секс без кондом, не, не, не, не заради дали тоа, дали тој е искусен или не, па да се мислам дали сум бремена или не, туку кондомите не постојат само за заштита бремена да не останам си има и други причини
Prviot pat koga me skina decko mi stavashe on kondomi no mu se spustashe i taka celo vreme a go namesti kondomot na nego mu se spustashe i batalivme kondomite.. E sega sakame da pocneme da gi koristime,seks bez kondomi vekje-NE. Decko mi mnogu brzoo svrshuvaa,samo sto kje mi go stai mi vika deka mu ide da svrshi uf i zosto i dvajcata napaleni i sakame uste probuva nekako da se vozdrzi i prodolzhuvame so seksot. Otkako kje zavrshime rabota se,togash se osvestuvame sto sme napravile!! Deka ideme na OGROMEN rizik. Deka so seto toa negovo vozdrzuvanje mozhe nekogash da kapnuva nekoja kapka vo mene. Sega posledniov odnos otkako go imavme otvoriv tema so decko mi STO AKO OSTANAM TRUDNA JAS? Decko mi kako tele me gledashe devojki.. I so toa svativ jas deka jas ako ostanam TRUDNA kje ostanam sama. I ne samo od negova strana tuku i jas samata bi se trgnala od nego. Za sakanje,se sakame .. No pred se mora da sozdademe se i da sozdreeme pa dete. Od sega samo so kondom. I svrsuvanje na strana.
Prviot pat koga me skina decko mi stavashe on kondomi no mu se spustashe i taka celo vreme a go namesti kondomot na nego mu se spustashe i batalivme kondomite.. E sega sakame da pocneme da gi koristime,seks bez kondomi vekje-NE. Decko mi mnogu brzoo svrshuvaa,samo sto kje mi go stai mi vika deka mu ide da svrshi uf i zosto i dvajcata napaleni i sakame uste probuva nekako da se vozdrzi i prodolzhuvame so seksot. Otkako kje zavrshime rabota se,togash se osvestuvame sto sme napravile!! Deka ideme na OGROMEN rizik. Deka so seto toa negovo vozdrzuvanje mozhe nekogash da kapnuva nekoja kapka vo mene. Sega posledniov odnos otkako go imavme otvoriv tema so decko mi STO AKO OSTANAM TRUDNA JAS? Decko mi kako tele me gledashe devojki.. I so toa svativ jas deka jas ako ostanam TRUDNA kje ostanam sama. I ne samo od negova strana tuku i jas samata bi se trgnala od nego. Za sakanje,se sakame .. No pred se mora da sozdademe se i da sozdreeme pa dete. Od sega samo so kondom. I svrsuvanje na strana.
^ А како ќе ги користите ако му паѓа? Пикадо не се игра со варена шпагета. И пак ќе одиш на ризик или нема да имате односи. Првото ќе да е. Знаеш дека постои хормонска контрацепција. Заштити се сама, додека не си спремна да лулаш деца или да донесуваш тешки одлуки кога веќе се случило.
Yееаh абе фукарај си се ти без кондомчич, слободно! само да не ти ја пееме после: Шо мислеше, шо мислеше кад се онадеше!
Haahahaahaha .. Nema da dozvolam da dojde do taa pesnicka da mi ja peete Se nadevam deka nema da mu se spusta vekje so kondom,a dali znaete zosto e toa taka? Ili pak odma mu ide da svrsi samo sto kje go namesti kondomot..
Може на психолошка база му се спушта. Факт е кога се дига без кондом и имате секс си играте играчки. Се надеваш дека со кондом нареден пат ќе е ок. Ако не е ок ќе му забраниш односи? Не може да се контролира оти е млад, како и ти. И како ти реков претходно. Најди си заштита што тебе ти одговара за да не зависиш од дечко ти да не рачуна на среќа дека нема да останеш трудна. Или немај секс. Подобра заштита нема.
Hah. Go imaa istiot problem kako mene na pocetokot , na mojot mu se spustase koga ke stavi kondom no sega e se dobro , treba da gi smeni kondomite pa da vidi ..
Околу кондомите... освен ако дечкото е алергичен на латексот, не може да му се спушта од кондомот и оправдувања ала „ме стега“ или „не ми е убаво“ се за деца. Проблем знае да се појави во првите неколку односи бидејќи ставањето на кондомот едноставно ја убива магијата, одзема концентрација, создава стрес, го одвлекува вниманието, а со тоа и возбудата кај дечкото, но и кај девојката. Во превод, првите неколку пати може да се спушта, не зашто кондомот му е проблем, туку зашто има трема, срам му е, страв му е и слично. Инсистирајте на кондоми секогаш, ама ако се соочите со ваков проблем, немојте да помислите или кажете „не те бива“, туку најдете начин да го опуштите дечкото, слично како тој што се обидел да ве опушти и запали пред да се соблечете и отидете во кревет.
Здраво, нов сум на форумов а и нов во Сексот и имам една дилема. Синоќа со партнерката имаве секс без кондом едно 10тина минути, и кога го извадив ми беше премногу влажен и наеднаш ми опадна исто како кога мастурбирам и ми опаѓа после свршување. Воопшто не почуствував дека сум свршил, а истотака и партнерката не почуствувала. Прашањето ми е дали жените можат да почуствуваат кога мажите свршуваат во нив? Инаку нов сум во сексот па затоа некои ствари не ми се јасни.
Ако Си немал сексуално искуство претходно не практикувај секс без кондом за да не ја лупаш главата отпосле. незнам како не си почувствувал кога си свршил, а девојката не осетила сигурно особено ако сте биле занесени. Акоси свршил во неа би требало да истече поголемиот дел од спермата. И тоа не приметивте? Те советувам да испие норлево апче доколку нема поминато72 часа од односот, а и не се осклонувајте др пат на тоа апче. Поздрав
Воопшто не истече ништо само ми беше премногу влажен и наеднаш ми опадна што ми беше ептен чудно, не бевме ептен премногу занесени за да не сетиме двајцата. Инаку за апчево можи информација за цена и дали го има во сите аптеки?
Zdrave123, под итно купете апче и во иднина имајте секс обавезно со кондом! Влажното може да е од девојката но ако ти досега не си имал проблеми со ерекцијата, сосем е можно да си свршил без да почувствуваш. Понекогаш може да станува збор за поголемо количество на сперма која ќе биде и тоа како видлива кога ќе истече од девојката, но, особено ако тој ден веќе си свршил, понекогаш спермата може да биде и неколку капки и иди разликувај ја од природната навлаженост на партнерката.
Ти додека мозгаш девојчето ќе роди.Ако нема поминато 48 часа нека пие апче обавезно.А може да не си осетил ни ти ниту таа во занесот.И друго зошто побогу кога не си искусен користите ваков метод на „заштита“?Ваков метод се практикува само доколу партнерот е искусен и свесен и може да се контролира и доколку партнерите се сериозни и свесни дека може да има последици и да се спремни да се справат со нив.А влажен може да ти биде од што си бил во неа и таа е влажна.