Јас сум пробала секс во вода..(во бања).. Беше многу запурно и топло..уфф.. А и ние двајцата запалени до даска кутрите.. Ама беше преубаво..прекрасно!! Ама сега..зависи за кого како.. Секој со различни приказни.. И не...не добив никаква инфекција хаха
Znachi moevo bi billo prasanje, vo kontext na temata. Imav odnosi vo voda so mojot partner, vo more i sea imam nekoj bolki vo jajnicite kako koa imam menstruacija, a vo sustina ima ushte edna tekovna nedela. Predhodno sum nemala vakvi bolki, pred mens uvek bile od ko ke mi dojdi. A drugi nekoi promeni na ova pole nemam, dali e mozno da e nekoj problem od toa, ili?
Најдобро би ти било да се посоветуваш со гинеколог бидејќи тој најдобро може да ти објасни. Но не мора да значи дека тие болки се баш токму од некоја инфекција од морската вода, можеби поради промена на климата има мали пореметувања и ќе добиеш пред време менструација. А и јас секогаш имам болки пред да ми дојде така да не мислам дека е нешто страшно. Сепак сметам дека би требало да посетиш лекар и да не превземаш мерки на твоја одговорност ако болките се многу големи и неподносливи
Не би секс во вода. Мене не ми е убаво ни под туш!!! Водата ги мие природните лубриканти, и суво е, ме боли... едноставно нема уживање. Копнени животни сме ние
сум имал секс у море...егејско...прекрасно нешто..над вода си сасвим нормалан..а под вода..се дешаваат чудни убави нешта
Имам пробано секс во вода и супер ми беше, екстра Имам пробано во езеро и базен.. До сега немам закачено некоја инфекција, фала богу... И мислам дека секој би можел барем еднаш да испроба, нема да погреши