Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.295
    Затоа најдобро парите што ќе ги заштедат од кондомите, да си ги чуваат за пелени, цуцли и сл. Баш убаво, ем поубав секс, ем спремни за бебенце.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. VanOjte

VanOjte Активен член

Се зачлени на:
    5 март 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    7
    Темава можеби треба да се прекрсти во - Кога незнае да работи со алатот што да направам?:rofl::rofl::rofl:

3. Marojo budalO

Marojo budalO Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Јас па не можам да корисам кондоми, одма ми се јавува црвенило, печење и се суши кожата.. Алергична сум ваљда ..
    А бе природно си е проиродно :)

На Скопјетесакам, the drummer и Роберт 7 им се допаѓа ова.
  4. soulstripper

soulstripper Нов член

Се зачлени на:
    6 април 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки, јас сум нова
    Дали би сакала некоја да ми пише во инбокс итно е..

5. Maculence13

Maculence13 Нов член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Ве молам за помош!!!
    На 26 Мај имавме односи со мојот дечко без кондом, По два дена ми дојде нормално менструациј. Еден ден по завршувањето на циклусот повтрно имавме секс без кондом, многу внимававме и тој сврши надвор од мене. Но мене ме фати паника бидејки имав некое грозно чувство и се напив апче ден потоа. Сега имам многу тегобии последниве 3 дена, Дали има некави шанси да сум трудна? Или сепак е симптоми од таблетите?

6. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Ако кажуваш за лани во мај немај гајле не си бремена :rofl::rofl::rofl:

На ricky_7, papillonP, glosipgirl и 16 други им се допаѓа ова.
  7. Marojo budalO

Marojo budalO Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Јас па како што кажав и погоре секој однос ми е незаштитен и немам гајле.. Последниов пат пред 2-3 дена сврши надвор да, ама мислам дека има нешто останато внатре (читај, гарант предсмената течност) , пошто само што излезе се истури.. Ќе каже тетката сега, ама не се тревожам толку оти кога се замараш како намерно да доцни, се е до психата. Немам во план да раѓам уште ама ако е нешто нека е сеа.. тоа е. Животот е премногу краток за да се помине во гнев и нервоза.. ;)
    Ako bude bit che, nek mi bude zivo i zdravo :)
    П. С. Девојки, не се замарајте толку многу, ако сте со човек што знаете дека ве сака и дека ако се случи тоа нема да ве остави на цедило, родителите во никој случај нема да ви се пречка!
    Едино годините, а сеаа штом сакате да ви е слаткоо... :lol::hug:
    Сепак тешка тема е, живот од корен се менува

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и SummerGirl им се допаѓа ова.
  8. Maculence13

Maculence13 Нов член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Март се извинувам :D
    Ама не ми е до смеја мене мисите ми се цело време таму :/

9. 8petre8

8petre8 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2015
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    582
    Ништо не ти е.Не се забременува туку така.Да се остануваше така сите ќе беа сеа трудни и ќе шетаа со стомаците наоколу.

10. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Дајте бе полека со тоа Норлевото ах !!! Нека не го даваат без рецепт , аман ! Де и ја паничев така , па еве сеа требаше 2 деца да има, или 3,4 :D Ако ти е толку страв не прави ништо без заштита и крај ! Стравот ќе си постои , ама не пиј така безвезе .. И читај упатство кога пиеш нешто .

На SummerGirl, Petar80, Marojo budalO и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Izvinete na latinicava i dajte sovet poshto vo slicnive temi kako na pr temata za Apche za den potoa, i temata dali sum bremena, nekako mn nakostresheni se i mn raspolozeni da ponizhat vo vrska so makite... a realno mislam deka temive i forumov tokmu za poddrshka, pomosh, i konsultiranje i spodeluvanje iskustva i sluzhat, a ne nekoj da mi izigrava dezhuren moralen angel... znaci toa e toa ete, site znaeme sho treba sho ne treba, ako odime po normi moralni, seks ne treba da iame do brak, taka da nejkam kritiki vo odnos na toa sho sum ispila norlevo apche :)))

