Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс во текот на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од soledad, 28 ноември 2009.

1. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    ^Овие хормони ме полудуваат и мене. Ептен ми се сака ама ми е страв во овој осми месец веќе. Маж ми вика дека не ме пипка до пораѓај. :swear: Мора да се убедуваме некако. :lol:

На captivating му/ѝ се допаѓа ова.
  2. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Мене ми кажуваш :) Среќа за маж ми не е проблем
    Ние понекогаш што имаме за појадок тоа и за вечера ;) :lol: :rock:

На Beautiful-Princess му/ѝ се допаѓа ова.
  3. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Јас неможам веќе. Толку беше, до тука беше. Еден период ми беше забрането, а сега се ме боли до тој степен да само ми се офка, а не па и таа работа. Мм ќе ми извини, додека ми беше помал стомакот ај некако можев. Сега со олкаво стомачиште, не ми е ни згодно никако, ни убаво, баш напротив болно ми е.

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    сакам да прашам дали некоја од вас има зборувано на ова тема со гинеколог или сите си правиме као ке ни падне :D :D

5. captivating

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Гинеколог+истражување по интернет+сопствено мислење+мислње на мажот=си носиш одлука што и колку често правиш. :D

6. veliborka

veliborka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Мене со првата бременост ми реце гиникологот да имам секс до самото породувње, и да свршува во мене, бидејќи при крајот на бременоста спермата помага за омекнување и за подобро отварање, полесно породување, во 9-ти месец баш и не ти е до секс, ама ние го правевме ради советот, така да мислам можете слободно :) поздрав

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  7. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    мамички мене докторката ми забрани да имам секс од причина што некој дел на матката бил спуштен надоле и можело да дојде до крварење (искрено многу и не ја разбрав, ми покажување на екранот али не се разбирам во медицина така да објаснувањето сама си го протумачив на свој начин)
    а и како да предосеќав нешто па воопшто немав кеиф за секс .......

така да дур не ви забрани доктор и ако имате желба уживајте ;)

8. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.350
    Допаѓања:
    26.223
    деветти месец сум веке сакам да имаме односи но маж ми нејки и нејки кога му велам он вели сега пред поројгај ти сакаш односи и не дај господе да се случи нестоо..... ;( ох господе па за мене е подобро да имаме полесен ке биде порогајот и местото се отвора :!:

9. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    :D вие се жалите оти немате секс а сте 8 месеци ашто душа сум јас одкако останав бремена заборавив како беше чуството за секс :( мојот маж не сака има страв почетокот имав ако бројам два или три пати а сега немам воопшто сега сум 6 месеци па хормоните ми вријат , ама чабе ми е мм рече дури не се породам нема секс и ако сакам можи ама на моја одговорност оти последниот пат малце покрвавив и јас се плашам и така двајцата кутрите заборавивме како беше сексот :rofl: дали да плачам или да се смејам :rofl: ама пак од како ке се породам уф :rofl: второ дете не ми бега :rofl:

10. captivating

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Ами и откако ќе се породиш нема да можеш да имаш секс :lol: Се чека најмалку 6-8 недели.
    Среќа јас немам проблеми со мм околу тоа. Ни стомак му пречи, ни се секира да не го повреди бебето :)
    Денес зборувавме за тоа дека ако дојде време за пораѓање и малата не излегува има маста да ми ја извадам :$ :lol:

11. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    ех толку време чекам што заборавив како е секс да имаш па 6 -8 недели нема проблем да бидат мислам после тоа :lol: второ дете не ми бега или пак сега хормоните ми вријат па така си мислам :

12. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    zenski vie so ste so pogolemi mesinja imate li seks...udobno li vi e ili so znam? za edna nedela ke odam kaj mm i neli treba da si se naraduvame ama ne znam kako ke bide..edno so ke boli oti sum zalepana odozdola a drugo golemo mese

13. captivating

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476

Можете да пробате ;)
    На интернет имате пози кои се наменети за трудници.
    Ако не ти е незгодно тебе може уживанција да е :lol:

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Маж ми е поисплашен и од мене,дури на штрек спие за да не ме удри :lol: а од секс ни С никако неможам да го убедам дека нема да ни биде ни мене ни на бебушка ништо,само еднаш пробавме и не се опуштивме и двајцата а посебно тој,а мене ми се сака и сака :$ но ништо онака си се гушкаме и милуваме само ;(

15. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Ne da mi se saka.... kako so mine vremeto se poveke i poveke imam zelba za seks :$ ama nikako da doziveam orgazam... |( ke si pocekam od ko ke se porodam zdravje....vie dozivevate orgazam ili nemoz3te i vie

16. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    Јас сум 23 недела и сум немала секс до сега откако сум бремена, ама вчера пробавме со маж ми и неможев ме болеше на почетокот и се откажав, ме болеше неколку саати после тоа.Дали има некаква врска тоа што не сме имале секс 5 месеци па сега потешко влага или е нешто друго.??

17. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Toa e...sto ste nemale seks podolgo vreme i zatoa e potesko da vleze..i jas koga nemav podolgo vreme seks mnogu me bolese..duri nekolku dena isto mi bese dodeka se vratam u normala... sega nikako nemozam da dozivejam orgazam ;(

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Со поголемо стомаче и не е добро да се има одно си,за мене бар :^) ке биде и тоа покасно :)

19. 2013

2013 Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    Женчиња кај мене некако не ми штима сексот,иако сум скроз на почеток, некако желбата ми е многу мала а и неможам да се навлажнам салам и некако ич не ми беше убаво, му кажав на мм, секако ме разбра :) па има и други начини на задоволување :$ прашањето ми е дали е нормално ова ??

20. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    јас бидејки имав ризична бременост немав секс од 3 месец на бременоста :)