хахахах, ме изнасмеа, ПРАШАЊА??? сум пробал, па прашајте млади дами се зафркавам, сум пробала и 3-те работи кои ги наброја се точни јас си мислев огномети ќе фрчат на небо, ама ништо од тоа , се разочарав мноогу, не знам што си мислев, многу погрешна претстава имав за тој фамозен секс во вода
Нешто ко очекувањата од секс кога тој те држи со неговите силни раце во висина на неговиот стојко потпрена на ѕид.
А Лилит да не се лажеме тоа треба да знаеш од кого да очекуваш. На пример од трикрилен шифоњер може и те како
Многу е јако, особено пошто женските поштено може да си имаат оргазам, а на машките им е јако потешкоо... нанан Дополнение: Најјако е на плитко, околу некоја дива плажа, за да има комбинација од воздух и вода, да не е скроз под вода ...
Имав баш вчера во џакузи и не беше воопшто болно беше многу хот и во збудливо и сакам уштеее ... А во езеро или во море не сум пробала ама би сакала и ќе пробам па ќе коментирам затоа што и за ова пишуваше сешто ама на крајот испадна многу јако
Zdravo Devojkiiii sakam da vi go raskazam moeto novo iskustvo polno so ljubov i emocii Dejstvoto se sluci na plaza vo marmaris(turcija) sedevme so decko mi se lapavme i pocna da me pipka jas mu go fativ patlakot i pocnav da go trijam nadole nagore.... decko mi me fati za raka i me odnese vo voda imavme sex bese tolku tolku prekrasno devojki probajte mn e interesno isto taka i vo kada
preubavo nesto,legnati na pesok...morskite branovi poleka ne zapliskuvaat...a toj penetrira dlaboko vo mene....son
Сум пробала, во море, поготово ако си напален тогаш е супер чувството, мада јас не би преферирала често сексање во море поради инфекциите кои можат подоцна да се јават, а за обична вода ен знам како стојат работите, не сум пробала во када или езеро