Никој не коментира за тоа дека си му рекла дека не е убаво да изневерува. Туку "машко ко машко" се користи за оправдување на секакво срање што ги прават мажи. Ко можам јас да сум верна на маж ми, може и тој. Нема машко, женско. Затоа беа репликите на членките. А свое мислење секој си дава секако, и членките што те цитираа даваат свое мислење. Машко ко машко, сака жени. Машко ко машко ќе удри некогаш и слични.
Е видиш секој различно го свака тоа машко како машко. Јас го свакам дека некои се исти кога станува збор за варање, затоа и го напишав тој збор
Епа не се исти, тоа е предрасуда што им оди во прилог на мажите, на штета на жените. Дали ќе изневеруваш или не зависи што карактер на човек си, не зависи од полот.
Јас ги читам сите со ред па морам и тебе, слободно пишувај си мислење твое право ти е, но да знаеш дека ако на некого не му се свиѓа твоето мислење има право да ти реплицира, просто и едноставно, форум е, така функционира Јбг.
Убаво кажаа членките, тоа машко како машко се користи за да се оправда машкото, нормално е тој да изневерува зашто е машко. Женско ако изневерува, е ненормално и е курва. Не можам да сфатам како може да се оправдуваат со тоа машко како машко.
Секс надвор од брак не оправдувам ( освен кога се работи за отворен брак , кога двајцата сопружници се согласни да си имаат секс на страна ) . Се останато спаѓа во категорија - неверство . А неверство мразам највеќе од се . Абе последен маж да е на планетава , не му простувам . Лично не сум имала таква желба иако не сум некој конзервативен тип .