Да,ама со сапуница цела вода наједноставно во када со пена да нема многу хемија помека структура на сапуните да лизга а да непече ко за интимна нега геловите ги препорачувам сите скапи и квалитетни фирми.
Зошто ти е шампон? Во шампоните најсилна хемија има, земи си гел за интимна нега од Eucerin,Nivea,Uriage имам доста зависи од буџетот, кој можеш да си го дозволиш.
Јас би ти препорачал самоварен свински сапун праен во Долно Дупени, ако имаш пријатели, ако не побарај рецепта, чинам ја имаше на dojka.mk страницата..
Ооо да заборавив дека само јас знам, ма какви аптекари, кај ги спомнав кај се запустив од кај знаат тие
Па не е ништо стерилно него кое најмногу одговара да те опушти, да биде задоволство со арома терапија со нежно ритмичко движење со што помали таласи
Не забегувај од темата сега...одговори на едно од трите прашања. *прашувам за серенади, бидејќи ако не сакаш, ќе ме спасиш. Не сум по серенадите, ама за да ти пеам на увце, топ сум.
Очигледно јавно ми се пушташ, ќе преминам преку ова но немам одговор на твоите погоренаведени прашања, ти кажав фирми, што се правиш со сила нешто што не си неможам да те разберам, бог да те разбере.Инаку не се секирај имам и кој да ми пее серенади и кој да ми пишува песни, поздрав и кис.
Филингот е јак. Имам пробано кога бев на одмор во Турција во базенот од хотелот. Луѓе лежат на лежалки се сончаат а ти си работиш и се праиш како ништо да не се дешава неможам целосно да го опишам тој филинг. Прејако ми е