Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    Многу сум скептик околу сексот без кондом..
    освен што е ризик за бременост(познавам другарки кои се изгориле).постои ризик и за полово преносливи болести, ма колку и партнерите да се здрави..
    За поубаво верувам поубаво е, но се додека не почнам да планирам семејство не би се одлучила на ваков чекор,грешките на другите ми беа доволен мотив за да не правам и јас грешки..
    :!: иако мали сепак има шанси и од предсемената течност да се забремени НИКОГАШ не вели НИКОГАШ!

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    Малце е постар муабетов, но мора да те корегирам за болдираното. Другарка ми на 19 години забремени, си роди синче живо и здраво нека и е. Незаштитен сексуален однос имала 1 ден по завршување на менструација и благодарение на ваквите математики дека е невозможно да се остане бремена во првите денови на циклусот сега си има 2 годишен син, а и мајка ми со сестра ми е останата бремена на 2 ден.

Затоа кондомчиња и гајле си немаш :lol: . Скоро 5 години сум активна и до сега со дечкото секогаш сме користеле кондоми. Што е сигурно, сигурно е!

На Jenyl, Ketrin.Moon и Hipica им се допаѓа ова.
  3. cokolatcee

cokolatcee Нов член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    јас многу сакам секс без кондом ама се договараме пред тоа да не сврши во мене и така и е ,пробајте

4. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    и јас сакам али само со една да биди тоа, да не се менува партнерот. :)

5. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Еве и јас се приклучувам во групата што забремениле на прв ден од престанок на циклус или на 5ти ден од почеток на циклусот така даааа....не бидете шизик на ризик.

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.680
    И да не сврши во тебе, пак можеш да останеш бремена. Само што шансите се многу мали.

7. cookie19

cookie19 Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Dali mozhe da se zabremeni od predsemenata technost? Imam chitano deka mozhe da se najde po nekoj spermatozoid no kolkavi se shansite za zabremenuvanje? Okolu penisot na dechko mi imashe takva technost a ne go izbrishavme pred da imame odnos. Me interesiraat vashite mislenja

8. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    ептен се мали шансите, дури и никакви да забремениш..затоа не се секирај..но друг пат за секој случај нека се избрише или измие :))

9. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    јас веќе скоро 9 месеци иам односи со дечко ми и ни еднаш не сме користеле кондом..само треба да биде внимателен и тоа е тоа :))

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.680
    Не биди сигурна дека не можеш да забремениш. Шансите постојат, иако се мали. Затоа, внимавајте. Ништо не е сигурно.

11. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    Nikogas zdravjeto i prerano dojdenoto bebe pred se

12. Moon.Girl

Moon.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    156
    Јас и дечко ми имаме секс без кондом и од напред се имаме договорено дека ако се случи да останам бремена веднаш ќе се земеме :)

13. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Само неколку пати имаме користено,инаку цело време имаме секс без кондом.. :)

14. Mite90

Mite90 Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Девојки, нов сум во форумов и малку неискусен, денес имавме секс со девојками без заштита но многу порано пред да свршам го извадив а јас пред 3/4 денови мастурбрирав и дали е можно од тоа што пред 3/4 дена мастурбрирав да има остането од спермата во мене и таа да забремени?

15. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Не може да остане ништо во тебе од пред 3, 4 дена. Невозможно е. Единствено таква белја можете да направите ако имате еднаш секс па после 20 тина минути или пола саат имате пак секс. Тогаш има солидни шанси да остане нешто во тебе па да го пренесеш во неа инаку од пред 3, 4 дена нема шанси. :)

16. Mite90

Mite90 Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ви благодарам многу ... малку сум паничар но сепак ке гледам да не влијаам лошо врз девојками и другите околу мене само тоа сакав да го слушнам дали има некои шанси после толку време па макар и 30 часа после мастурбрација ... Ви благодарам многу уште еднаш :)

17. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    60
    Здρаво девојκи!
    Знам деκа ова пρашање е потставено безбρој пати но сепаκ цело вρеше го мислам...пρед неκој ден ми помина менстρуацијата и после тоа имавме сеκс со децκо ми без κондом,тој не свρши во мене но сепаκ се плашам од бρеменост :(
    Ве молам за ваши мислења :*

18. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    60
    Ноκој нема одговоρ? :^)

19. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    ако не свршил како ке забремениш ,од водата што ја пиеш

20. pikolino

pikolino Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    55
    Кој сака да јаде сендвич со се фолија па и да прима со гума природно си е природно беѕ никакви додатоци така лесно не се останува бремена така да тука нема место за паника ;)