Sme probale so mm vo ezero i na pedalinka nemase nekoi seriozni posledici i zarazi , osven sto mozev da se udavam u dlaboko ( neznam bas da plivam , me fakja kvalitetna panika na podlaboko ) i malku izgorevme od sonceto na pedalinkata i da imavme bracen par u publika , dodusa daleku bea ama primetija sto pravime
Не е нешто WOW, водата ги мие природните лубриканти и не се лизга баш најдобро, ама колку за промена додека си на одмор може да се искористи приликата
Сум пробала во море и лошо искуство. Солената вода ги надразнува слузниците и тоа предизвикува печење.. а и може да се добие инфекција. Не планирам да го повторам тоа
малце поодамна, само не можам да се сетам дали беше во охридско или на море, во секој сучај беше многу убаво.
Сум пробала во море и ќе кажам дека боли, дефинитивно ме болеше многу. Лично јас не бев воопшто опуштена, пази од овој, пази од бабата, пази од овој со маска, да не види некој, да не примети некој.. Абре кревет си е кревет, како човек да си уживаш !!!
Кревет си е кревет. Имам пробано, ај што се пазиш да не види некој туку е и непријатно и болно од водата.