Секс во автомобил или во природа

Discussion in 'Секс' started by 09101986, Jan 4, 2010.

1. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

ВО кревет најубаво,,,а посебно кога си на одмор со дечкото мммммм милинка.после добар секс оди и добар сон....спиеш ко јагне хахаххахха.

2. lloovvee

lloovvee Истакнат член

стварно сега и мене ми се присака иако до сега сум имала 3 пати :$

3. lloovvee

lloovvee Истакнат член

хахаххааа ме изнасмеа :lol: :lol: :lol: :lol: мене ми беше вториот пат во кола хуху лошо беше :$ а третиот на кревет кај него дома и сестра му се врати од искачање и ни седна до креветот хаха јас пола гола успеав само блузичката даси ја облечам и да се покријам :| ама најубаво е во кола на некое темно место каде што знаеш дека си сигурен никој нема да те види јас сум за во кола а нема врска можеш да си се наместиш за да ти биде удобно според мене вака :P поздравче до сите !

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Сум имала во автомобил, но не е ништо посебно, премногу е тесно и ограничени сме со позите. Во природа не сум пробала до сега ама имам во план, мора да е премногу возбудливо и романтично. :$
    Сепак кревет си е кревет, за мене си останува најубавото место за секс.

5. Gea

Gea Популарен член

Сега е казниво со закон, освен ако автомобилот не е во сопствената гаража. 8)

6. lloovvee

lloovvee Истакнат член

епа ке се потрудиш да биде што поскришно местото :) така ке немаш гајле :lol:

7. 5star

5star Истакнат член

Дефинитивно јас сум ЗА секс на некое друго место(особено природа) кое не е во кревет. Да, точно е дека има убавина и секс во кревет, ама според мене е многу повозбудливо негде во природа. Имам пробано неколку пати и задоволството е поголемо, особено поради тоа што знаеш дека е на невообичаено место, каде што некој може да ве види. Баш тоа е тоа што таквиот секс го прави повозбудлив :)

Milenalena likes this.
  8. liliput22

liliput22 Истакнат член

и двете се добри али дефинитивно јас сум за секс во природа самата слика која си ја замислувам како би изгледало навистина пали така сонце се зелено околу вас а вие голи се се*сате мислам бољи нема,ама малку тешко е да се изведе сето тоа But never know maybe one day :D

9. milca

milca Истакнат член

Дефинитивно автомобил хихихи само треба да се има добра техника бидејки сепак е мал простор

Butter likes this.
  10. Butter

Butter Истакнат член

Најдобар секс до сга ми бил во автомобил. Пред да пробам и ја си викав кревет си е кревет :D Сум имала и во природа али некако понезгодно е посебно сега летно време со сите тие травки и бубачки. За секс во природа би ми требала дополнителна опрема ( некое кебенце ) а за автомобил навистина треба да знаеш како да го искористиш просторот ама не е тешко, забавно е пред се.

11. Glare

Glare Истакнат член

Сум имала и во природа и во автомобил :D Поубаво е во природа со дополнителна опрема (ќебенце) :lol: бидејќи како што спомнавте во автомобил сме ограничени со просторот. Би сакала пак да се потсетам на тие вечери кога имавме секс во пророда..

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Јас би за автомобил, у природа ми е шубе од инсекти.
    У кола тесно онака да се стиснеме убаво :lol:

mona.s likes this.
  13. mona.s

mona.s Истакнат член

нема појако од секс во автомобил,има т.е. ама сепакк и сексот во автомобил е многу добар нема муабет за тоа,знаете онака стиснати :D :D :D

Butter likes this.
  14. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

ууууфф арно ме потсетивте секс во природа не сум имала одамна а многу е јако само внимателност да не ви влзат мравки некаде. И таму и таму ми е убаво

Ве поздравувам со песната
    http://www.youtube.com/watch?v=_tacuCPQ-xk

15. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

потполно се согласувам со тебе, останува усте во природа да пробаме засега уште сне немале прилика за таму

16. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Во природа, ама ептен бош ден, да нема посетители и минувачи, иначе џабе грмушките. Јас на Водно чим лоцирав едни упикани, упикани упм и пак одозгора се` се гледаше, сред бел ден. :D

17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

Сум пробала и така и така во кола си ја искршив главата од таванот |( а во природа ми се закачи крлеж така да не благодарам

Butter likes this.
  18. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Немам пробано во природа баш од таа причина !! Тие гадните, смрдливите, сакатите крлежи !! :lol: Не дека може цела крв да ми ја усисаат ама па гадни се !! Кога ќе се потсетам дека еднаш имав на ногата. станувам одма-се соблекувам и се проверувам да не ми се закачил пак негдее !! :rofl: :rofl: а и шубе ми е од тоа да не не' гледа некој ?! :?: Никогаш нема да се опуштам во природа !!
    А во кола сум пробала т.е. во последно само тоа го практикуваме, ама не е тоа тоа-и таму не уживам..ма и нека горам ако треба-нема да се опуштам!! :rofl: :rofl:

19. sirena4

sirena4 Истакнат член

сум пробала во кола убаво е но сепак мислам кревет си е кревет онака да се опустам убаво, во кола ми е некако тесно, во природа не сум пробала сеуште некако мислам дека некој ке ме гледа и слично нема да се опуштам доволно :D

20. lolooo

lolooo Истакнат член

во поцеток на врската се ... во природа во едно фудбалско играслисте каде е затемнето нема зива мува и во кола али кога би бирала од кола или природа секо дека природа во кола е мн тесно и немозес да се опустис али сепак кревет си е кревет :)