Не е ништо страшно ако се има односи во нормална бременост. Напротив е здраво и добро за матката. И јас мислев дека никогаш немат да имам ама ете, се си е во ред и не се стегам. Ем убо на душичката ем белото прање го немат некое време.
Ние немавме односи од стимуласиите цело време на бременост и сеуште по пораѓај додека заздравам долу. И двајцата не сакавме од страв да не се случи нешто несакано, а немав ризична бременост.
И ние исто, ни претходната ни оваа бременост односи ЈОК. Ни јас ни ММ не сакаме. Шубе ни е. Дури откако се породив после два месеца имавме односи. После пораѓајот ме болеше раната, па немавме време.....
Isto i Jas.Uste pred terapijqta.Ne mi trebase nekoja bakterija.I se se vosdrzuvavme.Nema da umreme majka mu stara. Od sexot li go nema beloto pranje?Mislam deka gresis.Sexot nema nikakva uloga vo toa
Маж ми па мноооогу сака ама јас неможам. Од декември не сме имале го испостив ептен . Страв ми е да не му се случи нешто на бебето. И матичниот ми вика дека може слободно да имам ама јас неможам. Не му давам на маж ми таму ни да се приближи. Викам ај уште малку толку чекаше .
Не да го немам, туку неколку дена ми е драстично намалено. И се е од Господ, зато не го сфаќам трагично. Според мене полошо е одење на контрола и зрачење со сондата на недела, две , три, како и прегледот вагинален исто со сонда или со рака, отколку нешто шо си е сосема природно.
И јас истото го имам приметено како @pandelka , колку поредовно односи толку помалку инфекции имам, а и менструацијата (иако не е за во темава) е поредовна, до ден. Во бременоста ниту еднаш не прашав доктор дали смеам, ниту тој кажа било што. Имавме редовен барем еднаш неделно, дури без кондом со свршување. Да напоменам дека цела бременост немав ниту една бактерија
И ние си имаме, нормална бременост имам па зашто да не Само овие неколку последни пати ме боли... незнам дали е некоја инфекција, имам бело прање ама без мирис е.. водесто бело. Последниот пат го прекинав дури (греотка ), ама толку многу имав незгодна болка, ко да ми гореше цела вагина... од што може вака?
Хахаха не бре од што ме боли пресушувам шкрипи Не е многу за смеење работава, ама озбилно чудна болка имам, како да пече гори...
И ние имам еднаш неделно. Јас немам желба за секс во бременоства ама мм сака и ај колку за него доста е 1 неделно. Си имам нормална бременост, никогаш сум немала кафен или розев исцедок, ни болка.
@mariz јас таква болка имам при кандида. По препорака на мојот матичен ставам на десет дена една вагиналетка Гинодактарин за прочистување, можат овие и во бременост. И сеа немам мака толку често со кандида.
И јас имам таков исцедок и болка при однос (со шкрипење и печење ) Може да е до тоа а? Ме подзамислив сеа Имам термин следната недела па ке прашам
Кaкo претеснa си јa oсеќaм гo прaшaв мм дaли имa некoјa рaзликa ми рече не кoгa зaвршивме си рекoв вo умoт сaмa гoспoде кaкo ли ќе излезе бебе oд oвде
И јас преска си го помислив тоа, како ли ќе излезе бебето од овде. Вагиналните усни ми се измодифицирани, зголемени се и здебелени, ама дупчето бе мало е, тесно е.