Ne me faka i nema potreba da te faka zatoa sto toa e vasha zaednicka zelba. Ne misli i ne se zamaraj ni na kraj pamet netreba da ti pqgaat takvi gluposti. Ete i nie so prvoto imavme odnosi. So vtorovo Sega ne sme imale od zacnuvanje t.e. tri meseci ovoj ginekolog koj mi ja vodi bremenosta vika nisko go nosam i dodeka ne napravi vo 15 ta nedela brisevi i vidi se deka e vo red nema odnosi. A jas stalno go zemam ajde be najdi svalerka hwhehhe
Не ме фаќа ни малку паника дека мажов ни другар видел ни другарка некад имал , а работи работа каде жени нема и не искача никаде , така да не му ја мислам ич Синојка допуштив по 7 цели месеци мааалкуцка да имаме нешто , ама и тоа мааалкуцка не сме смееле да го имаме и еве сега грижа на совест ме грицка некако дека ми е кажано сега строго во кревет
Не го имам тој проблем, сексуално сме активни цела бременост. Што е причина за немање односи? забрането ти е од доктор или од страв?
Pa ne tolku strav kolku sto ne mozam veke ... smeta stomakot do 6ti mesec imavme i posle i on ne saka vika strav mi e belja da ne napravime ....
Е па штом и тој не сака не би требало да те фаќа паника, но сепак ти си го знаеш нај добро. Ама само ако стомакот смета и се е друго во ред нема потреба да се плашите, нема никаква беља да направите, само треба малце да експериментирате и да најдете комотна позиција или друг начин да се задоволат сексуалните потреби доктори препорачуваат секс во бременост посебно во последните месеци
Ако маж ти те остави бремена дома и оди да си го прави меракот со други, што да ти кажам, бегај дури е време. Какво е ова примитивно размислување? Па бременоста е прекрасен период, каде што ти си мајка а тој татко, и двајцата треба да уживате. Каде ли ке отиде светот ако мажите имаат секс со други, јер бремената сопруга или партнерка не може да им удоволи? Не е само бременоста, и после пораѓај нема да имате секс, најмалку месец- два, на организмот му треба време да се врати во претходната состојба.
Nema od sto da se plashite pa da se ima odnosi vo bremenost e najpreporacano ako e se Vo red duri i vo period pred poragaj ubavo e da svrshuva vnatre za polesen poragaj
А мислиш дека ако нема жени неможе да најде ако сака, нема врска тоа, ама тој треба да е свесен дека носиш негово дете и нема што да бара настрана штом те одбрал тебе. Е сега можете да попуштите некогаш Еве ние на пример имавме цела бременост, до крај , ама и јас имав голема желба.
Можеби премногу ме сака што не му текнува на друга , секако и убедена сум во тоа а за желба си имаме и двајцата , ама навикнати сме си , и првата и втората еве сега и третата бременост ја немаме таа дозвола за да си дозволиме секс на никаков начин ќе пројде , здравје уште малку има до пораѓај .
девојки јас сум 39 недела и некаде две недели имам огромна желба за секс, ама не знам дали смеам.. некој совет и искуство? иначе имам нормална бременост без никакви проблеми.. едвај се воздржувам некако не ми е сеедно, мислев ќе издржам уште 9тиов месец ама потешко е..
Seksot e preporacliv posebno pri kraj na bremenost za polesno da izleze bebenceto samo vnimatelno da ne bide Grubo uzivaj
Послушај го инстинктот. Смееш инаку. Препорачливо е дури мислам дека со свршување внатре беше препорачливо.
А цела бременост немавте? Смее инаку, во нормална бременост од почеток до крај смее Јас имав две нормални бремености и во двете од почеток до крај си имавме односи.
Zdravo zenicki .. edno prasanje imam dali e dozvoleno za vreme na bremenost da svrsi partnerot vo tebe ?
Девојки едно прашање..5 недела сум несмеам воопшто секс до 3 месец ? Почнувам да кризирам некако еве утрово кога станав се тресам ми работат хормоните help