Се обидовме со партнерот летово, ама со ниедна поза не дојдовме до успешна пенетрација. А баш сакав. Искрено, дури желба ми е. Ама би сакала во када да се обидеме, тоа не сме ни пробале сеуште, ама мислам дека ни тоа не би ни успеало, бидејќи нас ни е комотноста и класиката на прво место.
Имаме имано во Катлановска. Многу е хот. "Вчера тој ми вели злато одиме во Бањско и во џакузи ќе не служат со шампањско"
Епа со.............. Спојлер девојката? До сега само еднаш сум имала во бања па што знам и не е баш лошо.
Имам пробано и некако не ми е згодно воопшто. Ја пробавме кучешката,но стоечки. Не би пробувала повеќе според мене и поудобно се чувстувам во кревет.
И јас сум пробала, под туш, во када, и на други (суви) места во бањата, се согласувам дека не е удобно, ама е прекрасно и свршувам секој пат
Интересна тема, сум имала секс во бања, можам да кажам дека е прилично интересно и секако изводливо под услов да не се работи за бања со туш кабина туку за када. Секако дека има и недостатоци сексот во бања, пред се не го чувствуваш вкусот и мирисот на неговото/ нејзиното тело што е за мене многу битно. Кога се работи за секс со машка особа секс во бања може и да помине, додека кога се работи за секс со девојка никако. Кога сум со девојка за мене се огромен афродизијак мирисите кои ги лачи секоја особа. сум пробала со девојка во бања ама за мене то е како да водиш љубов со кукла а не со девојка.
За мене сексот во када е само една добра пред игра. Практикуваме орално задоволување во када а после тоа сексот си има друга димензија како што кажа Strumka 22 мирисот на партнерот е најголемоит афродизијак
не ми е нешто нај нај, не ми е комотно, па да не се лизнеш, па да не паднеш, па поза која, што знам, комоција си е комоција бре
имам пробано но не е ништо Special , спалничка си е спалничка комоција братче, широчина имаш простор за се така да не ми го прави кефот бањата нешто нај нај, али секој со свој вкус