Вчера мм ме изнасмеа. Значи имаме односи од 10 недела навака и вчера ми вика цуци ај не. Може да го повредиме. И некако на крај успеав да го убедам дека нема да му се случи ништо на бебушот. Ама пак од сабајле два пати ми се јавува да ме праша дали бебушот клоцал , да не му се случило нешто.
блазеси ти мојов од кога сум останата еве три месеци нејке да чуе вика сеа кога ке одиме на следниов преглед кога ке знам дека поминала опасноста и дека е се во ред е тога има да те растурам абе мази бре
имаме де ама да е до мене нема да имаме цела година јас сум плашлива а он вика мало е,а и јас сум внимателен :geek: како не во мак ми кажа да немаме односи а тука дека нема проблем тоа е.
на мојов му било страв да ми ја стави раката на стома пред заспивајне (дане ме повредел и мене и бебето) па за секс да помисли нема шанса.само на грепкиве ме штипи интересно му било оти сум подрипнувала кога че ме штипнел (ете таков е моментално нашиот секс ) катастрофаааа
ЈА И ММ СМЕ ИСТИ.Ем ни стиска ем ни писка, веќе сум 7м , и ко ми се сака ми се сака потреба е и не му му се сака, и дрм дрм дрм ... и после, е ај веќе нема ... да не го повредиме , и после др ден некој абе ништо не му е чак норис !!! ај пак
мммм си се олеснивме со мажето ми.. колку само ни беше убаво и на двајцата едноставно уживавме во водењето љубов... дефинитивно сакаме сексот да ни трае 24/7
Царски рез За време на бременоста пожелно е сексуалните односи да бидат со кондом заради заштита од инфекции, доколку не се користи заштита препорачливо е партнерот да не свршува во вас поради супстанци во спермата кои можат да предизвикаат контракции на матката.
Царски рез Не, не никако јас не го оставав зашто имав слушнато дека не било убаво за бебето спермата содржела некакви киселини
мажот ми има свршено два трипти во мене додека сум бремена...мислам дека белото прање е поштетно за разлика од спермата..
и кај мене исти два три пати па дури скоро ми казаа дека не било убаво да свршува во мене и од сега натака нема веке,не сум знаела а незнам колку би му наштетило тоа и на мене и на бебето,за тие неколку пати?
Штетно е, може да предизвика предвремени контракции, затоа се препорачува на крај на бременоста за побрзо да почне породувањето. Идеално би било за време на бременост да се користи и кондом поради избегнување на инфекции на кои бремените жени се најподложни. Зголеменото бело прање не е штетно туку ти го подготвува родилниот канал за породување, го подмачкува што би се рекло народски.
секс пози за време на бременост Здраво Феминки да ве прашам кои секс пози се нај прилагодливи за трудницата и секако за бебето и докторката ни рече поретко односи ама ние не знаеме колку е тоа ретко еднаш двапати неделно
секс пози за време на бременост Си требала да ја прашаш што значи за неа тоа ,,поретко,, односно колку пати во неделата. Дај цел медицински извештај во врска со бременоста да видиме дали е се во ред па ќе ти препорачаме колку пати неделно може да практицираш секс.
За колку често, односо ретко треба да си ја прашаш докторката што мислела. А за пози ептен ти е лесно,навистина,не знам што му ја мислиш. На google побарај секс пози за време на бременост ќе ти даде еден куп резлутати Претпоставувам на почеток исто,би било исто, само ќе пазите малце на стомакот а откако ќе почнеш да растеш ќе си пробате нешто ново. Воопшто не ми текнало дека може да биде штетно ако сврши во мене. Знам дека ако ти помине терминот за породување некои викаат секс помага да го потикне бебето да излезе Ние до сега не сме се пазеле воопшто. Искрено и не планирам да пачнам да се пазам сега. При крај сме па сега за ситно нема да му ја мислам. Фала Богу докторката не ми рече ништо за да намалиме или да немаме воопшто. Хормони женски, хормони