Ние два-три пати ако имавме, на почетокот. Сега ич, смееме само со кондом ради уреоплазма, а ја алергична на кондоми Сега пробавме пред некој ден и се откажавме, страв ми беше
И ние редовно имаме секс и фала богу без болки, без крварење, без да и смета на принцезата. Според мене кај секоја трудница е индивидуално, што од бременоста, што од психата
Јас во 6 полни месеци сум имала 3-4 пати и тоа со напомена од гинеколог дека можам да имам. Меѓутоа, не е тоа тоа.
Za na krajot is bremenosta ne sum informirana, megutoa mojata maticna mi dozvoluva sex ama bez svrsuvanje vnatre ili so kondom. Za pred poragjaj stvarno ne znam
Врати две три страни поназад пишува дека спермата го омекнува грлото на матката. Така кажале одредени феминки, ако не прашај си гинеколог. Да не ти солиме памет ние, само пренесуваме како е пишано.
Ајде и тукa мaлку дa јa рaзмрдaме темaвa.кaкo oди имaте ли секс?јaс oд кoгa дoзнaв декa сум бременa сaмo еднaш имaв не ми дaвa мм стрaв му билo јaс имaм желбa aмa нaвечер пoчнувaaт мaчнините oд oмегaтa штo јa пијaм и желбaтa јa снемувa. Кaј вaс кaкo е? Си велaм сегa дa уживaме зoштo пoсле тaмaн ке пoчнеш ке слушнеш плaчење и ништo
Jaс ништо како останав . И еве мм со мене е сега ( не беше тука неколку месеци) и сега па ни е шубе, јер мали клоца и некако е баш непријатно за тоа да мислиме. Има кога, многу помина, малку остана.
Првите три месеци никако,немав. Од страв од шубе од све. Второ тромесечие имАвме, еднаш до два пати месечно. Сега сум веќе осми месец и немам, со оглед да имав некоја инфекција, ставав вагиналети и немав секс. Меѓутоа и кога имав не беше тоа тоа, од што ни беше шубе никакво уживање.....ај ќе се стрпиме. Многу било, малку останало. Ама затоа после ќе дрмаме
Muabetot za svrsuvanje vnatre vo 9-ti e tocen na drugarka mi i go kaza doktor, za polesno da se otvori i porodi
Ние имаме. Не редовно како кога го правевме бебево, ама не се оставаме без ич. Но, се сложувам дека опуштањето не ми е на завидно ниво, не можам, а да не пазам. И мм го чека 9-ти за муабетов погоре
Од почетокот кога останав бремена ретко некако немав желба, изгледа од преголема возбуда па неможев да мислам на ништо друго без на тоа дека останав бремена. Ама затоа во периодот кога бев 4ти и 5ти месец само на тоа мислев, незнам што ми се дешаваше со хормоните во тој период, мислам оти можев по цел ден само да се сексаме. Сега сум во 7ми и ми се чини дека сум огромна, неможам сама себе да се поднесам, а не пак и страно тело во мене така што трпение само. ама едвај чекам да пројде и да се иссексаме ко луѓе