Со првата бременост имавме до крај, имавме желба но онака, ништо посебно ни пречесто… после пораѓај брзо се вративме на наше темпо а сега во вторава луѓе…. Понапалена не сум била во животот откако ќе го заспијам син ми едвај чекам навечер да легне мм до мене, вријам од желба и енергија вториов триместар, а првиот само спиев
И мене ми е исто… не знам дали машко што носам има врска, ама ова е ненормално моево. Пред да забременам конечно се вративме ко тинејџери хахаха, изгледа уште ме држи тоа. Ама јас бев со хипермеза прв триместар и со тешки гадења до 18та недела. Е имам проблем што заспивам пред детево
Мене и првото ми е машко и второво, aма не знам, многу постегната и поисплашена бев некако сега сме баш тинејџери
@Feniksgirl + 1 со првото доктор не ни дозволи до кај 16та така нешто, ниско ја носев ќере, желба онака, обиди 2 3 живи смешки киселини ме убија, демек до секс ми дошло Кога престанав да дојам се вратив во живот на таа тема, пред тоа тапа бев Сеа со второ, тие влажни соништа ме демнат и имаме, не пречесто, ама доволно и каде каде по уживанција е мислам и сосема др ми се хормониве со второ, се надевам и после породување ќе биде вака
До 12та секако почекај а после тоа побарај дозвола од доктор, ако е сè како што треба, сигурно можеш.
Леле дај боже хаха, јас кога се породив со првото абе нула либидо. Се надевам вака ќе остане и тогаш.
Нас докторот ни дозволи после 8ма недела за односи исто ivf бременост, ама секако со заштита До сега без никакви проблеми или компликации, еве скоро 36та недела тераме. Јас искрено пола од времето бев стегната и уплашена така да зависи од желбата а секако најважно е што ќе дозволи докторот Ти посакувам лесна бременост