Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390

И брат му на оној дојде во кимоно и сите не тепаше ама дека беше тука брат му престана и кога го виде овој го натепа ама нели браќа се хехе и така го тепаше ама рамбо дојде и ги спречи двајцата и кога виде леле што ќе види дека брат му бил многу се натажил дали е можно да сум бремена не знам ама ете пак да прашам мже некој разбира да чита без точки и запирки и се што ми дошло прво напрамет тоасум пишала плс за помош

На sugarlips, Rose96, naturally и 5 други им се допаѓа ова.
  2. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Hahahahaha e crknav vise od vas.Imale sex ne e skinata tuf tuf a kaj imavte sex?u uvo?

На ivana--aerodrom и Скопјетесакам им се допаѓа ова.
  3. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Благодушка ти си?

:D :D

На ricky_7, blackwave, Yeeah и 6 други им се допаѓа ова.
  4. angel22

angel22 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    здраво дечки, сакам да прашам пред една недела и и неколку дена имав однос, две партии беа и сега се плашам бидејки беа без заштита. Не сврши во мене и овие дена треба да ми дојди ама некако во психата ми се прај филм дека можно е да сум бремена. иначе после првиот пат поседивме јас орално го задоволив и потоа почнавме пак. колку се шансите да сум бремена? не осекам никакви симптоми на бременост освен то што бе болат градите (земете го во предвид дека треба да ми дојди овие дена) не осекам никаква гадливост и нешто слично, малце осекам во долниот дел на стомакот ке ме гибни нешто кај јајниците (си викам дека тоа е од еднаш денот што јадам па ко ке сум гладна можи од тоа да е) и ми се правеа киселини во желудникот од ко ке јадев. сега незнам дали има нешто или од што не јадам. а и имав малце стресен период не можев да спијам и мн на кафе и цигари бев. Дали мислите според ова можно е да сум бремена? не знам дали ја погодив баш темава ама барав нештоо поврзано со ова не можев да најдам не сум многу активна :/ Ви благодарам однапред! :D

5. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Прво, ако си бремена нема да почувствуваш симптоми по само една недела, така да болките во градите и киселината во желудникот ти се од нешто друго. Второ, не си бремена. Ако свршил надвор, шансите за забременување од предсемена течност се премали, а пред втората партија си го задоволила орално, што значи дека си ги отстранила заостанатите сперматозоиди од претходната (ако останале, обично преживуваат од 20 минути до еден час).

Патем, и претходно имаше поставено слично прашање, дечко ти воопшто не свршил, дали имало шанси да си бремена. Сите знаеме дека шансите се скоро непостоечки, но ако си параноична користете кондом. Така ќе бидеш помирна и повеќе ќе уживаш во сексот (не вака туфкање секој месец дали си бремена или не).

На angel22 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. angel22

angel22 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Ти благодарам многу! обично само на вакви теми пишувам оти најногу за ова паничам ама ветувам ке бидам помирна сега хехе :* :D

7. wolfies

wolfies Нов член

Се зачлени на:
    14 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    15
    Си имала секс а уште не си скината? Што пишуваш девојко?

На stevemila и crazylady им се допаѓа ова.
  8. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Zdravo.Imam 18ipol godini.Sakam da prasam dali ako imam seks bez kondom,samo edna partija i da svrshi nadvor od mene ima sansi da ostanam bremena? Sne imale 3-4 pati odnos bez kondom i eve zdrava prava sum ama sepak sakav da prasham za vashe mislenje,za da bidamm poopushtena barem malce..Vaka mnogu se stegam i se plasham posle odnosot se dodeka da mi dojde mens, a so kondom nemozham mnogu me boli i cuvstvuvam peckanje i przenje.Inaku vo ozbilna vrska sme 2 ipol godini sme zaedno,prva seksualna parnerka sum isto i toj na mene, zatoa ne se plasham od bolesti i infekcii,pedantni sme i dvajcata.Edinstveniot problem shto nemozam da se opushtam da imam seks bez kondom e stravot od zabremenuvanje,sto mislite vie,molam za mislenje ? Blagodaram odnapred :)

9. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    586
    Допаѓања:
    3.628
    Здраво. Сакам да прашам како тоа имаш 18 години и сеуште не знаеш некои основни работи за сексот и за тоа како се останува бремена? А ете, го имаш скоро 2години?

