пред 5 дена ,имав заштитен однос, но одеднаш кондомот се скина, незнам како прв пат ми се случува цел беше скинат и одма го извадивме и не продолживме, немаше свршено, ме фаќа некоја паника иако знам дека ваљда неможе ништо да се случи, има ли место за паника и што да правам? инаку гледам дека сум била во плодни денови па ме фаќа дополнителна паника.. и тоа дека од пресемената течност можело...
Имаш на 5 теми прашано за ова,наместо да пишуваш тука глупости.Земи малце образувај се за тоа што го правиш.
Ако носел тој чорапи на нозе не си бремена, ама ако баба му по мајката е родена во април тогаш бремена си.
Хахаха, и мене слично ми се случи пред некој ден само што мојов сврши надвор од мене, па не сум бремена, а ете ми беа плодни денови. Девојче добро како не ви се здосади? Се останува ли бремена ако не сврши внатре во тебе? Можи ли сперматозоидите од надвор да доползат внатре и да ја оплодат јајце клетката? Ти фаќа умот? Ма дај, молим те ако се остануваше така бремена сите ќе останеа.
Со партнерот редовно практикуваме секс без заштита со тоа што тој свршува надвор од мене. Сепак за такво нешто потребна е вистинска доверба помеѓу партнерите. Јас и тој сме возрасни, зрели и што и да се случи би го прифатиле подготвени. Сепак не препорачувам секс без заштита на млади личности кои не се подготвени на сериозни чекори или чии врски не се баш стабилни.
strawberry18 Немој да се плашиш ако не свршил во тебе.... и јас сум имала односи бес кондом меѓутоа не е се во кондомот! Ако те чува се е ок очекуваме да ни пишиш ако је се ок поздравче
Сес без кондом ти е исто како да застанеш среде прометна улица на која минуваат илјадници автомобили и да се надеваш дека ниту една нема да те удри. Мажите обично користат една реченица која мене ужасно ме нервира, „зарем не ми веруваш“ па човече на брат или сестра не можежеш да веруваш а камо ли не тип кој денес ти е дечко утре можеби не. Што е уште пострашно ако недај боже забремениш се прават наудрени велеки, не е можно пазев. Кај еден куп стресови од самата ситуација па уште згора на тоа те прават курва, јас поинаку не можам да го протолкувам тој сомнеж дека он не е виновен затоа што пазел, ако тој пазел тоа значи само едно, сомнеж деа си била со друг. Затоа апел до помладите посебно оние кои се малолетни, ако веќе решите да го направите тоа тогаш направете го без да си го комплицирате животот ваш и на вашите родители. Мој совет е да не брзате со сексот затоа што навидум изгледа едноставно ама може толку да ти го закомплицира животот да не знаеш аде ти е главата а каде газот.
Оној што сака да разбере ќе разџбере, оној што нема или несака да ме разбере ќе се соочи со последиците па дури тогаш ќе рабере. Поговорката вели паметниот учи од тугите а глупиот од своите грешки, затоа ги молам младиве членки да извлечат наравоучение од тугите грешки а ги има фала богу многу, отколку да учат од сопствемните грешки и да си го упропастат сопствениот и животот на останатите членови на семејството.
Nie bevme Vo vrska10 god I sekogas imavme seks bez kondom I ne gledavme plodni neplodni denovi sekogas svrsuvase nadvor. Ednaa nok se resivme I dvajcata da svrsi vnatre bevme podgotveni za bebe. Toj svrsi vnatre I ostanav bremena . Se porodiv I eve sekogas bez kondom imame odnosi nadvor svrsuva