Секс во текот на бременоста

Discussion in 'Бременост' started by soledad, Nov 28, 2009.

1. babyworld

babyworld Активен член

Здраво на сите !! Сакав да ве прашам еднаш ако сврши во мене дали има проблем потоа секој нареден секс да свршва во мене или можи да влијае лошо ?

2. minne03

minne03 Истакнат член

velat deka moze infekcija da ima no ne mora da znaci,,maz mi skoro sekogas vrsi vo mene pa neznam,,ne sum imala do sega

3. tinavip

tinavip Истакнат член

се додека е нормална бременоста мозе да се има секс....понежничко се разбира... :* :inlove:

4. bluberry

bluberry Истакнат член

Јас имав секс до шестиот месец,потоа докторката ми забрани од причини што имав бактерија и потоа ја излечив па да не се повтори повторно ;)

5. She1

She1 Активен член

Еве скоро 5та недела сум, и ако претходно имавме мнооогу често односи сега желбата ми е некаде под нулата :^) Ниту сакам ниту помислувам, го жалам на моменти дечко ми.

6. minne03

minne03 Истакнат член

ke pomislis cekaj,,uste malku vreme nema da sakas,no koga ke prorabotaat hormonite ke zaboravis i deka si bremena,,;)

7. nevesta

nevesta Истакнат член

ја па ваква желба за секс како сеа у бременоста мислам дека никад не сум имала :$ :lol:

8. TSS

TSS Истакнат член

Наздравје...мене докторката ми забрани односи до 13 недела :doh:
    Не дека имам некоја преголема желба ама барем ми текнуваше од време на време...а вака сега без односи... :tmi:

9. zalosna

zalosna Форумски идол

:) и јас немам односи со мм во реално зато па си сонувам Kако си се с.....е :lol: :rofl: и ко це му казам ја врти главата вели ете со нема да слуснам од Tебе :lol:

10. zalosna

zalosna Форумски идол

:) zensko dane nosis ?

11. nevesta

nevesta Истакнат член

да :) зар има тоа некаква врска??? :wasntme: :D

12. zalosna

zalosna Форумски идол

:D мене ми бесе исто Tака кога бев бремена за церками Kо некој мани.... бев :lol: незнаев Kолку ми је доста и не се дотерував многу Oнака сепак си имав лицна хигиена A за синми иц не ми текнувасе за SеX ама се скинав од дотерувајне и сминкајне :x

nevesta likes this.
  13. nevesta

nevesta Истакнат член

хихихи интересно :)))) а за дотерување, па си се дотерувам ама гледам да ми биде удобно, инаку по природа мн сакам да се дотерувам и шминкам и може да кажам дека сеа не сум до толку, комоција пред се... ај баш ќе видам второто ако биде машко дали ќе ми биде обратно :wasntme: :lol:

zalosna likes this.
  14. ddevojce

ddevojce Популарен член

инаку мене докторот ми рече дека можам да имам односи.. но мм ми се врати во германија..... така да немам односи.. :(

15. zalosna

zalosna Форумски идол

:( сакам да си прасам несто Mалце је глупо прасајнево Aма морам да прасам оти имам после то лоси мисли во главава а ми је страм докторот да го прасам некако хммммммм .... дали му стети на Bебето несто кога зената це дозивеј оргазам .... Oти некако осејцам Kако се собира во топце стомавето и после ме факца страв :|

16. minne03

minne03 Истакнат член

jas mislam deka ne e nisto strasno orgazmot go osekas ti no ne i bebeto,,cim sexot e dozvolen vo bremenosta togas nema nisto stetno

17. belisima88

belisima88 Истакнат член

Mислам дека има некаква врска ова,мене пак не ми ни текнува на секс :lol: жалче за маж ми :(

18. dzanina

dzanina Истакнат член

Jas otkako ostanav bremena voopsto nemam Sex mm se plasi a Jas kolku sakam ufff :lol: ponekogas imam zelba ogromna ama koga bev na pregled doktorot me pregleda so race i sega ovaj si stave vo glavata deka mozi da go povredi demek cim fatel so raci blizu bilo Abe i toj ima ogromna zelba ama stravot e pogolem a mene mi e stram da go prasam doktorot dali smejme ama denes ili utre ke odam na kontrola i ke si prasam oti ne se izdrsuva hormonite me poludeja :rofl:

19. ddevojce

ddevojce Популарен член

а јас шо да речам мм е во германија.. само сонувам и оргазми во сонот. некни се разбудив со болка во стомакот од со сонував како имам секс со мажот ми и тоа оргазам во сонот доживеав ххаха :$

20. nevesta

nevesta Истакнат член

и јас го прашав гинекологот на почетокот дали смееме да имаме одниси и колку е сигурно, ми рече да немаме гајле, бебето си е дааааалеку во матката и си е заштитено- до таму пенисот не ни стигал :P :lol: и стварно е така, еве сликиче [​IMG] при однос се навлегува во вагина и едвај да стигне до цервикс! :)

ddevojce likes this.