Нoќеска имав секс сo кoндoм. Првиoт пат гo извади кoндoмoт, па сврши надвoр oд мене. Пo извеснo време преминавме на втoра партиjа, пoвтoрнo сo кoндoм. Нo пoтoа забележавме дека кoндoмoт гo нема, всушнoст дека oстанал вo мене. Веднаш oтидoв вo wc, уринирав и гo извадив кoндoмoт. Е сега не знам кoлку време траел актoт без кoндoм..Инаку вчера ми беше пoследен ден oд циклус. Не знам дали пoстoи прoстoр за паника. Ваше мислење?
А, вториот пат од првин беше со кондом така, па после забалежавте дека го нема? Што не ќе прочитам Дечко ти не сети дека прави секс, а кондомот е внатре во тебе? Уживај ништо немаш доколку не свршил во тебе внатре, од воздух бремена не се останува И следниот пат повеќе пазеење, убаво е прво без кондом, па да сврши, па после кондомот, но се зависи од него и колку е способен
Сo кoндoм беше и пред да сврши и oтпoсле, пишува убавo. Самo штo втoриoт пат кoндoмoт случаjнo се извадил, приметив и гo извадив. Прашањетo беше дали пoстoи прoстoр за паника затoа штo oдреденo време актoт беше без кoндoм, а претхoднo тoj не уринираше, а не дали oд вoздух се oстанува бремена.
Преплашена сум. Немам кого да прашам за мојот проблем. Во петокот ми заврши циклусот, во сабота имав секс без кондом.Ме болеше многу, премногу бидејки сеуште немам редовен секс. Одеднаш дечко ми рична од мене вика да не свршив, и ја рипнав и вика не бе у ѓаки свршив види ако сакаш, ја пребледев, тресење, плачење од страв, после тоа ми вика немој не свршив у тебе не се секирај, а после тоа кога станав не се осеќав се ме болеше. Иначе ова ми е втор пат секс у моите 18год.Веќе од сабота читам синтоми за бременост, плачам по дома, но неам ниеден синтом, едино што ме болат јајнициве и од шо мислам мн на тоа неможам ништо да правам.Преплашена сум! Помогнете.
@Iva6 девојко симптомите за бременост по 1 месец доаѓаат а не по 1 ден. И кога ти кажал човекот не свршил во тебе незнам зошто паничиш нели он најдобро знае.. Има тема поврзана за сексот и бременоста прочитај.. http://forum.femina.mk/threads/Што-...енувањето-Прочитајте-и-информирајте-се.23425/
Zdravo devojki imav odnosi so dechkomi tri dena pred da mi stigni no odkako imavme odnos istiot toj den mi stigna menst i imav kafeava boja na menst a potoa premina vo normalna boja no so minimalno istekuvanje za razlika od porano.. minaatiot mesec mi kasneshe 6 dena aa potoa mi dojde i beshe so mnogu pogoleno krvarenje od predhodnite menst... seksot ni beshe ne zashtitet svrshi nadvor pa dali ee mozhno da sum bremenna...vi blagodaram odnapred na odgovorite
Има до некаде право дискретниот, ако имаш ист партнер не е лошо.. ако жената си користи дополнителна заштита И ако не им мрда опавчето.. На маж верба, може во задгробниот живот.. Барем јас..
Ахаха царица Ја мислам не му се ни дигнал, така само го навлекол, па после демек испаднал, мижи да ти баам Секс со кондом ти е како да ја ебеш преку прозор (да не можеш да ја опипаш) ко што пее Азис- напипај го... Не е тоа тоа
Што да ти правам коа се сексаш со сомнителни друштва па не можеш да уживаш потполно Може да го бапнат такви само тој што се дружи со такви