Уф, ми разбудивте спомени...па кој немал у кола?! Сега почнав пак да практикувам ваков секс, затоа што па преку глава ми е во стан. Малку во кола, малку во природа кога ќе ви се смачи од кичмење и кога ќе ја изналупате главата, па пак во кола да се згреете Се си има своја убавина, а и возбудливо е ептен, ах
Во природа не сум пробала ама која ја прочитав темава ме потсети на моментите поминати во кола Се си има свои предности и недостатоци ; во кола си е тесничко ама пак цело време можеш да си се гушкаш, милуваш .... А бре кола си е кола кога сакаш тогаш Во стан или куќа треба малку да бидеш тивок не за другото да не те разберат комшиите оти знаете како велат и ѕидовите имаа уши
имам пробано на двете места, ама подобро ми е во автомобил, посигурно се чувствувам, а на отворено ми е повеќе страв да не помини некој, да не види некој и сл.
Ниту во кола ниту во природа Не дека сум нешто против,едноставно не се случило,но би сакала да пробам,барем по еднаш,чисто да го знам филингот ми изгледа возбудливо...
Во природа. Дефинитивно е повозбудливо, со самиот факт што знаете дека во секој момент може да бидете видени уште повеќе возбудува и крева адреналин. Додека зимно време убаво е во кола, диво, топличко.... убавина.
Точно дека кревет си е кревет, сепак нуди најмногу конфор. Но понекогаш е убаво да се испробаат нови работи надвор од него, нели да не биде монотоно. Кој не пробал не знае.
Во природа имаме пробано повеќе пати,а во кола ниеднаш. Но ако треба да бирам би одбрала секс во природа.Повозбудливо е. Но бидејќи сега надвор е ладно...преостанува секс во кола.
Сакам да пробам во автомобил, не звучи удобно но дефинитивно возбудливо(е сега зависи каде ќе се паркира... )
Ми се смачи од секс на кревет, така да дефинитивно што и да е ,само да е нешто поразлично од кревет, па макар и стол да е Инаку за темава, хмм, автомобил не е лошо, но природа си е природа интересно е возбудливо дефинитивно(иако само еднаш се случило )