Во кола да. Сакам да пробам и во природа на отворено ама не можам да најдам интимно место. Оти не сакам публика да има
Во автомобил може ако ептен нема каде. Добро е за промена. Во природа не сакам, не би можела воопшто да се опуштам.
Priroda nikako opasno e,a vo avtomobil moze se osekam nekako perverzno i toa mi e sexi i me vozbuduva,ama mz mi ic ne e takov tip za avantura ..sekogas mora doma poudobno bilo
Имам пробано и таму и таму. Во природа ми е ништо посебно, го практикував со првиот дечко бидејќи често немавме каде. Во кола е за нијанса подобро бидејќи се осеќам помоќно некако посебно ако колата е добра Најдобро е на хауба
Не ја оштетувавте хаубата? Кај некои коли е лим а кај некои карбон, ама и двата материјали не се многу цврсти, клапаат, и коа ќе се направи вдлабнатина после треба мајстор да исправа. Ако му е добра колата жал ќе му е за колата...
Хаха стварно мислиш дека јас жена се разбирам во ова? Колку што можев да приметам ништо не беше оштетено ама се случило неколку пати на хауба, не пречесто.
Хахахах па како... Ај шо ќе дадеш 100е на лимар, ама колата никад нема да ти биде како нова Башка гребаниците од копчиња, патенти, клучеви...