Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.281
    Допаѓања:
    76.377
    Abe dobro sekako vo pravo si, no dokolku sakas seks bez kondom mora da imas i siguren partner, pa ako se sluci takvo nesto zaedno da se odluci sto e najdobro :) Ama denesnava mladina kaj ne e dobro educirana za seks, rano se vpustaat vo toa... Pa i bez kondomi imaat i posle se tresat, pijat norlevo itn... :/
    Jas dadov takov primer deka ne e mozno, zatoa sto ete kaj mene 2 god bez kondom pa ne ostanav bremena, tek koga probavme za bebence posle 3 meseci svrsuvanje vnatre ostanav :) sekoj so svoe mislenje...

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. minnie.m

minnie.m Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    372
    Абе како од предсемена, еве ти 2 години, јас 10 години без кондом а и сите околу мене истото го практикуваат цел живот па ништо.

На MagnumXXXL, Macadamia, smigool и 2 други им се допаѓа ова.
  3. ViktorijaG

ViktorijaG Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2014
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    243
    Jas i decko mi 5 godini imame seks bez kondom, fala Bogu ne se slucilo nisto loso. Taka da kulirajte

На MagnumXXXL, Petar80, smigool и 2 други им се допаѓа ова.
  4. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Еве и јас малку да се вклучам во темава .
    Лезетот се гледа во тоа кога имаш секс без кондом , а доколку некој сака да го чеша ушето или носот со ракавици нека проба може поубо ќе му биде хаха:D Па нека ни раскаже и ќе полемизираме

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    И јас и дечко ми имаме секс БЕЗ кондом. Па досега фалабогу се било океј :) И секако дека е поубаво без кондом :)

На Petar80, crazylady, smigool и 5 други им се допаѓа ова.
  6. jadre.123

jadre.123 Нов член

Се зачлени на:
    1 мај 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Женски... Последен пат менструација имав на 14ти Април, а односи имав (незаштитени, без ејакулација во мене) на 25ти (што би значело дека е плоден ден- 12ти). Ми е страв премногу од предсемената течност. Тој претходно немал ејакуалција (ден и пол), а пред односот уринираше и се истушира. Можна ли е бременост? Имам читано дека има сперма во предсемената течност од претходна ејакулација, но доколку претходно тој ејакулирал. А ако уринирал- што во случајов е многу пати- изумирале. Можно е да имало некој сперматозоид?
    Фала однапред за одговорите.

7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.016
    Допаѓања:
    51.996
    Ништо не ти е.
    Ако сега брзо си почнала со сексуални односи, нормално е да се паничиш секојпат.
    Само во иднина, за мирна глава, користи кондом.

На Petar80 и jadre.123 им се допаѓа ова.
  8. jadre.123

jadre.123 Нов член

Се зачлени на:
    1 мај 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Леле, дај Боже! Само да добијам. Никогаш повеќе нема да си дозволам вакво нешто...

На crimson и veren им се допаѓа ова.
  9. konecno

konecno Нов член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    24
    Prvata lekcija sto ja nauciv za seksot bese seks samo so kondom. Za devojkite cuvstvoto e isto. A maskite lazat deka so kondom im se namaluva cuvstvoto. Toa od mrza ne go stavaat

10. BezglasnaBukva

BezglasnaBukva Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2015
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    1.952
    Како тоа чувството е исто? Мислам дека ти си првата што го кажала ова. Може да има некои што им е поубаво без кондом, дали од навика или не знам што, ама да е исто тоа не верувам. Погоре некоj имаше пишано: пробаj да си го почешаш носот или увото со ракавица, дали ке ти биде исто. :D

На the drummer и marristovska1 им се допаѓа ова.
  11. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    aјјјј oвa спoредбиве сo рaкaвицa и чешaње ми се тoлку сирoти и oчaјни... |(
    првo, рaкa и кур не е истo.
    втoрo, еве хипoтетички, aкo имa oпaснoст нa рaкaтa дa имaш претек нa бaктерии сигурнa сум ќе се чешaш сo рaкaвици зa дa не ги пренесеш нa другo местo.
    Ај не се фoлирaјте сo глупaви спoредби.

