^Овие хормони ме полудуваат и мене. Ептен ми се сака ама ми е страв во овој осми месец веќе. Маж ми вика дека не ме пипка до пораѓај. Мора да се убедуваме некако.
Јас неможам веќе. Толку беше, до тука беше. Еден период ми беше забрането, а сега се ме боли до тој степен да само ми се офка, а не па и таа работа. Мм ќе ми извини, додека ми беше помал стомакот ај некако можев. Сега со олкаво стомачиште, не ми е ни згодно никако, ни убаво, баш напротив болно ми е.
сакам да прашам дали некоја од вас има зборувано на ова тема со гинеколог или сите си правиме као ке ни падне
Гинеколог+истражување по интернет+сопствено мислење+мислње на мажот=си носиш одлука што и колку често правиш.
Мене со првата бременост ми реце гиникологот да имам секс до самото породувње, и да свршува во мене, бидејќи при крајот на бременоста спермата помага за омекнување и за подобро отварање, полесно породување, во 9-ти месец баш и не ти е до секс, ама ние го правевме ради советот, така да мислам можете слободно поздрав
мамички мене докторката ми забрани да имам секс од причина што некој дел на матката бил спуштен надоле и можело да дојде до крварење (искрено многу и не ја разбрав, ми покажување на екранот али не се разбирам во медицина така да објаснувањето сама си го протумачив на свој начин) а и како да предосеќав нешто па воопшто немав кеиф за секс ....... така да дур не ви забрани доктор и ако имате желба уживајте
деветти месец сум веке сакам да имаме односи но маж ми нејки и нејки кога му велам он вели сега пред поројгај ти сакаш односи и не дај господе да се случи нестоо..... ох господе па за мене е подобро да имаме полесен ке биде порогајот и местото се отвора
вие се жалите оти немате секс а сте 8 месеци ашто душа сум јас одкако останав бремена заборавив како беше чуството за секс мојот маж не сака има страв почетокот имав ако бројам два или три пати а сега немам воопшто сега сум 6 месеци па хормоните ми вријат , ама чабе ми е мм рече дури не се породам нема секс и ако сакам можи ама на моја одговорност оти последниот пат малце покрвавив и јас се плашам и така двајцата кутрите заборавивме како беше сексот дали да плачам или да се смејам ама пак од како ке се породам уф второ дете не ми бега
Ами и откако ќе се породиш нема да можеш да имаш секс Се чека најмалку 6-8 недели. Среќа јас немам проблеми со мм околу тоа. Ни стомак му пречи, ни се секира да не го повреди бебето Денес зборувавме за тоа дека ако дојде време за пораѓање и малата не излегува има маста да ми ја извадам
ех толку време чекам што заборавив како е секс да имаш па 6 -8 недели нема проблем да бидат мислам после тоа второ дете не ми бега или пак сега хормоните ми вријат па така си мислам :
zenski vie so ste so pogolemi mesinja imate li seks...udobno li vi e ili so znam? za edna nedela ke odam kaj mm i neli treba da si se naraduvame ama ne znam kako ke bide..edno so ke boli oti sum zalepana odozdola a drugo golemo mese
Можете да пробате На интернет имате пози кои се наменети за трудници. Ако не ти е незгодно тебе може уживанција да е
Маж ми е поисплашен и од мене,дури на штрек спие за да не ме удри а од секс ни С никако неможам да го убедам дека нема да ни биде ни мене ни на бебушка ништо,само еднаш пробавме и не се опуштивме и двајцата а посебно тој,а мене ми се сака и сака но ништо онака си се гушкаме и милуваме само
Ne da mi se saka.... kako so mine vremeto se poveke i poveke imam zelba za seks ama nikako da doziveam orgazam... ke si pocekam od ko ke se porodam zdravje....vie dozivevate orgazam ili nemoz3te i vie
Јас сум 23 недела и сум немала секс до сега откако сум бремена, ама вчера пробавме со маж ми и неможев ме болеше на почетокот и се откажав, ме болеше неколку саати после тоа.Дали има некаква врска тоа што не сме имале секс 5 месеци па сега потешко влага или е нешто друго.??
Toa e...sto ste nemale seks podolgo vreme i zatoa e potesko da vleze..i jas koga nemav podolgo vreme seks mnogu me bolese..duri nekolku dena isto mi bese dodeka se vratam u normala... sega nikako nemozam da dozivejam orgazam
Женчиња кај мене некако не ми штима сексот,иако сум скроз на почеток, некако желбата ми е многу мала а и неможам да се навлажнам салам и некако ич не ми беше убаво, му кажав на мм, секако ме разбра па има и други начини на задоволување прашањето ми е дали е нормално ова ??