Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. green132

green132 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    9
    Vo veza so ova, potrebna mi e nekoja feminka, koja moze da mi 'pomogne' neka mi pise vo poraka. :)

2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    ^ Не биди без веза и пиши тука. Сепак, повеќе искуства, повеќе мислења. :D

На CrazyOne и BoyL им се допаѓа ова.
  3. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288
    пази само што пишуваш..ако не е по терк на јовановска..лом ќе те направи..ќе ти постира двеста и пеесет постови..со докази..кои всушност..не докажуваат ништо..:P

На stilas7, srcence1607, anakonda88 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.521
    Допаѓања:
    27.941
    девојки практикувате ли секс без кондом и дали се плашете од тој ризик ?:);)

5. M.K.18

M.K.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    Имавме секс без кондом и не сврши во мене. Се тргна и сврши по 5-10 секунди. Денес е 12-13 ден од последниот пат кога добив и најмногу ми е страв од предсемената течност. Дали имам простор за паника, да се напијам Норлево? Фала ви однапред :(

6. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.521
    Допаѓања:
    27.941
    @M.K.18
    треба да си многу голем малер за да забремениш од предсемената течност
    уживај нема место за паника

На Petar80 и BoyL им се допаѓа ова.
  7. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.003
    Јас веќе еднаш си кажав во темава и ќе си кажам пак.Јас имам секс без кондом повеќе од 5 години, досега не се случило да останам бремена, а се е во ред со мојот репродуктивен систем.Мислам дека повеќето кои се во долга врска исто така се потпираат на овој метод.Ако сте доволно сигурни во партнерот дека е способен да се контролира и ако подолго време сте во врска и најважно ако сметате дека ако дојде до последица можете да сметате на подршка и да превземете одговорност тогаш практикувајте го овој метод, а не оп троп втор секс и одма без кондом, не е шала и може да се случи, но ете кај мене па и кај сите мои пријателки кои се во иста ситуација не се случило.Не се прават деца толку лесно имајте го тоа на ум, но имајте на ум дека најлесно се прават тогаш кога најмалку треба, значи заклучок ако сте млади, ако не планирате со партнерот да основате фамилија, иднина и сл. и најважно ако не сте спремни да превземете одговорност не ебавајте се без заштита.

На anichka94, Wahnsinn, Goody и 20 други им се допаѓа ова.
  8. Golden Rose

Golden Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    174
    И ние со партнерот практикуваме секс без кондом веќе 5и пол години, и до сега не се случило ништо. Се согласувам дека паровите кои имаат сигурни врски практикуваат секс без кондом, го слушам тоа многу често и од моите пријателки. Да се одлучиш на ваков секс и надворешна ејакулација да користиш како контрацепција потребно е да имаш стабилна врска и поддршка од партнерот, во секој друг случај користете кондом. И прерано се впуштате во односи, размислете малку пред да го направите тоа има и други ризици освен бременост. Информирајте се мнооогу!

На Spidy, Petar80 и jovanovska94 им се допаѓа ова.
  9. sonckam

sonckam Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Нема шансии да си бремена,јас така се плашевв БУКВАЛНО НЕ СПИЕЕЕВ ОД ПАНИКА....уживај во животот има време кога да се грижиме :D

10. FoodLover

FoodLover Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2015
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    469
    Јас и дечко ми сме 1 година во врска и никогаш не сме користеле кондом,а и не ни е проблем ако излезе некое бебче. :D:inlove::hug: А вие што се плашите од бременост користете си кондом,најсигурно ви е :)

11. sonckam

sonckam Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    A dali pri analen seks koristite kondom ? :) Nie pri vaginalen obavezno koristime no pri analen ne pa dali da prodolzime ili da koristime sto bi mi preporacale :)

На sladok-bitola му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.505
    што не ќе прочитам :/ девојко зошто кондом за анален секс ? за анален секс мораш хигиенски да се измиеш назад или со клизма , значи обавезно прави го ова !

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sonckam

sonckam Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Pa normalno deka ne prasav radi bremenost,prasavv od aspekt na prenesuvanje na bakterii i infekcii dali e pogolema verojatnosta pri analen ili vaginalen bidejki dogega klizma ne sum pravela a opsta higiena si odrzuvammm

14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Да, поголеми се шансите за фаќање болести преку анален. Користете кондом во комбинација со лубрикант.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. smailing

smailing Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    16
    Девојки да прашам нешто .. јас со мојот дечко пред 20тина дена го имав првото сексуално искуство досега нема свршено во мене еден ден имавме со заштита и сврши надвор од мене и после тоа тој сакаше пак без кондом се изми и беше во вц и не сврше во мене но требаше да ми дојде на 9-10 ти а ми касни веќе неколку дена .. читав нешто на интернет дека од ко ќе го имаме првиот секс нешто се менвало можело да ни касни ..
    е сега кажете ми вие дали да се плашам пошто не сум искусна и мие страв

16. Barbara*

Barbara* Активен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    8

Voosto da ne se plasis, toa mislam deka ne e mozno od prv pat da zabremenish, toa mozi da e do menstrualniot ciklus ili pa nekoja bakterija ;)

На Petar80 и summersunset им се допаѓа ова.
  17. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Пробавме со дечко ми без кондом и сфаќам зашто сите викаат дека е боље. Иако не истеравме така до крај, немаше проблеми и беше одма откако ми заврши, сепак сега се мислам што како, да не се случи нешто непосакувано, да не сум баксуз, зошто немам симптоми на овулација и така.. Паничење до немај каде! Затоа веќе само со кондом, место ко сега да се нервирам. Пишувам чисто да се пожалам, не барам совет :mm: (можеби само мала утеха)

На Pucanka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Mozes da zabremenis od prv pat i toa kako. Za da ne te boli glava kupuvaj si kondomi i imaj si seks bez gajle, od iskustvo ti zboruvam.
    Posledniot pat epten me bese strav i od togas si rekov nikogas poveke bez zastita. Nema vrska sto se izmil, mocal i sto ti znam jas.
    Mislam deka sega nemas prostor za panika, ama za sekoj slucaj napravi si eden test i drug pat kondom obavezno, na sekoj odnos.

На Pucanka и traveler им се допаѓа ова.
  19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.540
    Девојче ако сте помали со партнерот обавезно користите кондоми, не си играјте бремена момеш да останеш секогаш, наместо уште сега да се трвожиш секој месец користете заштита да ви е мирна главата.

На blueberry93 и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  20. alijana

alijana Нов член

Се зачлени на:
    18 октомври 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Здрaвoсaкaм дa ве прaшaм синoќе имaвме oднoси сo дечкo ми и сврши вo мене, aмa пoследниите двa месеци сум пoд гoлем стрес и нервoзa :( a пред двa денa ми зaврши менструaлниoт циклус дaли е мoжнo дa биде нештo.