Epa zatoa te boli.Treba pocesto.Jas nemozam da zamislam kako ke bide koga ke imam odnosi.9Meseci ne sum.A imam uste mnogu pred mene
Ние откако останав бремена еднаш сме имале. Не ме болеше, ама некако ни јас ни мм не можевме да се опуштиме. И од тогаш не ни паднало на памет.
Јас дури незнаев дека сум бремена, секој втор ден сигурно имавме односи. Сега еднаш неделно сигурно. Набрзинка и со усул . За прегледот со рака незнам како ќе биде
Ние на почеток немавме однос ради ризикот.. После од 12 недела имавме на 10 дена и немав никаква мака.... ама некни имавме однос мн кратко и вечерта имав розево.. Сигурно било од тоа. И така да мојата кикирка ја забранив со закон! Алатите на таван, има време за однос А досега не сум имала проблем со спекулум, во 12 ми земаа брисеви супер поминав ни болка ни ништо се надевам и понатаму ќе биди така
Маж ми не ни сака да имаме однос. Ми вели не сакам да го кцкаме бебето по глава Му кажувам заштитено си е оно, а тој не та не.
А да не заборавиме дека во 9ти треба да имаме, и тоа често иначе и мојот не сака баш тешко се опушта ама за во 9ти си знае
Исто, јас дури се расправам со маж ми од време на време, го убедувам дека не е ништо а он ни да чуе, се снаоѓаме некако ама па не е тоа тоа....
Vi se cudam.Alal da vi e.I da mi dozvolat odnosi nema sansi da imam.Ni pak maz mi.Ne bi rizikuvala za edno e....nema da umre ni toj ni jas.Deteto mi e na prvo mesto.Ne daj Boze nesto da se desi,ic da nema vrska so sexot,cel zivot sovest da me grize.Aa ne.Fala
Не се чуди, тие шо имат нормална бременост можи да си имат. Ние вака покризните ќе се стегаме ама здравје бебушите нека се добри. После тоа ќе надохнадиме
Kolku i da e normalna.Zboram za sebe.Kako ke se opustam?Bebeto mi mrda jas sum se aknala se ....ma jok be
Секој различно размислува Едит: Подобро однос (во нормална бременост) отколку оргазам во сон. Дали вака или онака матката се стега
Во нормална бременост нема ризик од односите. Среќна мајка-среќно дете. Што да не. Ништо страшно. Кој како му е убаво нека си прави.
Кога бременоста течи нормално без компликации нема никаков ризик од односи сум читала многу и сум прашала 10 гинеколози. Тоа што лично ти не сакаш (како и мажот ми што не сака а и мноооооогу други) е друга тема ама нема да има никакви последици ни за бебето ни за мама.
Сексот не е ризик ниту пак бременоста болест. Ако се е во ред со бременоста не ризикувате ништо, а нема бољи вентил од секс. Во труднички муабети читам 90% од жениве немаат секс, е јас за тоа се чудам. Да немам година дена односи ќе станам аждаја по дома што пљука пламен
Sea jas zboram za sebe.Kazav pogore.Toa e moe razmisluvanje i nema sansi da imam.10god go cekam ova dete.Ne mi e nisto pobitno.Ne sum zavisna od sex.Bez maz sum so meseci.Ama site ne sme isti.Taka da ne mi menuva nisto.Ako na nekoj mu e ubavo neka si se k.....
Нас ни забранија од почеток, ама не би имале сигурно. Шо вика @stevemila , тоа мрдка а ти . И недај боже нешто да се деси и да не е од тоа нејќам грижа на совест.