Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Имајте секс без кондом и после ке кукате бремена сум не сум , не е и кондомот заштита целосна ама во повеќето случаи се опокажува како таков , барем и од сексуални преносливи болести заштитува ако не друго :D

На Tanjamm и CrnceSK им се допаѓа ова.
  2. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
  3. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Малку шала ;)

На Elena69221 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    Шала, шала ама пола вистина :lol:
    Познавам девојка која ова го има направено, а на сето тоа уште не се срами да каже :puke:

5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Неверојатно, стварно и мене ми се :puke: од вакви работи. А да не збориме дека детето е далеку од гаранција за "вечна" љубов. Ако некој не те сака и 10 деца роди му, џабееее. |(

6. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    21.181
    Поубаво е без кондом ама колкаво ке биде задоволството ако потоа размислуваш дали сум трудна цел месец и се измачуваш?
    Кој ти гарантира дека тој може да се воздржи и знае да го извади пред да сврши? Сепак ние сме женски и ние самите треба да си ја кроиме судбината.Затоа ако веке практикуваме секс без кондом ке си пиеме контрацептивни таблети, и секогаш ке знаеме на што сме. Ем ке ни е поубаво ем потоа нема да се измачуваме и самите ке си водиме сметка за нашиот личен живот. Со некој кого го знаеме малку обавезно кондом, во подолгогодишна врска со оној во кој имаме доверба дека нема да ма СПБ со контрацептивни таблети, а со маж ни кој сигурно има повеке искуство и знае да се контролира без кондом нормално дека ке тераме така, нема да купуваме по цела кутија кондоми и да пиеме апчиња до крајот на нашиот сексуален живот.

На Elena69221 и Lovely93 им се допаѓа ова.
  7. branka-k

branka-k Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Ние имаме секс без кондом, но затоа што пробуваме да останеме бремени, но на младите не им препорачувам бидејќи има многу СПБ.

8. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    Без кондом е подобро, ама мора да имаш партнер на кој му веруваш и за кој си сигурна.Сепак треба да се внимава :)

9. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Без кондом е сигурно а не можеби подобро чувството ама не постои таков партнер кој може 100% да те чува и да несврши во тебе,чувствата се поголеми од одговорноста......како велат 5 минути слатко а цел живот татко :)
    И ние жените сме единствени кој при секој одност ја превземаме одговорноста и се чуваме до крајот на односот за да не останеме бремени, велам повеќето од нас и можеби и затоа во повеќето случаи неможеме доволно да се опуштиме и да уживаме а често се дешава и да не доживееме оргазам поради тоа...
    Тоа слатко задоволство каде безгрижно ќе водиме љубов и без кондоми е можеби кога ќе бидеме во брак :) мада неби сакале секое летенце детенце и тогаш се чуваме понекогаш :D
    се на се кондом за мирна глава :!: ;)

10. momiceubavko

momiceubavko Активен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки, Ве молам за помош :$

Вечерва со дечко ми имавме секс без кондом, го извади пред да сврши, поточно сврши врз мене, т.е на мојот задник. Веднаш се избришав со влажни марамчиња и се истуширав, но ме интересира дали нешто може да има навлезено додека сум се туширала, дали има можност од бременост. Ве молам одговорете ми побргу дали има место за паника и дали треба да земам апчиња против несакана бременост.
    Ви благодарам однапред :*

11. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    251
    Cim svrsil nadvor nema mesto za panika a kako moze da navleze dodeka si tusirala nema sansa uzivaj

12. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    251
    Без кондом само со некој со кој си подолго во врска и сто е доволно искусен и знае сто прави

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. momiceubavko

momiceubavko Активен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Фала ти многууу, ми ја разубави вечерта :*

14. elletooo

elletooo Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    edno nesto so mozam da go kazam e da ne dozvolis uste ednas taka bes kondom ... ne se sekiraj a iako ne svrsil vo tebe postoi moznost zatoa napravi eden test za da si go namalis somnezot a i kako vikaat voa ke ti bide pouka za drug pat :) samo ne se sekiraj :)

15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.957
    Допаѓања:
    90.242

16. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    251
    Mnogu me interesira kako moze da ostanes bremena ako ne svrsi vo tebe? Ako tipot znae sto pravi nema potreba od zastita normalno ako si so nego podolgo vo vrska ne so sekoj

17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.957
    Допаѓања:
    90.242
    Имам скоро 3 годишна врска и многу ретко практикуваме секс со кондом :) Си веруваме , немаме промена на партнери ,дечко ми е по искусен може да се каже и затоа не користиме кондом, а и по не е убаво !
    Знам дека штити само од инфекции, ама со него се плашам затоа што ако се скине .... :o А така ми е посигурно :D

На Tikvice му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sunshinegirllll

sunshinegirllll Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0
    moram da se konsultiram so vas zasto mn mi e strav. Vaka.vcera imavme seks.so decko mi i prviot pat stavi kondom,si svrsi nadvor od mene.i pokraj toa i vednas posle 10min ili taka.nesto probavme pak ama.bez kondom... Strav mi e bidejki protece nesto (verojatno predsemenata tecnost.) no on so sigurnost vika deka ne bilo sperma. A duri sega procitav tuka na forumot deka moralo posle 30min tek da odime na 2ra runda bidejki mozele da ostanat spermatozoidi vo kanalot.... Visrinaa li e toa? E zaebanoto e sto proveriv sega i ispadna deka mi se denovi na.ovulacija. A ne znam dali da ziam od toa apcinjata...dali ima razlicni vidovi i dali voopsto treba?

19. honey-bear

honey-bear Активен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    нема шанси да си бремена ако нема свршено во тебе, со дечко ми постојано имаме секс без кондом значи веќе 9-10 месеци и ништо се нема случено, секако тој се воздржува и внимава да не сврши во мене :)

20. sunshinegirllll

sunshinegirllll Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0
    Nema svrseno vo mene tuku se pojavi taa pretsemenata tecnost sto se slucuva pred ejakulacijata ..