Не сум пробала, но ме возбудува помислата да го направам ова додека е плажата е полна со луѓе и никој не претпоставува што се случува под површината на водата
Не .. И нема да пробам со оглед на тоа што има корона, нема плажи. Плус се понашаме како стари пензионери.
Ова е глупости на квадрат за мене... Само кога си очаен за место за клецање има смисла, или за чешит, ај да пробаш...иначе не е убаво. Не можиш да се навлажниш асолно, оти водата те плакни на секое движење.
Се согласувам со тебе..ама за предигра во некое џакузи со феноменален поглед... и те како е убаво.. Плус за секс кога се збори, може да се мисли и на орален на пример.. Он си лежи на грб сред море/базен.. она си работи И да.. можно е.. да не речеш оти ќе се удават
Vo bazen privaten mozebi mislis na toa, ma da istoto bi trebalo da e, voda kako voda, inaku vo jakuzi sum imala mnogu pati, prvata godina so segasniov decko koga pocnavme sedev vo stan so jakuzzi, i skoro cela godina najcesto tamu imavme, bidejki vo sobite mi bea cimerkite, ama ne mi se dopagjalo mnogu.
Очигледно е дека ти не си пробал, а кој пробал знае дека по болно нешто нема, колку и да звучи интересно