Секс во текот на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од soledad, 28 ноември 2009.

1. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    јас со првото дете имав многу желба за секс како нимфоманка бев :lol: повеќе маж ми се плашеше да не ми се случи нешто, премногу го замарав крајниот термин правевме и за 2 3 дена се породив :lol:

2. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    Кога сме кај сексот :tmi: ајде да кажам дека во текот на првата бременост од страв првите 3 месеци немавме односи ама затоа после до последен момент :D само мм внимаваше многу, е сега исто скоро 2 месеци немавме, што од страв ,што од мачнините што ги имав ама искрено и немам желба за секс , само сакам да ве прашам какви препораки имате од гинекололозите,мене матичниот секоја контрола ми нагласува може да имам односи ама строго со кондом :( е сега мм не се противи нели се за доброто на бебчето, ама до сега сите брисеви ми биле негативни фала богу а искрено да ви кажам и никогаш до сега не сме користеле кондоми во брак сме 5 години ,али сега ајде :$

3. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    Јас првите три месеци немав секс но се испаничив затоа што вториот пат кога имавме секс а бев веќе бремена ми потече малку розевко и прекинавме сега после трети имаме не толку често но сепак го имаме, а гинекологот не ми ни забранил ниту ништо. Долго разговарав на таа тема затоа што бев уплашена но ме опушти и ми рече дека нема никаков проблем да си имам секс

4. billyy

billyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    15
    Доколку се е во ред со бременоста можеш да имаш секс колку што ти душа сака... јас уживав во сексот додека бев бремена посебно до 6-ти месец, потоа малку поретко :) Кога ќе влезеш во 9-ти месец велат дека оргазмот може да го забрза породувањето... Значи ако се си е како што треба уживајте... можеби ќе го имате и најубавиот секс во животот

5. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    јас имам најнормална бременост и откако сум останата бремена само еднаш пробавме ама ништо цели бевме здрвени двајцата,хехехе и ништо се откажавме :lol:
    нависитна ви завидувам на тие што си имате нормално , ама ајде кај и да е ке издрќжиме уште малку, па после :$

6. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    587
    вчера имавме... ама најнормално без глупирања... и дали дека јас цела здрвена за 1 пат после сексот така нешто ме заболе лево кај јајникот и еве и денес имам ко тапа болка на моменти може и од сугестија ама ете.....што може да е? а да...и пред чимот осекав надуеност може и тоа ке да е а? :?:

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.385
    Допаѓања:
    142.798
    Не би требало да имаш проблем, може да ти е нешто сосема друго.
    Ако не дај боже имаш проблем, најверојатно би прокрварела.

На Forko му/ѝ се допаѓа ова.
  8. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    времето е за никаде може и преладена си и затоа осекаш така надуеност а за секс ако ти е се во ред со бременоста без болки контакции и крварења можеш да си имаш али без акробации :D :D а ова што го опишуваш ти е од прелада замоткај се со едно кебе од нозето до стомакот и свари си едно чајче и така потстопли си се ке ти помине

9. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    587
    Aаааа.... епа може да е од прехладата.цела недела многу кашлав бев болна.. мене уствари ме заболе секундарно кога се накашлав.иначе се во ред ми е фала му на господ. фала ви :* :* :*

10. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Otkako ostanav trudna,samo ednas vodevme ljubov so mazuleto....mene ic ne mi bese ubavo,ama aj vikam grevota za mm.Celo vreme bev napnata,ne znam ne mozev da se opustam a kamo li da doziveam orgazam.

11. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Многу сум исплашена...Последниве денови чувствувам болка при пенетрација :( Незнам дали е нормално, иако се мислам дека не е..но мешето веќе видно ми се познава па при подлабока пенетрација чувствувам како негде да `мава` и заболува како живец од заб... :|
    Имам и појачан исцедок, но, се` се плашам да не е некоја инфекција или штознам...=(

12. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    587
    помини кај матичниот..јас за секоја ситница го гњавам..јави му се прашај дете е не е шала :?:

13. roza102

roza102 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    83
    на нас ни забрани докторот да имаме односи до 12 недела од бременоста ама ние си продолживме со апстиненција и после тоа :lol: јас немам ич желба а ниту мажот ми не ме напнува. се зафркаваме дека сме како братче и сестриче сега. ми има спомнато докторот дека препорачливо е да се користи презерватив додека жената е бремена и дека мажот треба да одржува многу хигиена,кај нас бремените бил намален имунитетот и лесно настанувале инфекции кои инаку вон бременоста не би ги добиле

На katalina му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    587
    не и е ништо нас господ не чува :) се додека си е културно и со исаф дозволено си е... на почетокот на сите ни е шубе да имаме односи ама после тоа мора малце :lol: :$ на нас матичниот ни кажа доколку е нормална бременоста после 12недела може... :)

15. Delgadina

Delgadina Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    391
    Најнормално , како да не сум бремена :rofl: , гледам некои трудници немаат желба, ама мене пустотоникако да ми снема желба :rofl:

16. roza102

roza102 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    83
    форко мило ми е што сте добри :) блазеси ви на тие што имате желба за секс :lol: ако останам ваква и после породувањето ќе си има мажот ми мака :lol: кутриот само рачуна уште колку време треба да чека,ама онака со усул ме потпрашува,многу ми е интересен :lol: кога му кажав дека треба и скоро еден месец после породување да чекаме ги обеси увцињата :lol:

17. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    201
    Додека бев бремена во 3 пополноќ да ме разбудеше сопругот ќе се согласев за секс и имав секс се до последниот ден. :)

18. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    587
    розич па да не те учам сега :D предигра и да не беси увциња :lol: се шалам и јас кога имам мислам повеќе на неа него на самиот секс..ама ете дужност си е дужност :D позз до сите :P :*

На roza102 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. roza102

roza102 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    83
    :rofl: :rofl: :rofl: мислам дека ниту предигра веќе не му помага :rofl: :rofl: :rofl: после оваа бременост нема да му текне за второ дете :rofl: :rofl: :rofl:

20. danielka0507

danielka0507 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    308
    Блазе си ви на тие што имате желба :( ...Јас немам , но мислам повеќе од страв дека е...