Мене терминот ми е на почеток на мај, и досега имаме односи редовно, со исклучок на првиот триместар (додека дознав дека сум бремена имавме скоро секој ден). Станува збор за уредна бременост, ќе видиме до кога ќе имаме желба и до кога ќе тераме
Дали е дозволена мастурбација одвреме на време ... Извинете вака директно ете видов на тик ток сцена и се деси
Здраво на сите Бремена сум 5ти месец. Во Април направени брисеви беа чисти. Сега во Понеделникот пак направивме излегоа детектирани Хламидија и уреоплазма. Не ми е јасно како може да испадне ваков резултат. Што мислите?
Да, поретко ради бременоста но да имам. Но имам друг момент. Април брисевите ми беа чисти. 30ти Јуни партнерот направи спермокултура беше чиста.
Спермокултура не е брис, сакам да кажам може таму бактерија да имал. Не се оптеретувај зошто ти е резултатот ваков, се е можно со тие бактерии, нема правило. И јас минатата бременост прв брис чист, во 36 недела имав уреаплазма. Повтори го брисот ако не веруваш во резултатот, ама тие бактерии знаат да излезат од нигде никаде, особено што имаш односи без заштита (а имаш бидејќи се било чисто). Пиј антибиотик и заштита од сега..