Значи вака.. сакам да имам односи со дечкоми без кондом.. .ама ми е страв.. знам дека може да се употребуваат и апчиња за контрацепција ама не сум баш упатена во тоа.. ако може да ми кажете колку време пред односот треба да ги пијам апчињата и на кој начин би била БЕСКРАЈНО БЛАГОДАРНА!! ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ!
Ке си отидеш на лекар,тој ке ти каже какви апчиња да пиеш а вооедно и ке ти објасни убаво се што те интересира.
На нова год имавме секс, баш плоден ден ми беше, влезе без кондом неколку пати во мене 1-2 мин и после со кондом продолживме. Моментот е дека пред да имаме односи, некои 5-6 саати тој имаше свршено ама се изми 2 пати после тоа и мочаше неколку пати. сега ми касни 2-3 дена и паничам. Исто така имавме и орален секс под туш, тој сврши на мене на бутовите малку и на долниот дел од стомакот но одма се избришав и се туширав. Што мислите има ли место за паника?
Користете си ---> http://www.sportex-condoms.com/images/05.gif <---- вакви кондоми најдобро. Не дека ќе е исто како без кондом, ама барем најблиску до тоа задоволство е. Тенки се, не пукаат ако правилно ги користиш. Одлични се.
сакам да прашам дали е можно да се остане трудна доколку се има секс без кондом ама да не сврши внатре
99% не е можно еден 1% е ако претходно сте имале уште една партија па останало нешто во машкиот полов орган
Срцка, а бе на твои 18 год како што гледам, мислам дека ти е многу рано за такви апчиња. Како прво, тие кондоми не се само за да се заштитиш од несакана бременост, туку и од СПБ! Како за 18 год би ти препорачала да си користиш кондом, а кога веќе ќе бидеш повозрасна и кога ке си сигурна дека партнерот ти е чист како солза е тогаш - молам!
Edna dosta bliska lichnost imashe seksualno iskustvo pred izvesno vreme so prostitutka.. arno no ova e samo pochetok.. mu se skinal kondomot :/... se plashi deteto dali ima sida sega hahah ..mozhebi ne e rabotava za smeenje no, pomognetemi dajtemi nekoj sovet, kakvi merki da prevzemi sega
епа вака имав добиено и ми беше последен ден имав секс и сврши во мене па дали е можно да сум бремена
ке си направи тест на хив вирус али 3 месеци после ризичниот однос и после6 уште еднаш контролен доколку првиот е негативен и не е воопшто смешно страшно е
Mozno lie da sum bremena, imav seks bez kondom.Ne svrsi vo mene no naednas dodkea imavme se trgna i svrsi odma mi rece deka ne svrsil vo mene sigurno.Jas se plasam sepak i mislam deka mozno e da isteklo nekoj del od spermata vo mene. Ima li potreba za panika,sto mislete vie?