Трудна си задутре ке родиш.Ако он незнае дали свршил во тебе,ондак никој незнае.Чарето ти е да чекаш и да палиш свеќа дека не си.
Добро бе деца кога ќе разберете дека сексот не е играчка? Незаштитен однос, случајно свршил во тебе, оп, бебе на 16 и мајка пред да завршиш средно, сериозно?? Како тоа не знае дали свршил или не? Не сфаќам жими мене.
Е па од радос на 16 години на тоа ли ќе мисли тој мисли само се прави тоа туку така 2/3 секунди а каде ќе сврши не мисли. Совет кога решавате толку млади барем користете кондоми и така го правите тоа се на брзање
Имала САМО 16 години, демек го нагласува тоа дека е мала САМО 16 години....а да се е*иш немаш САМО 16 години? И ајде со среќа...кога ќе родиш ќе имаш САМО 17 години...
Мене искрено ми изгледа ко да се зеза некој...не можам да поверувам толку глупави да има, толку неинформирани за секс а се е*ат со кого стасаат И за што бара помош не разбирам. Да се молиме да не свршил во неа? Како може да не знае кај свршил? Не бе, не ме бидува со деца да работам. Јас да сум професор живци ќе искинам со новиве генерации, што се толку без памет, глупички.
Искрено по мене мислам дека сакаат да се пофалат дека имале сехс , млади се умот и м лета се уште а не дека не знае каде и свршил и сл. или ова она па сега да не испадне работава еве се е.... па вака незаштитен ова она . А во однос на тоа дека се е*ат кога ќе им текне и со кого ќе им текне да незнам зошто толку брзаат толку ли се попаленми не можат да се воздржат , деца се бре уште што разбираат од сехс
Крај краева секој сам си одлучува за својот живот. Кој што сака може да прави ама барем нека не се глупираат со вакви бесмслени прашања. Кога ќе видам вакво прашање ми се лоши. Посебно кога е напишано од 15/16 г. личност. Ама ок, лето е, на распуст се, па малку досадно и ајде да се позанимаваме на форумов.
Здраво, Ако жена сврши во мене, дали има поголема шанса од пренос на кандида или слични фунгални инфекции?
Сигурно мисли ако жена сврши кога тој е ВО неа Пази, труден да не останеш Инаку батали ти тоа кој свршил, кај свршил. Инфекции се пренесуваат секако. Ако сакаш да не префатиш инфекција ќе си користиш кондомче!!! Знам не е толку убаво со кондомче, ама верувај ни со херпес не е убаво
Јас имав другар, на времето се заљуби во една жена и на таа судна магична вечер кога тие свршија еден во друг следното утро го дочека со изненадување, габична инфекција. Потоа цела недела се бафташе наваму-натаму, даваше крв и трчаше по доктори, самиот си направи проблем од никаде. Затоа не си играј со живтот, сексот без кондом може да биде погубен. Следниот пат кога планираш да имаш незаштитен секс помисли на мојот (бивш)другар и неговите маки.
@ccca Не си далеку од вистината, ама да не забегуваме многу од темата. Сакав уште да додадам дека после таа врска тој другар повеќе не беше истиот. Дали инфекцијата некако му го поматила разумот, не знам, само знам дека после тоа од навика почесто се чешкаше во пределот кај препоните.
Valjda znam deka svrsuvam. No ete loso sum procenila za ironijata.Mislev deka se znae deka infekcii se prenesuvaat i koga ne se svrsuva.