Има спрејови по секс шоповите. Еден бивши еднаш земал без да ми каже, искрено му станав на сред секс и му реков дека ми здосади. Не знам какво е чувството на негова страна, ама претпоставувам како овие перфомакс кондомите, ти отрпнува да чувствуваш помалку. После ми кажа што направил, идиот
Пробано е со сите можни кондоми и џабе. Без кондом немам никаков проблем. Аман бе за еден кондом ли на таа беља да идам женачка
Во поголемите маркети тинкес и веро Имам видено во веро мислам дека 12 кондоми со тропско овошје беа не ме фаќај за збор. Иначе не се нешто посебно
Па добро е што не се нешто посебно, јас на пр.ко што обожавам овошје, можам да се заборавам и мислејќи дека имам ананас во уста, да го изваџакам Шала на страна, никад не сум имала средба со овошни или чоколадни кондоми, но ме занима..Дали мирисаат исто така!? Хмм..после оралка устата ти мириса како мастика за џвакање џунга лунга..или бубле дубле..абе како беа
dobro mislam deka bez kondom e poubo pojke osejkas poubo e custvoto ama sepak so usul i da se izvadi pred da svrsis osvem ako nejkite deca sepak do nego e ,inace koj ke reci nemozef da go vozdrzam lazi osvem ako ne mu e prf pat oti prvio pat samo so ke mu go fati so raka belja ke napraj posle to mozi da se vozdrzi
Да мирисат стварно така али катастрофа се Еднаш на заебанција ај да ги пробаме со момчето ем што стегаат,те сушат и дебели се и чуството е катастрофално нема уживање ,ние имавме такво искуство може на други ќе им се свиѓаат секој човек е различен. Хахаха немој да изваџкаш лошо ќе биде после Дадда како џунка лунга Иначе за оние што не сакат кондоми ,нека си ги пробат новите дурекс кондоми што ги рекламираа како најтенки епа стварно се добри малце се скапички али нема утка
Ма какви кондоми, тенки, дебели, еластични и прозирни, вкусни, сочни и миризливи...дали се антиалергиски е прашањето Јас добивам алергија од некои вештачки бои за храна, ми отекува грло, јазик...леле, замислувам што би се случило кога би ме нашле угушена на онаа работа Сиротиот тој. Како ли ќе докаже од што сум се загрцнала Наравоучение..деца, не ставајте се во уста и во..кхх
Се согласувам со тебе ма какви кондоми глупости се ,ете некогаш како за забава. Па искрено и јас немам некое убаво искуство со кондомиве нешто како тебе. Уживањето е најубаво без кондом