Секс во текот на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од soledad, 28 ноември 2009.

1. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    и јас немам ич желба, додуша ме фака чат пат, ама и на тоа останува :lol:
    е сега имам една пријателка и таа кога беше бремена, ми велеше дека мн имала желба и дури по неколку пати во денот имале секс??? :?: е сега дали е вистина или не незнам, ама не ми е јасно како беше таа во состојба за тоа??? јас има моменти толку ми е мака да мрднам а не па односи да имаме :(

2. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    оф леле и јас тука се вбројувам ,ама ич немам желба за секс :( не знам понатаму како ке биде , малку ми е зал за мажево мое :) додуша има разбирање

3. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Otkako zabremeniv,prvite 3 meseci od doktor ni bese zabraneto da imame odnosi. A potoa imavme samo ednas,radi ater na mm,ama ic ne mi bese ubavo.Ne znam,nemam apsolutno nikakva zelba za toa,mozebi ponataka...

4. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    ма никако докторот со прсти го фака главцето на бебето кога те прегледуваат вагинално а

5. danielka0507

danielka0507 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    308
    Се надевам ќе имаме понатака, нема да бидеме уморни од бебците.... :D

6. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    До кај 28 недела немавме гајле си теравме работа нормално, ама сега веќе нема шанси.
    Едноставно не можеме да се опуштиме :doh:
    Жал ми е за мажулево, ама ај кај и да е ќе издржи до кај март ]:)

7. Dreem.Girl

Dreem.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    118
    хехе кај ни е крајот до априлл ама тоа е не можам да се опуштам и готово немам никаква желаба :|

8. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    i jas nemam nekoja zelba za seks samo izmisluvam nesto ova-ona,nesakam da go lazam maz mi ama znam deka ke go navredam ako mu kazam deka i onie 2 pati vo nedelata se radi reda nego kejf da mu napravam :x
    inaku 24 nedela sum

9. ivanovicka

ivanovicka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    227
    Цела бременост немав некоја посебна желба ,ама сега при крај некако имам огромна желба , му се фрлам на мм а тој еее немој сега , ризично било сега на крај, викам ало бре , досега плачеше и виеше пред дупкава сега не мислиш на тоа ,а мислиш ли дека сигурно уште 2 месеци нема да има ништо од кога
    ќе се породам, ако не дадеш сега нема алтернативни опции за тебе... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На heronima и pepita82 им се допаѓа ова.
  10. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    :D :D :D ама си ме насмеала уште не расонета ц ц ц :D :D ние пак цела бременост нормално си функциониравме :lol: сега на крајот последните 2 недели нешто мм не сака му било страв бебето дане го удари :rofl: а што се однесува до мојата желба, па цела бременст ми беше на покачено ниво, не можам да се пожалам :rofl:

11. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    јас се имам изјаснато на оваа тема, цела бременост немав ич желба, а и ни беше страв на двајцата незнам зошто, иако имав дозвола од докторката, само еднаш пробавме, ама ништо :( е сега и јас имам по малку желба чат- пат ама на тоа и си останува :lol:

12. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    ахаха ме изнасмеа :D :D :D јас имав односи непосредно пред да се породам ;)

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Јас имав желба во бременоста, ама реалноста беше друга. Имав привремени крварењ па сексот ми беше забранет. Плус и мм се плашеше :lol:
    Неколку дена пред да се породам се фрливме во акција, демек сексот водел до побрз пораѓај (т.е спермата), ама нема врска, нека не ве лажат :D
    Наредна бременот колку и да ми се подивеани хормоните, нема да сакам секс! Од страв!

14. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Јас пак во почетокот имав голема желба за секс и со мм имавме сигурно 2 пати неделно, но еве последните 2 месеци немам никаква желба, ниту јас, а и гледам и сопругот некако како да го страв и не ми ни бара :^) и така сме си како братче и сестриче кога ќе си легнеме, ајде уште малку остана, нека си е се во ред со бебчето па натака ќе си дојде пак се по старо, нема гајле :)

15. Vetruska

Vetruska Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    791
    Допаѓања:
    494
    Луѓе, јас немам никаква желба :( Не знам што е работава, не е на арно.. и целата сум нон стоп уморна и со гадење.. тешко ми беше да се исчупам вчера, тешко ми беше да испеглам алишта цела недела, камо ли секс да имам. Ваљда ќе ми помине за некој месец.. жал ми е многу за мм :(

На pepita82 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    до 12та недела така ќе ти биде после ќе окрљавиш :D и супер ќе бидеш. Од 3 до 8 месец ќе ти биде најубав период од животот. ај со лесно само :hai:

На Vetruska му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    е срцка и јас бев иста ,ама последниов месец надокнадив за прпуштеното :lol: :lol:

На Vetruska му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    ооооооо пепита....
    Искрено и мене неделава ми се отвори дизната :lol:
    Па маж ми сабајле од работа го начекав у 4 сабајле...Цела недела го мислев и се трета беше ама синојка немаше кај да бега :emo:
    Му се разбудив,прво му беше страв (1 месец не сме се "љубеле") па после попушти некако...
    Кое маче не јаде риба???? :rofl:
    Од пусти страв подолго траеше а мене ми одговараше :lol:
    Му реков наредниов месец да се спреми-се вреќаме во форма :D

На Forko и pepita82 им се допаѓа ова.
  19. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    хахаха и јас го чекам неколку вечери по ред по цел ден е на работа (изморен) ама сега го фатив во тесно :lol: а го гледам се плаши ама не сака да каже , е си викам колку било лошо кога ке им кажеме дека не боли глава :P амо осекам следниов месец ке му нема спас :lol: и тоа што викаш нејке мачка риба

На Forko и SimonaTino им се допаѓа ова.
  20. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    587
    ние малтене цела бременост дрз недај ама имавме :$ :lol: него сакав да прашам до кога мозе да имаме? или најнормално да си тераме? :)

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.