Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.957
    Допаѓања:
    90.242

Подитно да посети гинеколог !!!

2. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    и кажав се надевам дека ке отиде, ти благодарам.

3. marinka11

marinka11 Нов член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    33
    Со партнерот имаме незаштитени односи На почетокот јас инсистирав да биде со кондом но веднаш штом го ставаше кондомот ерекцијата ја снемуваше На што се должи тоа што мислите ?
    Баш би сакала да слушнам мислење од машка страна

На minniemaus му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Па, и нормално е да се случи тоа. Се губи онај шмек кога доаѓа моментот да се стави кондомот, им се руши филмот.

5. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Имам пишано и погоре дека многу многу подоброо е без кондом.
    Но не со секој.
    Инаку јас и дечко ми не планираме да користиме кондом во никој случај.Се познаваме и до сега никогаш не свршил во мене,ама баш никогаш.Ниту сме се сомневале или некоја лажна узбуна.
    Инаку секс без кондом се практикува со партнер кој доволно го познавате. ;)

На Schmetterling01, Lovely93 и Daydream им се допаѓа ова.
  6. Schmetterling01

Schmetterling01 Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    19
    Dragi moi, ima pominato malku podolgo vreme otkako sum bila seksualno aktivna, i otkako povtorno stanav, pocnuva da me machi moja psiha vo vrska so nesakana bremenost. So deckoto praktikuvame sex bez kondom i do sega ne se slucilo da svrshi vnatre vo mene. Se desilo da napravime i ,,vtora partija'' :$ no prethodno go ima izmieno, isto taka ima i urinirano ( navodno taka mozelo da se procisti i vnatresniot del od neposakuvanite beljadzii ). Mojata psiha me ubiva deka postoi moznost da ostanam trudna od taa presemena tecnost. Koj praktikuval sex bez kondom znae deka cuvstvoto e nezamenlivo, i od edna strana i samata sakam da imame nezastiten sex, a od druga strana znam deka toa e dosta neodgovorno. Dali nekoja od vas bi mozela da mi preporaca bar nekoi piluli protiv bremenost?? Posebno nekoi koi ne bi zdebelile, poso i onaka sum malce popunicka pa ne bi sakala nagli fizicki promeni. Ili nekoja neka mi pise koja sto ete se naoga vo istava situacija kako mene, moralna podrska mi e potrebna poso shiznav :( :@ :@

На Tikvice му/ѝ се допаѓа ова.
  7. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    21.181
    Најдобро би било да ти ги препорача гинеколог.Јас мојот го прашував за контрацептивни таблети и ми кажа дека ќе може да ми каже кои да ги користам откако ке ми ги види резултатите од пап тест,да направам оној тест да не имам сида(незнам како кажа дека се вика тестот) и ми посочи дека е најбитно да не сум пушач,а јас бидејќи веќе пола година почнав да пушам цигари некако ме предомисли и останав на тоа или да ги оставам цигарите или да користиме кондом.Незнам дали на другите гинекологот ви кажал за цигарите,мојот така ми кажа.

8. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.680
    И контрацептивните таблети не се 100% сигурни. Исто како и кондомот. Ама штом сакаш да ги користиш, отиди на гинеколог за да ти препорача какви да користиш. Инаку, таблетите се купуваат приватно, ама мора да имаш рецепт од гинеколог.

9. Safira26

Safira26 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    106
    Јас на своја рака почнав да земам Јасмин таблетки и веднаш потоа отидов на гинеколог кој ми кажа да продолжам да ги земам, бидејќи биле добри за млади девојки...Што се однесува до зголемување на тежината, јас се плашев од тоа, но немав таков проблем :) Мојот организам добро ги прифати, единствено што станав некако многу почувствителна :lol: А во врска со тоа пушач/непушач, во упатството на таблетките ти пишува се, па дури и дека не се препорачливи за жени пушачи, но кои имаат над 30 години :)

10. minniemaus

minniemaus Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    луѓе абе го осеќате ако сврши во вас? :o

11. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Бевме пијани онака по малце....Прво започнавме без кондом но сосема малце....потоа кондомот падна, го осетив и продолживме ептен малку и повторно ставивме кондом....Продолживме со кондомот и дури после некојлу минути тој сврши....Сега страв ми е дали може да биде нешто од предсемената течност ако излегло...Онака не сврши во мене....Страв ми е :(

На pussycat-doll му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pikolino

pikolino Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    55
    Нормално се осека ,ако сврши една капка нема да оссетиш но при нормално свршување се осека ти доага како некоја топлина внатре и машкиот орган пулсира внатре при свршувањето

На Schmetterling01 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Safira26

Safira26 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    106
    Шансите да забремениш од предсемената течност се многу мали, но секако постојат. Сега нормално е да се плашиш и постојано да мислиш на тоа, затоа подобро земи си тест за бременост да ти биде чиста совеста. Ма да, мислам дека се ќе биде во ред :)

14. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Рано е за менструација...Треба да добијам на 11ти или 12ти Јануари, па ќе видиме...Мислам дека ништо не се случило, но сепак ми е страв.....
    Фала ви :*

15. Safira26

Safira26 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    106
    Повели и друг пат :) Инаку не се потпирај многу и на ментруацијата, бидејќи постојат и случаи во кои девојки добиваат, а се всушност трудни...Но навистина мислам дека не треба да се преоптеретуваш со ова, бидејќи ќе видиш дека не е ништо, а уште подобро ќе биде ако си купиш тест од аптека, кој е прилично точен :) ... Само нареден пат внимавај повеќе и не дозволувај задоволството да те понесе...сега за сега не вредат неколку убави минути за цел живот понатака :)

16. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Не си трудна, не се секирај

17. solei

solei Активен член

Се зачлени на:
    26 декември 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    8
    Секс со кондом е како туширање со облека :D

18. Pelikan

Pelikan Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Со дечко ми практикуваме без кондом бидејќи мене така ми е поубаво. Фала богу не дошло до несакана бременост. :clap: за него си ја знае работата хахаха

19. LightSpirit

LightSpirit Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    16
    Само со девојки со кои бев во долга врска, чувството е неспоредливо подобро кога е без кондом. Не сум имал проблем со тоа да се контролирам или да се тргнам на најубавото, ама сепак и при најмал сомнеж за било каква "беља" треба да се каже, сепак во првите 24 до 48 саати има апчиња што би ја средиле работата. Ама сепак, подобро малце контрола, за да не испадне од уживање мислење и едвај чекање да го добиеш повикот во кој ќе рече “добив“ хехеххе

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    ^„Би ја средиле работата“ - што убав израз имаш најдено. А тие апчињата што „средуваат работа“ да се информираш малце како функционираат, што содржат, несакани ефекти, каков шок претставуваат за организмот, итн итн. Ама најбитно е вие мажите да си ја завршите работата на „суво“, затоа што нели така е поубаво, па ако се направи "беља" нека му ја мислат девојките. Па да тие треба да пијат (трујат) апчиња, да абортираат или да раѓаат.
    No hard feelings :)

На Name, Pelikan, hello-kitty.90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.