Zdravo devojki...znam deka prasanjeto e klise ama aj da si olesnam malku.. imav odnos bez kondom bidejki deckovo navodno ne koristel ne mu bilo ubavo. Prviot pat odma svrsi pa se izbrisa so vlazno maramice. Pa vtoriot pat se trgna, no me maci toa izmegu prvata i vtorata runda, mozno e da ostanalo nesto na penisot? Neznam kako e tolku sigurnen deka nema nisto, da ne ima nekoja namera ke se ubijam
ризикот навистина не се исплаќа. поради тоа што не му било убаво ти се реши да му удоволиш? -за инфо, најкористена лага за неставање кондом кај мажите е баш таа - „не ми е убаво“ ако се деси бременост, баш ќе е убаво
Кој како сака. Овие што се големите дупачи чесно ќе речат досадно е дај без кондом пошо е појако. ( жими кур ) Имам познаник кој од досада става 2 кондома пошо со 1 иц туу мејнстрим Сеа одлучете се, бидете креативни. Тоа е најбитно
A prvo da prashashe a posle seks bez kondom???? abe ajde ne im prajte kefovi na dechkovcite, koj te saka sam ke si zeme kondom i ke te stiti..verojatno nema da ima nisto no ne se isplati da mu udovoluvash a posle da si napnata do sleden ciklus, pa i ako ti zadocni malku od X pricini ima glavata da ti zovrie...malku promuckajte ja taa glava sto ja nosite...
јас ли треба да те учам не се правам паметна само интересна ми е темава а вие ако се сфаќате озбилно ваш проблем