Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. mlad-bitola

mlad-bitola Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    6
    во право си се сложувам со тебе :) али доколку имаш само еден партнер кој не го менуваш а исто и тој да не менува партнерка тогаш можи и треба два пати да се размисли. :)

2. emilijam

emilijam Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Malku e glupovo ama sakam da prasam...
    Imam de4ko i toj saka da imame odnosi no mene mi e strav..da ne zabremena ili pak so citam tuka na femina deka ima seksualni prenoslivi bolesti..i zatoa mi e strav.
    Pa zatoa sakav da prasam tuka..da mi kazete so da pravam.. :( :$

3. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    Прво ке земеш ке отвориш или некој книга или тука на гугл ке читнеш нешто повеке за сексуално преносливи болести и за бременост па откако ке се едуцираш ти ке одлучишшто и како понатаму ок?

4. emilijam

emilijam Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
  5. ZaljubenataBe

ZaljubenataBe Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    најдобро е со заштита! .. нема да останам бремена и нема да имам некоја болест бидејќи дечкоми пред мене е имал односи со друѓи, но од како е со мене веќе 2 години само со мене има односи! а на мене секако тој ми е прв..:)

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Еми, покрај бременоста и сексуално преносливите болести, размисли добро дали си спремна да го направиш овој голем чекор. Дали си сигурна дека сакаш твојот прв пат да ти биде токму сега. Не дозволувај да те надвладеат хормоните или емоциите, туку добро размисли. И немој случајно да дозволиш момчето или околината да ти вршат притисок и да го направиш тоа затоа што „сите така прават“. Читам си пишала Имам дечко и тој сака да имаме односи. Ти сакаш?

На sleepingbeauty му/ѝ се допаѓа ова.
  7. InnaPH

InnaPH Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    0
    никако!! освен нели ако си сакаш поклонче за 9месеци :D а за преносливи болести да не збориме, тоа е друга прича ...

8. emilijam

emilijam Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Pa i ja sakam..ama mi e strav...:/

9. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Eve sovet od mene: sekoj moze da ima odnos bez kondom, no pritoa treba da si vodi evidencija na denovite na ovulacija - ako sum masko dosta se educiram za ovie raboti :D i skoro 3 godini imam odnosi bez kondom i fala bogu nemalo nisto zasto gi zapazuvate tie rizicni denovi i se ke bide ok od strana na zabremenuvanje, drugo vazno i pozelno e maskoto da ne ejakuliral vo tekot na denot koga ke ima seks bez kondom zosto sansite za zabremenuvanje togas se zgolemeni bidejki postoi opasnost nekoi spermatozoidi da ostanali vo kanalceto, pa koga penisot ke pocne da laci ligava tecnost, spermata moze da se slizne vnatre :P ako nekoj saka podetalni informacii slobodno neka pisuva, moze i pp pozz

На emilijam му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ZaljubenataBe

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    Можеби е глупо но ме интересира бидејќи прв пат слушам за тој збор..^_^ .. Што ти значи тоа => ејакулирал? :D

11. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.808
    Допаѓања:
    6.777
    си учела ти некогаш биологија во школо?е таму требало да те научат.

12. ZaljubenataBe

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    ц.ц.ц. па ако незнам што е тоа може некој да ми каже никој не се е родил учен!;)
    учев биологија ама за такви работи не сум учела а и да сум учела можеби сум заборавила! ;)
    ако не сакаш да кажеш не пишувај..xDD

13. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Зошто не ја прашаш мајка ти, она ако не знае прашај го татко ти, за некои работи најдобро е да си поразговараш со родител а не да се брукаш по форуми. Ако толку сакаше да дознаеш ќе напишеше ејакулација на гугл и ќе прочиташе.
    Многу си приметна по постовите дека тука си дојдена демек да се зезаш и да се правиш наивна, ама проѕирна си бе девојче и не си интересна. Имаш секс, знаеш за кондоми, сперма, тестови за бременост а за ова не знаеш.
    Нема друго, или се правиш интересна (ама се лажеш, зашто не си) или си ептен наивна. Ако си првото, разбери дека не си интересна и продолжи да пишуваш ама нормално и сериозно, но ако си второто-наивна т.е.глупава, раскини му на дечко ти и продолжи го образованието со потполна концетрација кон истото. Наместо да трошиш пари од твоите за тестови за бременост, потроши ги за некоја книга која патем и ќе ја прочиташ.
    И не замарај со глупости.

14. ZaljubenataBe

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    Xaxaxa! ок си е бе.. јас само сакам да слушнам и др. мислењее.. инаку знам се! :D ;)

15. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    осекам јас дека ке има бан тука :D :D :D

16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Незнам зашто сеуште чекаат,девојкава е несериозна.

17. ZaljubenataBe

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    па што друго да кажам кога вие не ја сваќате сериозно оваа фемина.. јас како што знам тука се прашува а тие што знаат повеќе ќе кажат... а вие само критикувате.. подобро не пишувајте.. ццц подобро да немав фемина бидејќи не била како што мислев! :o -.-"

18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Е јбг, подобро да немала фемина бе :rofl: Епа или ја имаш или ја немаш, трето нема.

19. ZaljubenataBe

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    изгледа само за критикување е ова феминава! :o

20. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    5 страни дискутираме за тебе и твојот --проблем-- дали да имаш односи со кондом или не????
    Сите 5страни имаш одговори и што уште не ти е јасно?????Ти се зафркаваш тука со сите нас????/
    Не ти прилега девојче или момче со и да си еден господ те знае
    Ај за последно прашај си се што те интересира и да завршиме со тебе веке оти ни ја овена п***** веке :!: