Со светло. Сакам да го гледам, а и тој мене. Дечко ми знае да распали милион свеќи па е поприлично доста светло. Ептен ме изненади анкетата.. како се снаоѓате по темници бе дечки?
Секс во темница дефинитивно. Или ептен минимално светло. Сакам да ја гледам како се игра со мојот ѕвер доле и го лапка, тоа уште повеќе ме напалува и го предрвува дрвото. Ете така.
Не е до снаоѓањето, лесно е тоа, проблем е фактот дека може 70% од жените си мразат некој дел од телото, а во темница тоа е помалку воочливо
Да.. Затоа се наоѓаме на некоја златна средина, со минимална светлина, а сепак доволна за да уживаат мажите во глетката... а жените да си прават филмови дека така не се гледа она што сакаат да го сокријат. А уствари апла на тацна е послужено со било каква светлина
Во глобала во темница со малκу светло или неκолκу запалени миρизливи свеќи, малκу и ρомантиκа да се бρκни
А зошто воопшто сме со него ако не не пали самиот тој и не сакаме да го гледаме хаха Стварно не ги разбирам овие во тотален мрак што се хаха
Во темница, а како се снаоѓаме? Е, вистинско прашање Најубаво е да го осетиш со целото тело, нема потреба да го гледам на светло... му го знам секое делче од телото, уф кога ќе започнам да го бакнувам, а и тој мене, не ни треба светло хахаха