Јас и во плодни денови имам секс без кондом. Не се грижам дека ќе се случи нешто несакано, едноставно сигурна сум дека нема и досега не сум погрешила.
koi denovi se plodni koi se neplodni i koga bi mozele da se opustime da ne se otrgame eden od drug sepak svrsuvanjeto e krunaa i najgolemo zadovolstvo vo seksot a da ne dojde do nesakana bremenost . Odgovor mislenje ve molam ???
Postojat kontraceptivni tableti ako tolku uzivas u svrsuvanje vnatre. Neka odi na ginekolog devojceto, ako ne ste spremni da bidete roditeli.
NE SAKA SE PLASHI OD TAKVI APCINJA vlezeno i e bo gkava deka mozee da si ja izgubi linijata da se zdebeli a navodno samo 12 13 14 15 i 16 den se plodni posle ciklus a pred i posle ciklusot nema shansi da fati i slobodno mozelo da se svrshuvaa vnatre
Кондом имаш чуено? И те како може да се забремени и ден пред циклус и ден после циклус. Нема правила . Децааа користете заштита
Аааааа ќе галите вие трудно меше во скоро. Таа не сакала апчиња, тебе не ти е слатко со кондом. Бебе е на повидок
Сум имала во плодни денови без кондом и досега не сум имала проблем. Ако треба да биде ке биде и во неплодни денови.
Devojki zdravo,nova sum na forumov i bi sakala da ve prasham neshtoPosledna menstruacija mi e na 12.09 a na 27.09 imavme odnosi so deckoto i prvo svrshiv jas pa potoa toj vo mene a kako shto proveriv i tie denovi mi bile ploden period.Koga se vrativ doma na brishenjeto imav mnogu malce krv ama epten malce..eve deneska osetiv i deka pochna da me boli stomakot dole vo dolniot del..shto mislite vie dali e mozhno da sum bremenahelpppp
Па доколку знаеш како се зачнува дете ќе знаеш и дека секако е можно да си бремена. Направи си тест или оди на гинеколог.....