Секс во текот на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од soledad, 28 ноември 2009.

1. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.136
    Допаѓања:
    912
    Со првата бременост имавме до крај, имавме желба но онака, ништо посебно ни пречесто… после пораѓај брзо се вративме на наше темпо а сега во вторава луѓе…. Понапалена не сум била во животот :D откако ќе го заспијам син ми едвај чекам навечер да легне мм до мене, вријам од желба и енергија вториов триместар, а првиот само спиев :D

2. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.606
    Допаѓања:
    15.990
    И мене ми е исто… не знам дали машко што носам има врска, ама ова е ненормално моево.:rofl: Пред да забременам конечно се вративме ко тинејџери хахаха, изгледа уште ме држи тоа. Ама јас бев со хипермеза прв триместар и со тешки гадења до 18та недела. Е имам проблем што заспивам пред детево:rofl:

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  3. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.136
    Допаѓања:
    912
    Мене и првото ми е машко и второво, aма не знам, многу постегната и поисплашена бев некако :D сега сме баш тинејџери :D

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. pepelaskaq

pepelaskaq Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2026
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    32
    Devojki 10ta nedela sum uredna bremenost so ivf.
    Dali moze da imame odnosi?

5. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.954
    Допаѓања:
    12.575
    @Feniksgirl + 1 :lol: со првото доктор не ни дозволи до кај 16та така нешто, ниско ја носев ќере, желба онака, обиди 2 3 живи смешки :rofl: киселини ме убија, демек до секс ми дошло (facepalm)
    Кога престанав да дојам се вратив во живот на таа тема, пред тоа тапа бев :D

Сеа со второ, тие влажни соништа ме демнат :devil: и имаме, не пречесто, ама доволно и каде каде по уживанција е :D мислам и сосема др ми се хормониве со второ, се надевам и после породување ќе биде вака :D

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.954
    Допаѓања:
    12.575
    До 12та секако почекај а после тоа побарај дозвола од доктор, ако е сè како што треба, сигурно можеш.

7. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.606
    Допаѓања:
    15.990
    Леле дај боже хаха, јас кога се породив со првото абе нула либидо. Се надевам вака ќе остане и тогаш.:rofl:

На Cherry blossom89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Carebear28

Carebear28 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2022
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    157
    Нас докторот ни дозволи после 8ма недела за односи исто ivf бременост, ама секако со заштита :) До сега без никакви проблеми или компликации, еве скоро 36та недела тераме. Јас искрено пола од времето бев стегната и уплашена така да зависи од желбата а секако најважно е што ќе дозволи докторот
    Ти посакувам лесна бременост :f:

На pepelaskaq му/ѝ се допаѓа ова.