Тоа ти е исто како јас сега да одам да се спуштам со параглајдер, а притоа да не прочитам ништо за тоа.. Е*ате беља.

На blackwave, Yeeah, kjukli и 3 други им се допаѓа ова.
  10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Ako panicis , probaj so kondomi so lubrikant na baza na voda . Mozebi nema da ti pravi problem . Inaku jas i mm skoro od pocetokot na vrskata imame seks bez kondom i ne ostanav bremena , se dodeka ne svrsi vnatre . T.e. sansite da ostanes bremena se 1% nasprema 99% da ne ostanes ( jas mislam taka , belkim ne si epten baksuz da zabremenis od predsemena ) , ne se panici na sekoe za dzabe , na kraj ke ti docni samo zatoa sto si bila pod stres . Sepak , za da ostanes bremena i ne e bas taka ednostavno . Mora da svrsi vnatre , pa duri i togas ne se fakja vo nekoi slucai . Pozz

На sad-girl-1 и only44you им се допаѓа ова.
  11. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Mhm dobro,ti blagodaram :)

12. Роберт 7

Роберт 7 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    11.337
    Не памтам кога последен пат сум имал секс со кондом ( во брак сум долго врем а пред тоа не користевме)
    верувам дека не е добро со кондом..али кога се мора се мора..

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.988
    Абе луѓе не им давајте вакви идеи на деца од 18 год.
    Да, можеш да останеш бремена од една партија секс без кондом макар и свршил на Марс.. И да, можеш да останеш бремена и од предсемената течност. И не, нема да бидеш ни прва ни последна иако шансите се многу мали не значи дека нема да се случи..
    И без разлика колку год сте во врска ако не се чувствуваш способна да чуваш деца, немој воопшто да мислиш на секс без кондом или друга заштита.. аман луѓе 21 век сме, не се само кондомите начин на заштита..

На kjukli, Bozica1980, ninja35 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.295
    Ако не ви се даваат пари за кондоми, еве ви друг начин за контрацепција: анален :D

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Браво за тебе. Убав совет им даде. :D

На Petar80, Херкул и Роберт 7 им се допаѓа ова.
  16. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.295
    Епа сеа кога се праат циции за е 1-2 кондоми, нека трпат :D

На Роберт 7 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  17. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    со тие пари ќе си купат по едно сокче...:!:

На Херкул му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.295
    Недостатоци на контрацепцијата „рикверц“ (или вадење пред да свршиш) се следниве:
    1. Постои мала веројатност во предсемената течност да има сперматозоиди, ама среќа тие се малце на број и не ејакулираат длабоко.
    2. Машките што штедат на кондом, обично не штедат на задоволството, па затоа не го вадат 5 секунди пред оргазам, туку 0.001 секунда пред оргазам и после тоа девојката се потресува дали шприцнало малку и во неа и затоа темата „Дали сум бремена?“ овде на форумов има најмногу постови :)

Затоа девојки користете контрацепција (не мора кондом) и користете поискусен партнер во сексот :D

На stevemila, Dust и SummerGirl им се допаѓа ова.
  19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Ти книга да не имаш за ова? :D

На Роберт 7 и Херкул им се допаѓа ова.
  20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    После може ќе треба за памперси да даваат пари, ако за беља изгубат осет за какање. Ама они си знаат. Во двата случаи ризикот ама и трошокот е голем.

На Bitter-Sweet и Херкул им се допаѓа ова.