Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Здраве, златен, шансата да ејакулираш целосно, односно да оргазмираш без да забележиш е помала од тоа да бидеш гризнат од зелен лепрекон, што значи речиси е невозможно.

Ништо страшно нема во тоа да ти се спушти после секс или за време на секс или кое било време околу секс, пенисот не е на далечински управувач па кога сакаш да го креваш и спушташ, it basicly works on it`s own. :)
    За тоа што ти бил цел влажен, сосема логично објаснување е дека девојката била доволно влажна, па го пренела тоа на тебе.

Инаку многу е лесно да се види дали течноста е од тебе или од неа, ама ајде, тоа поминало веќе. :emo:

На buba4e89, Valerin, Daleron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    Секс без кондом само ако доволно го познаваш и си имате сериозна врска мислам да немате секс со други личности.... Јас со дечко ми имам активно секс веке 5ипол години ниту еднаш не останав бремена...се е до тоа дали он знае да се контролира... е сега веке не се пазиме бидејки и сакаме да бидне нешто :D

На kjukli и Lovely93 им се допаѓа ова.
  3. whieeagle

whieeagle Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    18
    Секс без кондом треба да се практикува само доколку партнерите се во моногамна врска и имаат направено тест за сите сексуално преносливи болести најмалку 3 месеци по започнувањето на врската. Сексуално преносливите болести во Македонија се во голем пораст. Притоа, реалната бројка за заболени од СТД е многу поголема од официјалната, имајќи предвид дека само 1% од граѓаните имаат направено ваков тест.

На Amateur му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ivva Dimitrovska

Ivva Dimitrovska Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Mi treba pomosh na 7 mi dojde mesechen ciklus a na 19 imavme seks so dechko mi i toj svrshi vo mene kupiv apche za protiv brmenost go ispiv za rok od 24 h, no mnogu mi e strav da ne sum bremena ve molam pomagajtee :(

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Бремена си девојче, што има тука страшно. Леле колку сте испаничени неможам да ве замислам си влечете коси по дома. Страшно. Каде е знакчето со попот бе.

Си пиела апче девојчее, што ќе ти помогнеме ние не сме гинеколози бре. Има одговор на прашањево тука. Најди го.

На Fancy_Nency 22 и Daleron им се допаѓа ова.
  6. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    ве молам за совет менструација имав на 17 одосно 18 ризичен секс имав на 26 напомнувам ризичен и пиев норвело на 27 односно по 17 часа потоа по една недела имав онака малку крв тоа бешенај веројатно од апчето требаше да добијам на 17 а сеуште немам веке 5 дена ми касни тестови имам направено 4 и сите се негативни

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Направи уште еден тест може ќе биде позитивен.:?:

На Fancy_Nency 22 и Hipica им се допаѓа ова.
  8. Igrata

Igrata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2013
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    306
    Здраво,

Секс без кондом е најголемиот дар што човек може да го добие. Не си ги мачите дечковците или мувачите, и бидете лабави. Македонија е меѓу земјите со најмала стапка на Сида во светот, така да шансите да фатите некоја посериозна или терминална инфекција се само 1 во 5. Значи 4 од вас можат да имаат баснословно многу секс и да не добијат ништо, а
    се подразбира секс без кондом е 10x пати поубав одколку тој со кондом.

За таа 1 у 5 што ќе добие, стално можеш да добиеш број на 14 14 од Тмобиле и ВИП за донации за лекарства.

9. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    Па неи е доволно да помина 14 дена за да се знае дали си бремена кај мене поминаја и направив тестови 4 и сите негативни дали постои веројатност иако пиев норвело и негативни и да сум бремена пф тоа чудо ке биди

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Не си бремена после 4 негативни се шалев малку и за 5-тиот.
    Мензисот ти се пореметил од апчето. Турлитава ти се хормоните.

На Fancy_Nency 22 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  11. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    а можно ли е овај месец воопшто да не добијам? ме бола градите ама сепак нема ништо градите ме бола на допир веќе 1 недела

12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ќе добиеш со доцнење.

13. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    веќе 6 ден леле се плашам долго време ми касни

14. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Без сомнение трудна си.

15. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    вие сакате да се зафркавате или да советувате?

16. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    @sekerce1
    Разгледај ја темата Апче за ден потоа...
    Ќе прочиташ како апчето делувало кај другите и колку им го има пореметено циклусот.
    Трудна не си.
    Си зела норлево, а и 4 теста ти се негативни.
    Не паничи.

@Valerin сите се херои во туѓи борби.

На Fancy_Nency 22 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Затоа душички да си користите кондом и мирна глава, не велам не може да пукне и тој , ама сепак 99 % заштитува ем од бременост ем од сексуално преносливи болести кои се се почести на денешницата !

18. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    моЖно е да сум бремена? вчера правев тес пак и негативен е а и норвелото пак да сум не мие логицно

19. Strumfeta17

Strumfeta17 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    132
    Мој совет до сите девојки а посебно до оние на моја возраст кои се далеку од тоа да ја преземат улогата на мајка, ни случајно да не ве лажат партнерите дека ќе пазат и дека нема потреба од кондом.
    Еден непромислен чекор, или еден ризичен однос можа да ви направи пекол од вашиот и животите на вашите семејства.
    Немој да ве лажат дека чувството е подобро без кондом, дека се искусни они, бла, бла, бла верувајте доколку недај боже останете трудни ќе поминете низ пекол кој ќе ви остави трајни трауми.
    Затоа подоро прескокнете еден оброк, но не прекокнувајте ниту еднаш да не му ставите кондом пред да влезе во вас.
    Секако најдобро би било доколку може што покасно да започнете со сексуални односи.

На Bubii25 и kjukli им се допаѓа ова.
  20. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    Mene mi kasnese 20dena bez griza