Секс во текот на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од soledad, 28 ноември 2009.

1. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    ^Овие хормони ме полудуваат и мене. Ептен ми се сака ама ми е страв во овој осми месец веќе. Маж ми вика дека не ме пипка до пораѓај. :swear: Мора да се убедуваме некако. :lol:

На captivating му/ѝ се допаѓа ова.
  2. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Мене ми кажуваш :) Среќа за маж ми не е проблем
    Ние понекогаш што имаме за појадок тоа и за вечера ;) :lol: :rock:

На Beautiful-Princess му/ѝ се допаѓа ова.
  3. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Јас неможам веќе. Толку беше, до тука беше. Еден период ми беше забрането, а сега се ме боли до тој степен да само ми се офка, а не па и таа работа. Мм ќе ми извини, додека ми беше помал стомакот ај некако можев. Сега со олкаво стомачиште, не ми е ни згодно никако, ни убаво, баш напротив болно ми е.

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сакам да прашам дали некоја од вас има зборувано на ова тема со гинеколог или сите си правиме као ке ни падне :D :D

5. captivating

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Гинеколог+истражување по интернет+сопствено мислење+мислње на мажот=си носиш одлука што и колку често правиш. :D

6. veliborka

veliborka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Мене со првата бременост ми реце гиникологот да имам секс до самото породувње, и да свршува во мене, бидејќи при крајот на бременоста спермата помага за омекнување и за подобро отварање, полесно породување, во 9-ти месец баш и не ти е до секс, ама ние го правевме ради советот, така да мислам можете слободно :) поздрав

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  7. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    мамички мене докторката ми забрани да имам секс од причина што некој дел на матката бил спуштен надоле и можело да дојде до крварење (искрено многу и не ја разбрав, ми покажување на екранот али не се разбирам во медицина така да објаснувањето сама си го протумачив на свој начин)
    а и како да предосеќав нешто па воопшто немав кеиф за секс .......

така да дур не ви забрани доктор и ако имате желба уживајте ;)

8. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.419
    Допаѓања:
    26.712
    деветти месец сум веке сакам да имаме односи но маж ми нејки и нејки кога му велам он вели сега пред поројгај ти сакаш односи и не дај господе да се случи нестоо..... ;( ох господе па за мене е подобро да имаме полесен ке биде порогајот и местото се отвора :!:

9. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    :D вие се жалите оти немате секс а сте 8 месеци ашто душа сум јас одкако останав бремена заборавив како беше чуството за секс :( мојот маж не сака има страв почетокот имав ако бројам два или три пати а сега немам воопшто сега сум 6 месеци па хормоните ми вријат , ама чабе ми е мм рече дури не се породам нема секс и ако сакам можи ама на моја одговорност оти последниот пат малце покрвавив и јас се плашам и така двајцата кутрите заборавивме како беше сексот :rofl: дали да плачам или да се смејам :rofl: ама пак од како ке се породам уф :rofl: второ дете не ми бега :rofl:

10. captivating

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Ами и откако ќе се породиш нема да можеш да имаш секс :lol: Се чека најмалку 6-8 недели.
    Среќа јас немам проблеми со мм околу тоа. Ни стомак му пречи, ни се секира да не го повреди бебето :)
    Денес зборувавме за тоа дека ако дојде време за пораѓање и малата не излегува има маста да ми ја извадам :$ :lol:

11. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    ех толку време чекам што заборавив како е секс да имаш па 6 -8 недели нема проблем да бидат мислам после тоа :lol: второ дете не ми бега или пак сега хормоните ми вријат па така си мислам :

12. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    zenski vie so ste so pogolemi mesinja imate li seks...udobno li vi e ili so znam? za edna nedela ke odam kaj mm i neli treba da si se naraduvame ama ne znam kako ke bide..edno so ke boli oti sum zalepana odozdola a drugo golemo mese

13. captivating

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476

Можете да пробате ;)
    На интернет имате пози кои се наменети за трудници.
    Ако не ти е незгодно тебе може уживанција да е :lol:

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Маж ми е поисплашен и од мене,дури на штрек спие за да не ме удри :lol: а од секс ни С никако неможам да го убедам дека нема да ни биде ни мене ни на бебушка ништо,само еднаш пробавме и не се опуштивме и двајцата а посебно тој,а мене ми се сака и сака :$ но ништо онака си се гушкаме и милуваме само ;(

15. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Ne da mi se saka.... kako so mine vremeto se poveke i poveke imam zelba za seks :$ ama nikako da doziveam orgazam... |( ke si pocekam od ko ke se porodam zdravje....vie dozivevate orgazam ili nemoz3te i vie

16. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    Јас сум 23 недела и сум немала секс до сега откако сум бремена, ама вчера пробавме со маж ми и неможев ме болеше на почетокот и се откажав, ме болеше неколку саати после тоа.Дали има некаква врска тоа што не сме имале секс 5 месеци па сега потешко влага или е нешто друго.??

17. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Toa e...sto ste nemale seks podolgo vreme i zatoa e potesko da vleze..i jas koga nemav podolgo vreme seks mnogu me bolese..duri nekolku dena isto mi bese dodeka se vratam u normala... sega nikako nemozam da dozivejam orgazam ;(

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Со поголемо стомаче и не е добро да се има одно си,за мене бар :^) ке биде и тоа покасно :)

19. 2013

2013 Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    Женчиња кај мене некако не ми штима сексот,иако сум скроз на почеток, некако желбата ми е многу мала а и неможам да се навлажнам салам и некако ич не ми беше убаво, му кажав на мм, секако ме разбра :) па има и други начини на задоволување :$ прашањето ми е дали е нормално ова ??

20. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    јас бидејки имав ризична бременост немав секс од 3 месец на бременоста :)