Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс во текот на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од soledad, 28 ноември 2009.

1. Mravce

Mravce Популарен член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    802
    Ние со мм имавме до последниот ден, дури и дента кога се породив си мавнавме една партија и по три саата ми пукна водењакот :D

На Spidy, SimonaTino и pepita82 им се допаѓа ова.
  2. hana30

hana30 Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    15
    и ние имавме редовен секс до крајот,дури последните денови докторот ми рече да имаме почесто бидејки спермата го стимулира пораѓањето,така да нокта пред да се породам имавме и сабајле ми пукна водењакот и могу брзо и лесно се породив,така да имајте повеќе секс и сакајте се во текот нна целата бременесто секако ако имате нормална бременост

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Vetruska

Vetruska Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    791
    Допаѓања:
    493
    Е сега се разочарав. Изгледа јас од ретките сум што си го малтретирам сопругот :( Ама како бе кога не ми иде никаква желба. Алал да ви е, ви завидувам!

На Samer и SimonaTino им се допаѓа ова.
  4. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Vetruska е страшно и не го малтретираш :D
    Тоа е природа,некогаш сакаш некогаш несакаш,ќе ти се менуваат хормоните,расположението,не си ти крива
    И јас имав желба за секс-периодично,кога сакав кога не
    Се случуваше и цел месец да немаме...Па никому ништо ти имаш причина да го одбиеш :lol: а он нема да те одбие срце никогаш,така да кога ќе бидеш расположена...скокни му :lol:

На Vetruska му/ѝ се допаѓа ова.
  5. belisima88

belisima88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    105
    Vetruska и јас ке ти се придружам изгледа јас и ти сме од ретките м?жалче :( за мм :@ ама навистина немам никаква желба.

6. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    не сте од ретките прочитајте погоре првите неколку месеци скоро кај сите е исто немаме желба ,од мачнини, едно, друго ама затоа после ехе :lol: ке си надокнадите ;)

7. sarah.key

sarah.key Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2010
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    23
    Јас кај и да е во 6ти ќе влезам а немам никаква желба, кутриот мој сопруг ама како и да е има разбирање :)

8. Vetruska

Vetruska Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    791
    Допаѓања:
    493
    Исто, ама тоа ти е..не може па на сила да глумиме ако не ни се сака.. Инаку мм нешто е мирен деновиве, па не осеќам грижа да совест дека го одбивам.. добро е :D Ајде како што велат другите, да се надеваме дека е период и уште малку па ќе им надокнадиме :P

На belisima88 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Dreem.Girl

Dreem.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    118
    ма каков сека не можам :doh: од самата помисла си правам хорор еве и да сакам не бива како поново да сум девица не влегува и готово :lol: и затоа за природен пораѓај не сакам ни да слушнам ова не бива не пак природно да се пораѓам не поднесувам болки |(

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.069
    Допаѓања:
    36.154
    Ние имавме секс до крајот на мојата бременост. Имавме секс и ден пред да се породам. После неколку часа добив болки за породување и се породив наредниот ден.

11. Crnka88

Crnka88 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Би сакала да прашам,бидеки мене ми е малце критично и не ми дозволија секс,нешто ми бесе малце одлепена плацента ама сега е во ред еве 12 недела сум,сакав да прашам дали смеам да имам оргазам,значи се освен секс бидеки знаете хормони се сепак у прашање :$

12. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    мене докторот ми кажа дека е препорачливо сексот да биде со заштита ради некои бактерии да не му наштетат на бебчето до 3 ти месец. вчера со маж ми пробавме после месец ипол ама некако не иде , немаш желбичка и ти е страв да не повредиш нешто ... вакво уживање НЕ , благодарам . Можеби после 3ти месец ќе се поопуштам малце :D

13. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239
    Благица, јас па до 5ти месец си имав редовно, пак беше со страв али барем имав :D сега немам никаква желба ми е страв голем ми е стомакот ми тежи неможам да се мрднам ко тенк се осеќам и ептен ретко еднаш на 2 недели ако не и на повеќе..тоа е што да се прави суша фати :D

На blagica1991 и Forko им се допаѓа ова.
  14. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    И јас абер си немам за да се омрсам :lol: Не памтам кога последен пат...за греотка :lol:

На Cliona и pepita82 им се допаѓа ова.
  15. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239
    Којзнае колку ќе ни е чудно после откако ќе се породиме кога ќе помине некое време пак претпоставувам ко здрвени ко со страв :rofl:

На Cliona и Forko им се допаѓа ова.
  16. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Јас се мислам срам ќе ми биде :$ :lol: сум заборавила :D

На pepita82 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. blabla0000

blabla0000 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    1
    девојќи имам едно прашање до вас.. откако ќе останеш бремена можеш ли да имаш односи и ако имаш до колку месеци ?

18. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.614
    Допаѓања:
    771
    I jas postam skoro 8 meseci :) mislam deka otkako ke se porodam i pomine toj period na zakrepnuvanje, prviot pat ke se cuvst.kako nevina :lol: :rofl:

На belisima88, Forko, anule88 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    хехехе и јас така мислев како ке е , сме заборавиле ,ама првиот пат после речиси една година беше ептем краток дури неколку секунди :D

На Forko му/ѝ се допаѓа ова.
  20. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    Зошто срцки срам ? баш убаво ке ви дојде после подолго време апстиненција ,не знам како е кај мамиве што се со царски , јас после пораѓајот односи имав откако поминаа 40 те дена зошто цело време крварев а и си чекавме раничката да заздрави ,искрено на почеткот набрзина и кратко уште ми беше шубе ама после како нова :lol: се вратив во нормала ;)

На Forko му/ѝ се допаѓа ова.