Имам пробано во автомобил и воопшто не е лошо, па си продолжиме надвор во природа (секако на некое изолирано местенце, и по можност каде нема комарции!! )
Секс во природа да, а секс во кола ни под разно бидејќи тоа е мачење а не секс. 2 Се изложуваш на страшна нечистотија бидејќи седиштата се едни од нај нечистите места а воедно дополнително ги прлаш бидејќи при сексуален однос организмот лачи одредени секрети кои многу лесно може да дојдат до седиштата, а утредента на тоа место ќе треба некој да седи. Нели? А и премногу е тесно нема простор за предигра и тоа веќе преминува во еб*ње а не во сексуалин однос или водење љубов. Додека секс во природа е нешто друго, тука не го вбројуам Водно, кое е преполно туку пред се мислам на некои плаински места каде нема голема фрекфенција на луѓе, да се расоблечеш на раат да постелеш едно ќебенце одоздола и да ужиаш во благодетите на сексот. Сум имала можност 2-3 пати да го практикувам тој вид на секс 1 бевме сами а 2 пати со уште еден пар коега на мојот тогашен дечко. Се разбира не правевме групен секс ниту размена на партнеру туку секој со својот партнер. Единствено што визуелно се гледавме бевме на 1-2 метри одалечени но тоа влијае многу стимулативно барем на мене и морам да признам 1 пат од тие 2 пати доживеав такви неверојатни оргазми што не се сеќавам дека некогаш сум доживеала таков оргазам на затворено.
Како за промена добро би било во природа најкомотно би било за разлика од кола че треба цело време да се стегашшш
Баш вчера имав секс во кола за прв пат. Се стегав, се срамев, глупаво е ова она, а кога видов дека не се наоѓа место така лесно хаха јас мисли си дека само јас тоа го правам, а кола во секој агол. Не е воопшто удобно, но сигурно ќе го направам пак.
и двете но ајде да се одлучам за природа покомотно е нели некако во кола дискус се фаќа прајте шо ќе прајте додека не сте во брак недека сега се откажавне од тоа, се дешава ама да беше почесто
А природата е чистичка нели, нема инсекти нема прашина... Јас си постелувам мало чаршавче во колата така да не го допирам седиштето... Е сега точно е дека е потесно, ама надвор некако не ми е баш нај нај...
И во кола и во природа Се си има своја посебна драж .Во кола на пример убаво се намести аголот на седиштето се фати добра позиција и со малку акробатски вештини .Во природа под некоја дебела сенка си постелаш кебенцето . Само и во двете варијанти што подалеку од цивилизација и пазете на случајни минувачи непријатно да не ве изненадат