Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс во текот на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од soledad, 28 ноември 2009.

1. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.432
    Допаѓања:
    38.428
    Мое мислење да не ризикувате, почекајте да се зацврсти плодот па во второ тромесечие со дозвола од гинеколог.

На joy1, Kaetana и Beby $ им се допаѓа ова.
  2. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.349
    Допаѓања:
    286.180
    НЕ.

На MADO, joy1, Kaetana и 2 други им се допаѓа ова.
  3. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.225
    @Beby $ a da si pojdes na lekar,velis si krvarela pa sega imas edna nedela iscedok.Da si bides na cisto...i nema nezgodno osobeno ne so maticniot ginekolog.

На Kaetana и Beby $ им се допаѓа ова.
  4. Beby $

Beby $ Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2016
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    97
    Hmmm da bidamm naj iskrena 3 nedeli sum letel u bolnica sabotava izlegovv..vise si nemam volja..posto ja ziveam vo germanija i malku doktorive po mentalni saa...hhh

5. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    28.241
    Izvini ako sum bezobrazna,zarem do sex ti e dojdeno.Te citav mislam vo temite za podrska za tie sto sakaat da zabremenat.Pocekaj malku neka ti se stabilizira krvareneto bilo kafeav iscedok bilo krvarenje.Zarem toa sto ti e vo utrobata ne ti e povazno od sexsot.Jas okolu 1 godina ne mozev da zabremenam koga ostanav ne pomisluvav na sex.Mu rekov na mm do kraj prvo tromescie deka ke nemame odnosi i od doktor mi bea dozvoleni odnosi,ama sube mi bese.Ama ispadna ne samo prvo tromesecie da nemame odnosi tuku cela bremenost.Pa eve sm ziva zdrava nisto ne mi fali.Nadoknadivme za propustenoto otposle.Gledaj sega bremenosta isteraja kako sto treba i bebenceto neka e zivo i zdravo pa ima vreme za sex.Se izvinuvam i za latinicava.

На *Ѕвездичка*, kjukli, MADO и 5 други им се допаѓа ова.
  6. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    800
    20г.н нормална бременост дозволен секс до сега се си беше супер но веќе почна по малку да ми се познава стомакот и мм доби аверзија од секс :) кога и да пробаме ми раскажува како го допирал бебето како му е језиво неможел да се опушти само на тоа мислел не уживал ! Ако имате некои методи да го опуштам супер и некоја поза да не го "осеќа" бебето . Поздрав до сите

На Gabrielli и *Ѕвездичка* им се допаѓа ова.
  7. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    46.139
    @Beby $ апсолутно се сложувам со постот на @tincemajmunce никој не умрел ако извесен периот нема секс. Останав бремена после три месеци обидување и имав уредна и нормална бременост со дозвола од доктор дека може да имаме односи, но ниту еднаш во 9 месеци ниту јас ниту мм не сакавме да ризикуваме. Иако моето може да се каже дека беше претерано ете така чустувавме и двајцата. Значи ти и си прокрварела и уште прашуваш дали може секс да имате. Мене ни на крај памет не би ми текнало. Посебно па ако сте се обитувале подолго време да забремениш. Мисли сега на бебето па после има време за се.

На Abeja и tincemajmunce им се допаѓа ова.
  8. Beby $

Beby $ Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2016
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    97
    Hmm normalno bebetoo mi e bitnoo od svee...negooo samo mee interesirase i prasavv..nisto po vise samo onaka me interesirase posto ne sum mnogu poznata po ovia rabotee..ne mi ostanalo do sex..kako sto zabremenim nemamm sex so mm.. Samo sakam da znam i da bidam po zainteresirana na vaki temiii:))

9. Beby $

Beby $ Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2016
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    97
    Hahahah leleee okey samo prasav postl mnogu zeni slusam mnogu verziii posto i bas ssakav da prasm tuka üosto si mislam po iskusni ste samo prasav inace ne se umira bes seks se zivi i bes toa nego mn verzi söusnv i prasav samooo mislamm ne e losooo od prsuvajneee...:)

На 86 kiki му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Chim krvarish ne ti e baslh shkolska bremenosta. automatski ne se nadevaj u prvo tromesechie deka nekoj ke ti reche imaj sex. i sekoja chest shto i so krvarenje bi rizikuvala. ako ne si zapoznaena so terminot bremenost mislam deka dovolno si navlezena vo bremenosta za da sednesh da prochitash shto se deshava vo tebe.

На Abeja и Kitten им се допаѓа ова.
  11. agapii

agapii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2016
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    34
    zdravo jas sum vo pocetok na bremenost otprilika 5-6 nedela so mazot mi imavme onosi i svesi vo mene sega sum zagrizena da ne mu se sluci nesto na plodot kazete vase mislenje ili iskustva

12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.196
    На плодот нема ништо да му се случи при свршување. При секс во бременост бидете само понежни и пенетрацијата нека биде поплитка.

На 86 kiki, Kaetana и Oscar Lady им се допаѓа ова.
  13. agapii

agapii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2016
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    34
    Zdravo has deneaka prokrvavrev vo 5 nedela mnogu sum uplasena spodelete vasi iskustva eve Sega me ostavija vo bolnica lezam so infuzija I se nerviram

14. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    se nadevam posle ova kje vi dojde pamet i.na tebe i na maz ti deka koga kje doznaesh deka si bremena ne treba da imate sex. se nadevam se kje e vo red.isto kolku shto se nadevam deka ke vi dojde pamet.

На LadyIvvy, Rabbit и tincemajmunce им се допаѓа ова.
  15. agapii

agapii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2016
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    34
    A ti misliš deka e od toa se praviš pogolem doktor od doktor ti ako vikas taka deka doktorot ne vika ima mnogu bremeni što imale seks pa si rodile deca

16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.349
    Допаѓања:
    286.180
    Се прашувам како во оваа состојба ти е додјено до исправање криви дрини по форуми...но човек, не сме сите исти.

Да, многу трудници кои имале секс во текот на бременоста родиле деца.
    Не знам дали ја забележуваш суштинската разлика помеѓу МНОГУ и СИТЕ.

Доколку ме држи сеќавање вас докторот ви рекол да апстинирате од секс, а вие сте имале секс после кое следел крварење.
    Следи ги упатствата на докторот, многу одмор, добра мисла и без секс.

На Miss.Sweet, MADO, Rabbit и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Чек ова шала некоја е?? Некој навистина лежи ми пишува лп и се расправа со мене а крвари????

На cresa-jagoda и danichap им се допаѓа ова.
  18. agapii

agapii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2016
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    34
    I ti
    Hahahahaha i ti se praviš po platna od doktorot kolku i da se pazite i ne se e vo božji rače no na vaš tur raboti ne bi se poznati vir salate doktori da se praete

19. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    epa shto onda ne prashuvash nas!? odi doma i imaj sex moz ke ti pomine. od mene dobivash ignor za ponatamu.

На Majakisss му/ѝ се допаѓа ова.
  20. agapii

agapii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2016
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    34
    Pa i od mene dobivaat ignor tiešto mi se pravat doktori ja s baram mislenje a ne baram Tuka sudii i ti si sednala Tuka da pametuvas so si nemaš vesla od zi otprilike posle pročitano neko i od tvoite nedouceni bavimo devetini kolku si prosta Tolku ne si teška hahaha