Фала многу али те сеа имам болки на десната страна на стомакот и ми потече малку крв, се најдевам дека ќе ми дојде до вечер. А имам слушнато дека и кога јајце клетката се вгнездува во матаката се појавувале капки крв. Дали знаеш нешто повеке за тоа дали се пропратени со болка?
Не знам. Мислам дека те боли стомак зашто ќе ти дојде. Ама дури и да е така, сепак мислам во најмала рака да си направиш тест откако ќе ти заврши. Барем јас така би направила
Девојки хелп плисс со дечкото имавме односи без кондом и тој секогаш го вадеше и свршуваше надвор и имавме односи и двапати во рок на еден час но тој мочаше па се избриша па имавме и сеа ептен мие страв пошто на 23 јуни мислам дека ми дојде но не сум сигурна а сеа сме 24 јули но секогаш ми доагало на 26 и ми траеше по 3 дена а последниот пат ми траеше цела недела и ептен ми е страв а имам симптоми пред да ми дојде ама ептен ми е дтрав а од друга страна знамдека треба да сврши во мене но не свршувал а имам некаков бел исцедок како вода ми капна утрово нешто бело... незнам дали некоја може да ми помогне ве молам...
Слушај, не се плаши ми се има случувано и мене, некогаш од толку страв и нервоза ми каснеше со недели, со дечко ми имавме односи 3 пати на ден 1 пат свршува па се брише, па повторно, и не само еднаш, многупати сме правиле така, па ете нити сум бремена нити живеам во страв, немој ни ти, можно е да ти касне од многу причини. А тоа бело, можно е да биде и од тебе, можно и од него, повише мислам дека е било од тебе бидејќи кога се напалиш тоа се дешава. Уживај не се плаши
da ali ne so sekoja. I se pazam normalno koa ne ja znam zenskata za prv pat normalno kondom ama ne mi e arno.
Знаев дека ќе пишеш нешто. Интересно ми е да те читам. Ние одамна не користиме кондоми. Голо си е голо.
Лесно ти е тебе кога со мажето си имаш секс. Иди со комшијата да те видам, има два кондоми да ставиш и чорапа меѓу нив
Ццццццццц.....Како не ти е срам. Оди ти легни со комшиката. Или се плашиш? Со комшијата ќе ризикувам. Поубаво ми е без кондом.