Нa кoј му се иде нa ризик некa се ебе без кoндoм, зa мирнa глaвa - кoндoм. Не гледaм штo се нaвлaгa вo бескрaјнa дискусијa:emo:

На Rose96, pamelche, Oxymoron и 13 други им се допаѓа ова.
  12. BezglasnaBukva

BezglasnaBukva Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2015
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    1.952
    За сигурност дефинитивно кондом! Ама не може да е исто чувството со и БЕЗ

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.043
    Не ми се верува дека не користите кондом !!! Затоа онаа темана "Дали сум бремена" е крцата со секакви прашања. Тоа со чувството дека не било со кондом исто како и без е само ИЗГОВОР на неодговорни и лефтерни мажи. Такви, барем кај мене, никогаш немале шанса да пројдат.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  14. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    темава од 2009г па навака врти исти муабет побогу 6 години се потрошени!
    ја би користел куртон само да се заштитам од СТД со некоја несигурна и нова партнерка.
    со девојка со која идам па уште и долго време не ни помислувам на куртони....
    пред и се треба да си е човек сигурен у тоа да не направи беља!
    вади го порано и не се заебавај ;)

На Mini90 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sanny.p

sanny.p Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    29
    Ееее Христо и Ристо не е исто, така и со и без кондом не е исто... :inlove:

На smurf 4, the drummer, BezglasnaBukva и 2 други им се допаѓа ова.
  16. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    јас да кажам од искуство, дека за споредба со и без кондом секако дека е подобро без, ама треба многу, значи многу да сте сигурни во партнерот, дека нема да ви пренесе никаква инфекција, пр јас со првиот дечко имав секс без кондом, бевме прилично млади, и мислев дека нема многу сменето пред мене... после тоа со следните 1-2 имав само со кондом, исто и со сегашниот, (што ми е веке маж) се до веридбата. Е овде почнаа проблемите, неможев неколку месеци да останам бремена и направив брисеви и излезе дека имам кламидија,што се пренесува по сексуален пат. Лесно се лечи, ама ако не се излечи знае да направи проблем... а нема никакви симптоми. Многу девојки имаат секс со повеќе партнери без кондом, не остануваат бремени и тоа им е едимственото важно, не одат на гинеколошки преглед, а последиците можат да бидат фатални, посебно ако закачат ХПВ. А во денешно време тешко да се најде партнер/ка што нема претходно сменето барем неколку партнери, со што ризикот од сексуално преносливи болести се зголемува, за страв од бременост и не зборувам. Затоа користете кондом, се додека не сте апсолутно сигурни во партнерот, и редовно (еднаш годишно) одете на гинеколошки преглед, може да ви го спаси животот. Се извинувам за долгиот пост

На zekzeki, skrsenotosrce, kjukli и 4 други им се допаѓа ова.
  17. huskyownerka

huskyownerka Активен член

Се зачлени на:
    12 април 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    So decko mi imavme odnos bez kondom, ama ne svrsi vo mene. Toj den seuste ne mi bese epten zavrsila menstruacijata i mislam deka toa ne e ploden den... Za tri dena treba da mi dojde.. Strav mi e da ne sum bremena. Dali ima potreba od panika ?

18. Oscar Lady

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    Сама кажа дека НЕ свршил во тебе. Значи не си бремена..
    доколку не ти дојде цикусот, направи си тест и мирна глава .

19. huskyownerka

huskyownerka Активен член

Се зачлени на:
    12 април 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Celiot strav mi go predizvikuva taa predsemena tecnost..

20. Oscar Lady

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    ех сега, јас со дечко ми секогаш имам секс без кондом, па фалабогу не сум забременила од предсемената течност. Шансите се минимални, речиси нула. Штом не свршил ВНАТРЕ ВО ТЕБЕ, верувам дека не си бремена.