Секс во текот на бременоста

Discussion in 'Бременост' started by soledad, Nov 28, 2009.

1. Mravce

Mravce Популарен член

Ние со мм имавме до последниот ден, дури и дента кога се породив си мавнавме една партија и по три саата ми пукна водењакот :D

Spidy, SimonaTino and pepita82 like this.
  2. hana30

hana30 Активен член

и ние имавме редовен секс до крајот,дури последните денови докторот ми рече да имаме почесто бидејки спермата го стимулира пораѓањето,така да нокта пред да се породам имавме и сабајле ми пукна водењакот и могу брзо и лесно се породив,така да имајте повеќе секс и сакајте се во текот нна целата бременесто секако ако имате нормална бременост

SimonaTino likes this.
  3. Vetruska

Vetruska Популарен член

Е сега се разочарав. Изгледа јас од ретките сум што си го малтретирам сопругот :( Ама како бе кога не ми иде никаква желба. Алал да ви е, ви завидувам!

Samer and SimonaTino like this.
  4. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Vetruska е страшно и не го малтретираш :D
    Тоа е природа,некогаш сакаш некогаш несакаш,ќе ти се менуваат хормоните,расположението,не си ти крива
    И јас имав желба за секс-периодично,кога сакав кога не
    Се случуваше и цел месец да немаме...Па никому ништо ти имаш причина да го одбиеш :lol: а он нема да те одбие срце никогаш,така да кога ќе бидеш расположена...скокни му :lol:

Vetruska likes this.
  5. belisima88

belisima88 Истакнат член

Vetruska и јас ке ти се придружам изгледа јас и ти сме од ретките м?жалче :( за мм :@ ама навистина немам никаква желба.

Vetruska likes this.
  6. pepita82

pepita82 Истакнат член

не сте од ретките прочитајте погоре првите неколку месеци скоро кај сите е исто немаме желба ,од мачнини, едно, друго ама затоа после ехе :lol: ке си надокнадите ;)

Vetruska likes this.
  7. sarah.key

sarah.key Истакнат член

Јас кај и да е во 6ти ќе влезам а немам никаква желба, кутриот мој сопруг ама како и да е има разбирање :)

8. Vetruska

Vetruska Популарен член

Исто, ама тоа ти е..не може па на сила да глумиме ако не ни се сака.. Инаку мм нешто е мирен деновиве, па не осеќам грижа да совест дека го одбивам.. добро е :D Ајде како што велат другите, да се надеваме дека е период и уште малку па ќе им надокнадиме :P

belisima88 likes this.
  9. Dreem.Girl

Dreem.Girl Истакнат член

ма каков сека не можам :doh: од самата помисла си правам хорор еве и да сакам не бива како поново да сум девица не влегува и готово :lol: и затоа за природен пораѓај не сакам ни да слушнам ова не бива не пак природно да се пораѓам не поднесувам болки |(

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Ние имавме секс до крајот на мојата бременост. Имавме секс и ден пред да се породам. После неколку часа добив болки за породување и се породив наредниот ден.

11. Crnka88

Crnka88 Активен член

Би сакала да прашам,бидеки мене ми е малце критично и не ми дозволија секс,нешто ми бесе малце одлепена плацента ама сега е во ред еве 12 недела сум,сакав да прашам дали смеам да имам оргазам,значи се освен секс бидеки знаете хормони се сепак у прашање :$

12. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

мене докторот ми кажа дека е препорачливо сексот да биде со заштита ради некои бактерии да не му наштетат на бебчето до 3 ти месец. вчера со маж ми пробавме после месец ипол ама некако не иде , немаш желбичка и ти е страв да не повредиш нешто ... вакво уживање НЕ , благодарам . Можеби после 3ти месец ќе се поопуштам малце :D

13. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Благица, јас па до 5ти месец си имав редовно, пак беше со страв али барем имав :D сега немам никаква желба ми е страв голем ми е стомакот ми тежи неможам да се мрднам ко тенк се осеќам и ептен ретко еднаш на 2 недели ако не и на повеќе..тоа е што да се прави суша фати :D

blagica1991 and Forko like this.
  14. Forko

Forko Истакнат член

И јас абер си немам за да се омрсам :lol: Не памтам кога последен пат...за греотка :lol:

Cliona and pepita82 like this.
  15. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Којзнае колку ќе ни е чудно после откако ќе се породиме кога ќе помине некое време пак претпоставувам ко здрвени ко со страв :rofl:

Cliona and Forko like this.
  16. Forko

Forko Истакнат член

Јас се мислам срам ќе ми биде :$ :lol: сум заборавила :D

pepita82 likes this.
  17. blabla0000

blabla0000 Активен член

девојќи имам едно прашање до вас.. откако ќе останеш бремена можеш ли да имаш односи и ако имаш до колку месеци ?

18. katalina

katalina Популарен член

I jas postam skoro 8 meseci :) mislam deka otkako ke se porodam i pomine toj period na zakrepnuvanje, prviot pat ke se cuvst.kako nevina :lol: :rofl:

19. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

хехехе и јас така мислев како ке е , сме заборавиле ,ама првиот пат после речиси една година беше ептем краток дури неколку секунди :D

Forko likes this.
  20. pepita82

pepita82 Истакнат член

Зошто срцки срам ? баш убаво ке ви дојде после подолго време апстиненција ,не знам како е кај мамиве што се со царски , јас после пораѓајот односи имав откако поминаа 40 те дена зошто цело време крварев а и си чекавме раничката да заздрави ,искрено на почеткот набрзина и кратко уште ми беше шубе ама после како нова :lol: се вратив во нормала ;)

Forko likes this.