Еепа за тебе бапче ќе мора без тие тркаташки,најбезбедно и најлесно ќе биде ништо да не се става,поради алергијата! Недај боже ќе се ококориш на сред чинот,шо ќе ти се прави после!?...абе бапче циркуз жив си со претпоставките!
Здраво на сите, имавме односи со дечко ми без кондом, сврши надвор, уринира и по 15тина мин пак имавме без кондом, има место за паника за таа предсемена течност? Ви благодарам однапред
Сега сум на контрацептивни апчиња, но кога не бев, секогаш вака правевме, и никогаш не сум имала место за паника.
Ако си во плодни денови - има. Во принцип, секој секс без кондом може да значи бременост. Шансите се минимални, ама сепак ги има. Ако бременост не ти е во план, тогаш секс без кондом е непотребен ризик. Познавам девојка која остана бремена со само едно свршување внатре, има жени кои со години не можат да останат бремени. Склоп на околности е, не знам јас месечината како се преклопува со Меркур и дали Венера е во добра позиција.
Здраво срцки..Пред се имав незаштитен секс,ми сврши на стомак но толку бевме занесени што се заборавивме се допирав а потоа ги пикав прстите долу,а трипати онака се тргаше кога свршуваше.После неколку дена имам стварно чудни чувства па да не е од тоа што најмногу се плашам...
Каков кондом бе, се знае сексот е за без кондом, сакам некој да ме пуни онака убаво до даска, тоа е филингот, да се испразни во мене
Дефинитивно секс без "гумичка" е многу подобро, лубрикнт на природна база и чувството е многу поубаво.
Женски имам еден проблем, утре ми е ден на овулација, а вчера имавме со дечко ми секс без кондом, првиот пат сврши надвор, и по 45 минути имавме пак, ама многу бевме занесени, и одеднаш му дое да сврши, го извади, немаше нишо само малце лигаво како сперма, и после не можеше да му се дигне скоро пола саат од кога се деси све тоа.. у многу голема паника сум.. нешто за превенција да ми кажете? Притоа досега немам посетено гинеколог и не знам како би земала апчиња..
Ризичен е твојов случај по мое мислење, без кондом може да остане сперма од првата партија, а и плус имало многу предсемена течност, прашај си гинеколог најубаво..
Поминати се 12 саати веќе од случајот и веќе сум у преголема паника.. недела е, немам како да зборувам со некој стручен околу тоа и да средам одма за да не биде нешто
Не знае ни он самиот што се деси, прашањето мене ми беше дали може да сврши а од самиот момент на преголема возбуда да не осети? Зашто на него коа му дојде да свршува одма го извади и само се деси тоа и после нејќеше да се дигне воопшто...
Да, искрен е премногу со мене, не би ме излажал да сврши а да не ми каже.. зашто веќе четири месеци скоро практикуваме секс без кондоми, и ова е најчудната ситуација што некогаш ни се има десено
Ако немаш пиено последните 6 месеци би ти кажала да се напиеш Норлеово (во аптека можеш да го земеш 500 денари). Тоа да дека е хормонска бомба, сум го пиела еднаш и ми направи хаос на организмот мене но ако не си сте спремни на бременост и не сакаш да ризикуваш испиј го побрзо. Одлуката е твоја, до утре да чекаш да прашаш соодветен што би ти кажал ќе ти е доцна да реагираш.
Не знам што би ти кажала. Ако се тргнал кога „му доаѓало“, а немало сперма тогаш најверојатно не свршил. Како што ти кажала @lost123 , постои апче, хормонско, кое ќе исчисти ако има нешто, но е штетно за организамот и не смее да се пие повеќе од 2 пати во годината, на период од 6 месеци. Разговарај уште еднаш со дечкото, дали се тргнал на време и слично и убаво размисли што ќе правиш.
не ми се верува како некои луѓе толку се опуштаат без кондом и после коса им паѓа у паника ај да не солам ум - ама очекувавте мазно да поминува се? свашта бе дечки кој ви е крив после ако има нешо? а абортус у македонијава малку потешко оди со измените на законот нишо не ми смета како неинформираност и необразованост