Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Па најубаво зборни со него, ова што го пиша тука кажи му го нему. Прашај го дали и тој нешто почувствувал чудно? Ваљда тој знае кога свршил.
    Не верувам дека свршил, ете и ти сама си кажа нема логика за толку кратко време два пати да сврши и башка што по свршувањето не може одма да продолжи со секс како ништо да не било.
    Можно е и да била предсемена течност (постојат шанси за бременост ама минимални) али пошто викаш нешто како капка, тогаш највероватно е бело прање сигурно си била многу напалена.
    Според мене не е ништо страшно, нема потреба од апче.
    Сепак за да ти биде полесно зборни со дечкото.

2. lanadelrey6

lanadelrey6 Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    ^зборев со него и он кажува дека не свршил..е од таа предсемена течност ми е страв. се надевам ништо нема :)

3. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Девојко ќе си земам за право да ти укажам дека не е пожелно од задник да си го ставаш во уста , зарем не знаеш колку болести има ?? мисли трезвено за да не си ја чукаш еден ден главата од ѕид. Ете и самата кажа дека кога си напалена имаш белопрање , може да ти протекло, или пак од твојот партнер да истекло предсемена течност, да не те плашам ама ако е второво и ти биле плодни денови , мисли му ја , докажано е дека се забремемнува и од предсемена течност, затоа памет во глава за друг пат , може бев груба ама обрни внимание посебно на заштитата и за тоа да не си го ставаш од задник во уста , сите знаеме какви бактерии има назад :x:x

4. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    772
    Se slozuvam apsolutno za sè,samo mala korekcija-ne stanuva zbor za analen sex,pa oralen,tuku za dogy vaginalen pa oralen. Bez ralika,i vo dvete kombinacii takvoto menuvanje na pozi bez soodvetna zastita e zariste na polovo prenoslivi bolesti.

5. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Леле , не прочитав убаво изгледа , фала на поправката ...само било како и да е , грозно е и во двата случаеви, јас избрзав малку со пишувањето , ама стојам зад се што кажав :D

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lanadelrey6

lanadelrey6 Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    ^fala na mislenja:) znaci sega nema sansi da sum ili? Decko mi tvrdi deka svrsil na kraj vo kondomot, no i nego go zamisluva toa sto proteklo od mene.. se izvinuvam za lat.

На KatWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  7. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    772
    Toa ti e najverojatno tvoj sekret ili belo pranje. I jas koga sum mn.vozbudena,lacam mn.sekret,sto nekogas i mi smeta epten. Nareden pat poveke vnimavajte i dokolku sakate da eksperimentirate i menuvate pozi i oblici koristete zastita.

На lanadelrey6 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. merlin.stoun

merlin.stoun Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    8
    На 14 февруари имав незаштитен однос, 13 дена после завршувањето на менструацијата. Не сврши во мене, но се плашам од предсемената течност. Еве уште ми доцни, правев и тест но негативен е. Кажете ми дали има простор за паника или можно е да ми доцни затоа што сум под стрес и болна сум имам 39 температура веќе 2 дена? ве молам за помош

9. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Si go pogodila denot ubav ddn za zacnuvanje .
    No stom nemalo svrsuvanje vnatre nema mesto za panika

10. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.992
    Допаѓања:
    135.278
    Штом не свршил внатре од стрес ти е и од што си болна. Минимални се шансите од предсемената да се забремени. Да забременуваа сите од пердсемената наталитетот до сеа би ни бил огромен.

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  11. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288
    од машка гледна точка...секс без кондом за нас е поубаво..чувството е неопишливо и неспореднилово со и без кондом..но кога се треба заштита..се треба..

инаку мислам доколку не сврши машкото во девојката, нема бојазности за забременевуња..посебно не од предсемената течност :)

На Aleksandarreal и praznadupka им се допаѓа ова.
  12. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    272
    Допаѓања:
    391
    и од моја женска гледна точка поубаво ми е и попријатно без кондом. сепак заштита си е заштита. веќе 9 месеци имам секс без кондом со дечко ми(скоро вереник), и пред некој ден вика ај пак со кондом, и ја ајде. човек.... ми идеше се да отерам у пм а најмногу кондомите :Dми беше претерано грдо и ич не уживав (facepalm) (ум за друг пат) :D

На skorpija123, BoyL и veren им се допаѓа ова.
  13. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    МЕСО НА МЕСО :D :D :D ама си треба заштита поготово за нов партнер шала настрана

На Aleksandarreal и bad girl18 им се допаѓа ова.
  14. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288
    уште еднашка ако ти направи вака и ти каже со кондом..лепни му два шамара..па да се свести кај е и шо е :D

На DesertGirl, citiesinflames, veren и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Iva.sunshine

Iva.sunshine Нов член

Се зачлени на:
    21 март 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво, вториот ден откако ми заврши менс ја имав незаштитен однос со дечко ми. Тој сврши надвор но мене ми е многу страв од то предсеменава течност. колку има шанси да се забремени ? и дали треба да се плашам?

16. maca.21

maca.21 Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    18
    Предсемената течност сама по себе не содржи толкав број на сперматозоиди кои може да оплодат јајце клетка, шансите се многу мали освен ако претходно ејакулирал па сте имале втора рунда без кондом.

17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.895
    имавме секс со кондом,потоа без не сврши во мене..до сега не сум имала инфекции но за две недели треба да ми дојде,а ми се појави бело прање..во четврток ке одам на лекар.. Ме загрижува белото прање а тој ми е прв партнер и јас нему.. :/

18. maca.21

maca.21 Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    18
    доколку бело прањето е со бела боја тоа може да е предизвикано од стрес и психолошка напнатост, го лачат жлездите на вагината и не е опасно но треба да посетиш доктор бидејќи е можно да се појави некоја бактериска инфекција.

19. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.281
    Допаѓања:
    76.377
    Samo citam i se smeam za ovaa predsemena tecnost, jas 10 deca kje izrodev do sega ako se zabremenuvase tuku taka od nea :D

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Веројатноста да се забремени од предсемена течност е 0.01 . Можеби тебе не, ама кај некој друг ќе се закачи ;)
    Не можеш да си 100 сигурна :D