Нас докторката конечно ни дозволи да имаме односи (ми беше забрането до 13 недела) ама пусто бре немам желба
Ама тоа е во моја корист Немам желба,немам потреба ама иииич не знам зошто... Изгледа на мм Десанка Шакиќ ќе му стане најголем пријател
Секс во текот на бременоста... Што да ви кажам. Желба имам речиси секој ден, ама времево и мешево малце ја отежнуваат работата До пред месец ипол немав желба ама во последно време се зголемува и зголемува Му се имам јавено на мм на раб да го прашам кога си доаѓа
јас сабајлето се разбудив можам да кажам со оргазам .. каков секс сум имала со мажето ми во сон брее тие хормоните ќе не полудат во сон сме агресивни а не па на јаве
Ние поради терапија за некоја бектерија паузиравме 9 дена. Денеска сабајлево почнавме активно да "работиме на случајот". Уствари почнавме со нова терапија Секс утро-вечер
па само ми преостанува да сонувам и фантазирам со душа чекам да одам кај мажето ми да се нагостам како шо треба.... само се стрвам преку скајпот ааа ќе му речам да ми го прати преку пошта како темпирана бомба сум хахаха..... ќе се залепам ... еднаш ми ја зема невиноста сега пак ќе треба..... блазеви на вас шо се сексате donna.17 mislam deka podobra terapija nema da najdes
хахаха хормоните ме полудеваат јас си знам како ми е... ето ти 9 дена си била по терапија т.е пауза и одма у акција а шо да правиме кога се сака стварно се сака