат подолго траеше сексот и пак пред да сврши го извади, значи не свршуваше во мене. Треба ли да бидам загрижена...?
А не уринираше пред да почнете вториот пат? Ако не уринирал има шанси бидејки можно е во него да остане малце од спермата и да излезе со предемната течност и тоа да те оплоди
Значи не мора да е 100% сигурно секогаш тоа но да не се нервираш нека поминат 14 дена од односот и направи си тест али стрикно со првата мокрача глеј да биде бидејки ако си ке има мало присуство и нема да се покаже на тестот затоа наутро е најдобро и пиши што ке напавиш
Значи не мора да е 100% сигурно секогаш тоа но да не се нервираш нека поминат 14 дена од односот и направи си тест али стрикно со првата мокрача глеј да биде бидејки ако си ке има мало присуство и нема да се покаже на тестот затоа наутро е најдобро и пиши што ке напавиш[/quote] Ок, фала за информацијата. Да мине времето, ќе направам. Ќе пишам кога ќе направам.
Со дечкото ми сум веќе 6-7месеци. На почетокот постојано користевме заштита, потоа престанавме..Веке неколку пати имаме по 2-3пати односи во една вечер без притоа да уринира и да се истушира, само се брише... Како ви читам коментарите се што може да се случи, се мислам ова нашето е веќе игра на среќа кога може да се случи ..А не сме подготвени за тоа, па затоа од сега на таму памет во глава инаку ...
Мојот е 100% сигурен дека нема шанси да се случи ''тоа'', демек правел муабет со доктор и му велел дека нема шанси со тоа да биде нешто, премногу е уверен, а пред да ми дојде мене ме лазат морници. И кога се избрише само ми вели гледаш дека нема ништо ти само филмови си правеш а веќе незнам како да му објаснам ... Кондом му е мајката. А и повеќето машки го мислат истото, дека нема шанси од тоа да се остане бремена.
Никогаш не можеме да бидеме сигурни..На почетокот додека врската сеуште ни висеше на конец користевме заштита, но една вечер кондомот беше скинат, а тој сврши во мене, после откако заврши работа, виде дека кондомот е скинат.Тогаш цел месец бев под стрес, дури правев тест за бременост кој излезе негативен Одтогаш не сме повториле со заштита..Значи и со и без заштита, само внимателност. поздрав
Дааа сигурно дечко ти правел муабет со стручно лице ма ти кажува само така да не се плашиш и паничиш да не го тераш да уинира.А ти ако си го слушаш твојот дечко далеку ке стигнеш ке пишеш еден ден трудна сум и ке си ја лупаш главата али џабе ке ти биде одкога се ке се случи. Ти кажувам дека има шанси да останеш бремена ако не уринира бидејки мене тоа ми го има кажано стручно лице па ти ако сакаш верувај му пак на твојот дечко.Толку од мене позз