Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Кога ќе прочитам вакво нешто косата ми се крева на глава, затоа што имам толкава ќерка и да не знам дека се е*ава па ќе се обесам.
    Да прашам само! Каде ви се родителите????
    Зарем родителот не е тој кој што треба да ве посоветува како треба да се има односи и дали воопшто разговараат со вас за сите последици од незаштитен однос.(facepalm)

На MagnumXXXL, rose60, marich и 11 други им се допаѓа ова.
  2. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Далерон немој да се лутиш да те прашам. Ќеркати дали е сексуално активна?

3. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Далке не се сите блиски со родителите. А и што ќе и прават родителите ако она лудува и крие

4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Колку што знам не е. Море ни дечко нема ниту имала. Кога ќе почне да се тасмосува долу и да фаќа кривини ќе знам дека има нешто.:D Кога сака да сокрие нешто од мене ја приметувам, а не пак за дечко.
    За да имаш секс нели треба да излегуваш или да бегаш од часови, кај неа нема ни едно ни друго така да ..............

На rose60, Lady Phoenix и Petar80 им се допаѓа ова.
  5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Веш
    ти претпоставки и замки за да откриеш. Но поуми и поитри се младиве од што мислиме. Не ќе да е се на тасмосано и дрн дрн. Само ако имаш блискост и отвореност она кон тебе и ти кон неа друго не мисли вака така. Поздрав

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  6. marijaaxl

marijaaxl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2015
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    741
    колкава е ќерка ти ?

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Нема полни 16 уште.

8. marijaaxl

marijaaxl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2015
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    741
    разговарај со неа, сигурно има потреба од тоа но страв и е, и да има дечко немој да и забраниш, првата љубов е најубава и немој да и ја направиш најболна

На Pucanka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Немам гајле за се разговарам со неа уште од мала, море и кондоми ќе и купам.
    Не сум јас од тие срамежливите за се ја прашувам до најситен детал, а богами и таа мене, па јас искрено и одговарам.
    Помеѓу нас нема табуа така ја научив и и дадов до знаење дека, било што да се случи јас сум овде за неа не таа за мене. Затоа ми е чуно децава што прашуваат по форуми, а не разговараат со родителите.
    Мојата знае и за форумот и никот ми го знае ама ич не ја интересира да отвори и да прочита, затоа што има жива енциклопедија покрај себе која ќе и одговори искрено на секое поставено прашање.

На anichka94, Umbrella22, Avokado и 6 други им се допаѓа ова.
  10. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Далерон мила,ќе ти биде ли криво да ти каже дека има односи? И јас би сакала да имам таква мајка како тебе,за се да разговарам со неа како другарки,и да не ми забранува ништо но ете ја немам таа среќа. А верувам и дека повеќето од феминките како што читам по форумот не се блиски со мајка си за да и кажуваат за сексуалното искуство. А те уверувам дека не ти кажува се. Во тоа биди сигурна како прво можеби од срам, а како второ да не ја искараш без разлика дали си и рекла да ти кажува се и дека ти секогаш ќе бидеш тука за неа. Еве денес за прв пат си купив танги во животот,мајками уште што не си помисли,а мене ми беше целта само на фустани да не ми се познаваат обичните...хехе

На Umbrella22, cresa-jagoda, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Macadamia

Macadamia Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    39
    Со сигурен партнер - без кондом, се разбира. Чувството е незаменливо. :P

На BoyL, Bitter-Sweet, Pucanka и 3 други им се допаѓа ова.
  12. samojed

samojed Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    12
    devojki keve zamolam za sovet imav nezastiten odnos 5 pati ovoj mesec svrsi nadvor od mene ama nesum sigurna dali moze damu kapnalo vnatre bidejki koga go izvadi odma pocna da tece nemase ni sekunda a pocustvuvav i kako toplo malku, se plasam deka mozno e damu kapnalo vnatre iako on rece dekaa nema takvo nesto sepak sum isplasena ima li sansi za bremenost ottogas pominaa 7 dena dali moze dase kupi test za bremenost inace na 21vi treba dami dojde

13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.805
    Допаѓања:
    325.363
    Со 5 пати незаштитен однос има шанси за бременост.Рано ти е за тест.Почекај до 21 ако не ти дојде купи си тест.

14. Pucanka

Pucanka Активен член

Се зачлени на:
    30 јули 2015
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    74
    Znaci treba da imate sex so kondom zasto da ne...
    Site znaeme deka e najubavo bex megjutoa od bezzastita doagja do nesakana bremenost
    Neli e zalosno da imas abortus i da go unistis toa malo dusuce...poradi vasata ponesenosttt i emocii nemojte da ste bezcustvitelni...

На sladok-bitola му/ѝ се допаѓа ова.
  15. peperutche21

peperutche21 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2015
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    1.004
    оф бе деца наместо да си ја чувате невиностаа незнам каде ви се брза....

На BelotoPamukce, Dona-Ares, Petar80 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.683
    Допаѓања:
    79.791
    Како можете на форум да поставувате прашања дали сте бремени јас не можам да ве разберам. Ќе си купите тест и чао, ние овде видовити не сме. Ние овде само претпоставки можеме да си кажеме, што нема врска со она што навистина се случува со вас.

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Многу ми се интересни младиве. Свесно имаат секс без кондом, знаејќи за можните последици. После тоа читаш прашања од типот - дали сум бремена? Прво прочитајте за можните ризици од секс без кондом, па после прашувајте.

18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Тасмосувањето долу не е никаков знак дека имаш односи според мене.
    Јас од 16 одев на депилација,чисто ради хигиена,и поради тоа што сите другарки одеа.
    А невиноста ја изгубив дури на 20.

Јас сериозно не ги разбирам тие мајки што не разговараат отворено на оваа тема со ќерките.
    Мене секој ден ми трубеше како треба што треба,и сите совети до еден ги применувам.

На cresa-jagoda и Rama им се допаѓа ова.
  19. sonckam

sonckam Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Луѓе ве моламм за помош...Значи кога бев на одмор имавме три пати односи со кондом но не свши во мене и кондомот беше здрав .Но прв пат пробавме да имаме анален секс без кондом иако ни тогаш не сврши во мене но страав ми е кога го местеше да не случајно има потечено од претсемената течност.Требаше денес да ми дојде инаку имам нередовен циклус по два пати ми доаѓа во месецот а минатиот месец ми дојде на точната дата.Овој месец пред една недела ми дојде како кафено (инаку тоа ми се појавува секогаг пред да ми додје) и ми траеше 4 дена првиот ден како малце крв ми потече и третиот ден ми потече малце крв и ги имав сличните симптоми како да ќе ми дојде и малце ме болеше мешето многу малце.Денес треба да ми дојде и целааата сум испаниченаа ВЕ МОООЛАММ ПОМАГААЈТЕЕЕ...ЦЕЛА НЕДЕЛА СЕ МАЧАм гледам да не ми е подуено мешетоо,па ме заболува грбот а тоа ми е знам од паника дека целата сум опседната со ова..

20. nat17

nat17 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    138

немаа шанси да си бремена можи да ти касни и од стрес и од то шо се напнуваш мислејќи цело време на то не паничи ќе ти дојди. :D

На Pucanka му/ѝ се допаѓа ова.