Inaku problemov mi e sleden... znacii odnosi iam vekje unazad 7 godini.. sum imala vrski dolgi, i odnosi skoro sekoj 3 den max... nikogash, ama bash nikogash ne sum koristela zashtita ni piluli ni kondom.. sekad svrshuvale nadvor, ednas imav samo incident koa i partnerot si znaese deka vnatre se sluci, toa beshe pred 4 godini, i ispiv togas norlevo... i eve me sega, posle tolku vreme, nova vrska nov partner, se ok toa ama
    na 6tiot den od menstruacija, t.e. vekje zavrshena menstruacija za prv pat imavme odnosi, i ne beshe siguren toj sho se desi, i mi kaza, znaci ne sum siguren.. nikogas ne sum imal inciden fala bogu rece, se nema nisto sluceno, ama sea ne sum siguren dali ima neshto da si znaes, i odma reagirav, vo nepolni 2 saati kupiv norlevo, go ispiv,i po 8 dena pocna da mi teche krv, crvenkasta, pa kafena, prvo malce pa poobilno, i si mi techeshe taka 5 dena.. vo tekot na mesecot, skoro sekoj vikend, znaci 3 dena vo vikend sum imala odnosi povtorno, so svrshuvanje nadvor i bez incidenti znaci sekad nadvor svrshuval.. Menstruacijata i vo princip ne mi e tocna, sekad mi varira znaci sekad sekoj mesec razlicno mi doagja, i sekad pokasno, vo edna godina samo 2 pati mi ima poraneto , dr sekad kasni nekad i po nedela, nekad i dve. Ovoj pat, ne znam dali radi norlevoto i toa incidentno krvarenje kako efekt od norlevoto, ama eve mi kasni vekje 15 dena... ne znam dali da panicham deka nesho se desilo,, strav mi e iskreno i realno i test da napravam, a od dr strana sakam da sum spokojna da sedam da ne praam paniki poshto vo princip sum panicarka, pa ako maalce povekje navlezam sea, ke pocnam da ne spijam so denovi od stres :)) pa celo vreme vlecham ne praam test, velejki si da ne krevam paniki da cekam deka sepak ispiv apche mesecov, taka da mozhno e da e od toa.. E sea me interesiraa iskustva slicni dali imal nekoj..i dali mislite deka ima prostor da se plasham? aj pozz :)

12. Srcencetoooo

Srcencetoooo Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Да ве прашам дали е можно да си бременa ако ти дошло навреме менструација(добро два-три дена порано но имам нередовна) и исто со болки и обилно крварење како вообичаено а ми траеше еден ден помалце. ..

Последна измена: 1 мај 2016
  13. Morenaa

Morenaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    186
    Ne e mozno da si bremen ;)

14. Srcencetoooo

Се зачлени на:
    25 април 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Bremena.....greska napisano...

На Morenaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Srcencetoooo

Се зачлени на:
    25 април 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Me fakat grcevi na desnata noga I me zaboluva mesetoo vo dolniot del :(

16. Morenaa

Morenaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    186
    Slepo crevo mozi ti e..

На Oxymoron му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Може имаш гасови.

На Batterfly93 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.580
    Допаѓања:
    201.788

Крварењето ти е од Норлевото, како и доцнењето на циклусот. Штом ти доцни веќе 15 дена, досега веќе требало да направиш тест, сигурно точно ќе покаже.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    465
    Фала ти на одговорот...веќе 20 дена ми доцни, и напраив тест негативен беше, ама гради почнаа точно пред 5 дена да ме болат, сеа еве се повеќе денес, не знам дали сеа ке добивам или шо и да е.. ми касни секоаш менструација, и норлево предходно коа пиев, пред 5 години исто така ми каснеше, ама олку никогаш не ми каснело,, се сомневав и дека ми е нешто воспален јајникот и се, пошто преоблем имав и болки при последен однос, ии ме печеше мокрачата...ама ке видиме сеА Дали ке добијам.. Фала сепак

20. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Секој нормален човек би ве советувал да користите кондом, но дали финансиски е издржливо да баш на секое сексуално општење користите кондом? А доколку еднаш не користите може да ви биде залудно останатите пати, за да се заразиш или заррудниш доволно е еднаш. Според мене за да го испочитувате тоа ќе треба да ги проретчите сексуалните односи. Ако се земе во предвид дека денес пладите мегу кои спагам и јас скоро секојдневно го конзумираат сексот и тоа по неколку пати, сигурна сум дека никој не останува испод 2 партии на вечер, сума сумарум 40 партии месечно. Помножете го тоа со цената на кондоните....
    Јас не ги разбирам лугето кога ќе речат нема потреба за кондоми имам постојан партнер или сум во озбилна врска. Абе денес човек на својата рака не може да и верува а камо ли на некој друг. Затоа уживајте во сексот и не му ја мислете многу, се освен сите се лечи.

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.