Ние со мм имавме до последниот ден, дури и дента кога се породив си мавнавме една партија и по три саата ми пукна водењакот
и ние имавме редовен секс до крајот,дури последните денови докторот ми рече да имаме почесто бидејки спермата го стимулира пораѓањето,така да нокта пред да се породам имавме и сабајле ми пукна водењакот и могу брзо и лесно се породив,така да имајте повеќе секс и сакајте се во текот нна целата бременесто секако ако имате нормална бременост
Е сега се разочарав. Изгледа јас од ретките сум што си го малтретирам сопругот Ама како бе кога не ми иде никаква желба. Алал да ви е, ви завидувам!
Vetruska е страшно и не го малтретираш Тоа е природа,некогаш сакаш некогаш несакаш,ќе ти се менуваат хормоните,расположението,не си ти крива И јас имав желба за секс-периодично,кога сакав кога не Се случуваше и цел месец да немаме...Па никому ништо ти имаш причина да го одбиеш а он нема да те одбие срце никогаш,така да кога ќе бидеш расположена...скокни му
Vetruska и јас ке ти се придружам изгледа јас и ти сме од ретките м?жалче за мм ама навистина немам никаква желба.
не сте од ретките прочитајте погоре првите неколку месеци скоро кај сите е исто немаме желба ,од мачнини, едно, друго ама затоа после ехе ке си надокнадите
Јас кај и да е во 6ти ќе влезам а немам никаква желба, кутриот мој сопруг ама како и да е има разбирање
Исто, ама тоа ти е..не може па на сила да глумиме ако не ни се сака.. Инаку мм нешто е мирен деновиве, па не осеќам грижа да совест дека го одбивам.. добро е Ајде како што велат другите, да се надеваме дека е период и уште малку па ќе им надокнадиме
ма каков сека не можам од самата помисла си правам хорор еве и да сакам не бива како поново да сум девица не влегува и готово и затоа за природен пораѓај не сакам ни да слушнам ова не бива не пак природно да се пораѓам не поднесувам болки
Ние имавме секс до крајот на мојата бременост. Имавме секс и ден пред да се породам. После неколку часа добив болки за породување и се породив наредниот ден.
Би сакала да прашам,бидеки мене ми е малце критично и не ми дозволија секс,нешто ми бесе малце одлепена плацента ама сега е во ред еве 12 недела сум,сакав да прашам дали смеам да имам оргазам,значи се освен секс бидеки знаете хормони се сепак у прашање
мене докторот ми кажа дека е препорачливо сексот да биде со заштита ради некои бактерии да не му наштетат на бебчето до 3 ти месец. вчера со маж ми пробавме после месец ипол ама некако не иде , немаш желбичка и ти е страв да не повредиш нешто ... вакво уживање НЕ , благодарам . Можеби после 3ти месец ќе се поопуштам малце
Благица, јас па до 5ти месец си имав редовно, пак беше со страв али барем имав сега немам никаква желба ми е страв голем ми е стомакот ми тежи неможам да се мрднам ко тенк се осеќам и ептен ретко еднаш на 2 недели ако не и на повеќе..тоа е што да се прави суша фати
Којзнае колку ќе ни е чудно после откако ќе се породиме кога ќе помине некое време пак претпоставувам ко здрвени ко со страв
девојќи имам едно прашање до вас.. откако ќе останеш бремена можеш ли да имаш односи и ако имаш до колку месеци ?
I jas postam skoro 8 meseci mislam deka otkako ke se porodam i pomine toj period na zakrepnuvanje, prviot pat ke se cuvst.kako nevina
хехехе и јас така мислев како ке е , сме заборавиле ,ама првиот пат после речиси една година беше ептем краток дури неколку секунди
Зошто срцки срам ? баш убаво ке ви дојде после подолго време апстиненција ,не знам како е кај мамиве што се со царски , јас после пораѓајот односи имав откако поминаа 40 те дена зошто цело време крварев а и си чекавме раничката да заздрави ,искрено на почеткот набрзина и кратко уште ми беше шубе ама после како нова се вратив во нормала