Здраве, златен, шансата да ејакулираш целосно, односно да оргазмираш без да забележиш е помала од тоа да бидеш гризнат од зелен лепрекон, што значи речиси е невозможно. Ништо страшно нема во тоа да ти се спушти после секс или за време на секс или кое било време околу секс, пенисот не е на далечински управувач па кога сакаш да го креваш и спушташ, it basicly works on it`s own. За тоа што ти бил цел влажен, сосема логично објаснување е дека девојката била доволно влажна, па го пренела тоа на тебе. Инаку многу е лесно да се види дали течноста е од тебе или од неа, ама ајде, тоа поминало веќе.
Секс без кондом само ако доволно го познаваш и си имате сериозна врска мислам да немате секс со други личности.... Јас со дечко ми имам активно секс веке 5ипол години ниту еднаш не останав бремена...се е до тоа дали он знае да се контролира... е сега веке не се пазиме бидејки и сакаме да бидне нешто
Секс без кондом треба да се практикува само доколку партнерите се во моногамна врска и имаат направено тест за сите сексуално преносливи болести најмалку 3 месеци по започнувањето на врската. Сексуално преносливите болести во Македонија се во голем пораст. Притоа, реалната бројка за заболени од СТД е многу поголема од официјалната, имајќи предвид дека само 1% од граѓаните имаат направено ваков тест.
Mi treba pomosh na 7 mi dojde mesechen ciklus a na 19 imavme seks so dechko mi i toj svrshi vo mene kupiv apche za protiv brmenost go ispiv za rok od 24 h, no mnogu mi e strav da ne sum bremena ve molam pomagajtee
Бремена си девојче, што има тука страшно. Леле колку сте испаничени неможам да ве замислам си влечете коси по дома. Страшно. Каде е знакчето со попот бе. Си пиела апче девојчее, што ќе ти помогнеме ние не сме гинеколози бре. Има одговор на прашањево тука. Најди го.
ве молам за совет менструација имав на 17 одосно 18 ризичен секс имав на 26 напомнувам ризичен и пиев норвело на 27 односно по 17 часа потоа по една недела имав онака малку крв тоа бешенај веројатно од апчето требаше да добијам на 17 а сеуште немам веке 5 дена ми касни тестови имам направено 4 и сите се негативни
Здраво, Секс без кондом е најголемиот дар што човек може да го добие. Не си ги мачите дечковците или мувачите, и бидете лабави. Македонија е меѓу земјите со најмала стапка на Сида во светот, така да шансите да фатите некоја посериозна или терминална инфекција се само 1 во 5. Значи 4 од вас можат да имаат баснословно многу секс и да не добијат ништо, а се подразбира секс без кондом е 10x пати поубав одколку тој со кондом. За таа 1 у 5 што ќе добие, стално можеш да добиеш број на 14 14 од Тмобиле и ВИП за донации за лекарства.
Па неи е доволно да помина 14 дена за да се знае дали си бремена кај мене поминаја и направив тестови 4 и сите негативни дали постои веројатност иако пиев норвело и негативни и да сум бремена пф тоа чудо ке биди
Не си бремена после 4 негативни се шалев малку и за 5-тиот. Мензисот ти се пореметил од апчето. Турлитава ти се хормоните.
а можно ли е овај месец воопшто да не добијам? ме бола градите ама сепак нема ништо градите ме бола на допир веќе 1 недела
@sekerce1 Разгледај ја темата Апче за ден потоа... Ќе прочиташ како апчето делувало кај другите и колку им го има пореметено циклусот. Трудна не си. Си зела норлево, а и 4 теста ти се негативни. Не паничи. @Valerin сите се херои во туѓи борби.
Затоа душички да си користите кондом и мирна глава, не велам не може да пукне и тој , ама сепак 99 % заштитува ем од бременост ем од сексуално преносливи болести кои се се почести на денешницата !
Мој совет до сите девојки а посебно до оние на моја возраст кои се далеку од тоа да ја преземат улогата на мајка, ни случајно да не ве лажат партнерите дека ќе пазат и дека нема потреба од кондом. Еден непромислен чекор, или еден ризичен однос можа да ви направи пекол од вашиот и животите на вашите семејства. Немој да ве лажат дека чувството е подобро без кондом, дека се искусни они, бла, бла, бла верувајте доколку недај боже останете трудни ќе поминете низ пекол кој ќе ви остави трајни трауми. Затоа подоро прескокнете еден оброк, но не прекокнувајте ниту еднаш да не му ставите кондом пред да влезе во вас. Секако најдобро би било доколку може што покасно да започнете со сексуални односи.