Скоро пробав Спојлер (можеби тоа беше и денес ) ... Ништо посебно би рекла! Беше 19h во и на плажата имаше луѓе , ние бевме далеку од нив ама па ептен ми беше глупаво и неможев да се опуштам! Траеше 3-4 минути...доволно колку да се има искуство + кое и не е баш за фалење!
секс во вода хм сум пробала многу пати под туш, онака се тушираш почнуваш да се палиш и додека водата тече низ нашите тела ние си работиме. Оваа година на одмор ми беше желба да имаме секс во море и морав да пробам и додека бевме на една од малите плажички нудистички каде што имаше само неколку луѓе реков еве сега е моментот. влеговме во вода малку по малку се напаливме и имавме секс во вода. не се приметуваше затоа што изгледаше како да сме гушнати но многу ми беше интересно. така да можно е да се има секс во вода
ne sum praktikuvala seks vo voda....zasto koga ke se vozbudite i ke se navlaznite posebno devojkite...vodata gi mie i brishe site sokovi koi gi ispusta vaginata koga ste vozbudeni...taka da ostanuvate suvi pokraj se....i ne e bas dobro custvo
секс во вода !!!! најубавото нешто шо можело да се деси...не се опишува...пробај ќе видиш...нема последици, ама чуството е АХ !
Da sum probala,obicno odeme na plaza posle rabota koga nema mnogu luge,nekolku pati vo morska voda...ne e nesto posebno no treba da se proba
koga imas sex vo voda, mislis lugeto ne primetuvaat, se gleda samo guskanje, ama toj sto ima iskustvo vo tie raboti, primetuva deka tamu sepak nesto se slucuva... sto e bitno sto mislat drugite !
милион луге околу вас, а вие се сексате... интересно е, кој се замара што правите, па и да се замара, многу ви е гајле... искрено сум го имала неколку пати, во езеро и море
мене искрено не ми е убаво.........се појавуваат некои инфекции и затоа не сакам баш имам пробано 2 пати.....а на езеро/море на суво кога си без гужва ауфф најубав секс е тоа за мене <3
Многу убаво несто го имам пробано пред еден месец со девојката несс многу јако и тоа пред луге се сексавме без да приметат многууубавоби сакал пакво вода пробајте нема да зазалите
сакам да имам секс со дечко ми во вода...сега кога ќе одиме на одмор сакам да го пробам тоа..значи во море...некое ваше искуство?дали сте ЗА или ПРОТИВ тоа...?
ЗА.... пробано под туш , во езеро и во море пред милион луѓе , се разбира ние се убедивме дека никој не не примети , и мозам да ти казам само напред .прекрасно е
Не сум пробала, сакав, ама читајки ги муабетиве, сепак не.. Не сакам да закачам пак некоја инфекција, па да вриштам дома од паники хахаха ! А и кога ќе подразмислам убаво, мислам дека највозбудливо е, од самата помисла што на филмови изгледа мн реално,и секси и се по ред.. Ете на тие што пробале, и им било убаво, супер Не дека е некое кој знае колкаво искуство, ама сепак.. ајде и тоа да се проба.. Абе кревет си е кревет